The Sword of Hope (1989)

Alternatieve titel: Selection: Erabareshi Mono

Game Boy

Ontwikkeld door Kemco
Uitgegeven door Kemco

Als een draak bezit weet te nemen van de koning van Riccar, en hem dwingt het legendarische Sword of Hope te verwijderen, waardoor de donkere kracht Mammon vrijkomt, gebruikt hij deze om de mensen van Riccar in bomen te veranderen. Als vervolgens prins Theo geboren wordt, wil de bezeten koning hem als offer gebruiken, maar hij wordt net op tijd gered door de ridder Pascal. Ondertussen weten drie magiërs de koning en zijn vervloekte kasteel onder de grond te verbannen. Nu 20 jaar later is voor Theo de tijd gekomen om het labyrint van zijn vervloekte vader te betreden en hem te confronteren.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.