Halo 4 (2012)

Xbox 360 / Xbox One / PC

Ontwikkeld door 343
Uitgegeven door Microsoft

Het spel speelt zich af in de nasleep van Halo 3 en Master Chief keert terug om zijn eigen lot onder ogen te zien en de confrontatie aan te gaan met een oeroud kwaad dat het hele universum bedreigt. De in de ruimte verloren gewaande John- 117 (beter bekend als 'Master Chief') en Cortana, zetten in het scheepswrak van de 'UNSC Forward Unto Dawn' koers naar een mysterieuze nabijgelegen planeet. Het is hier waar de 'Halo Array' en de Ark gebouwd zijn.

avatar van DarthSolidKevin
Op Gamemeter is het altijd rustig, maar ik denk dat veel mensen hem niet gaan halen omdat Halo 3 en Reach best tegenvielen voor veel mensen. Voor mij persoonlijk viel Reach ook tegen, maar ik zie genoeg leuke dingen om Halo 4 te kopen.

avatar van Starmaster501
Reach viel tegen, 3 was top. Heb ook niet zo'n interesse in dit spel maar ik wacht wel af.

DarthSolidKevin schreef:

Volgens mij verkoopt elke Halo game goed en haalt elke Halo game hoge cijfers. Ik heb weinig mensen horen klagen over de vorige delen. En terecht, want het waren fantastische games. De enige matige Halo shooter was de uitbreiding van deel 3, ODST. Dat was haastwerk en saai.

DarthSolidKevin schreef:
Reach is de enige Halo die ik uitgebreid heb gespeeld, en waarvan ik ook de sp heb uitgespeeld. De sp daarvan viel me ook tegen, maar de MP is fantastisch! Eerlijk gezegd koop ik Halo 4 gewoon omdat het de beste xbox-exlusive is en iedereen van mijn vrienden hem koopt. Ja, ik loop gewoon een beetje met de hype mee.

Ajax&Litmanen1 schreef:

Ben ik het niet helemaal mee eens maar goed ieder zijn mening.

@spelfreak
Maakt toch niet uit als je met de "hype" mee loopt. Zolang je maar plezier hebt in de game is het toch prima .

avatar van GameEvolutie
Nog een keer de link van alle armors uit halo 4 ik ben benieuwd naar jullie top 3 armors!

Halo 4 Full Armor SetsHalo 4 Nation | The Halo 4 News Site - halo4nation.com

Mijn top 3

1 Oceanic
2 Fotus
3 Pathfinder

avatar van DarthSolidKevin
Ik heb er gewoon even snel overheen gekeken en deze vond ik wel leuk:

1: Mark VI
2: Scout
3: Fotos

avatar van GameEvolutie
Als ik alle review sites mag geloven krijgt halo 4 een 9.8 dan moet het dus wel een top game worden

avatar van Starmaster501
Iemand Forward Unto Dawn gevold? Vandaag kwam de laatste episode (5) uit, en dat was een flink goeie, vrij goeie mini serie moet ik zeggen!

avatar van DarthSolidKevin
Ik heb de Limited Edition van Halo 4 in de pre-order, waardoor ik Forward Unto Dawn erbij krijg.

avatar van GameEvolutie
Ja ik ook alleen ken ik mensen die hem vandaag al binnen hebben maar ik nog niet GameMania doet moeilijk

kiriyama
Dan hoop ik dat ze niet online gaan, anders hebben ze straks zo een ban te pakken.

DarthSolidKevin schreef:
Ik ook, maar ik doe het meer voor de dlc..

avatar van DarthSolidKevin
Voor mij was het Forward Unto Dawn die de doorslag gaf, want ik ga waarschijnlijk toch niet veel multiplayer doen.

avatar van Starmaster501
Foward Unto Dawn was erg goed ja, maar die live-action trailers ook. Maar nogsteeds heeft de game zelf mn interesse nog niet. Word waarschijnlijk een 30 euro of goedkoper aankoop.

Nog een zeer positieve review:

Xboxworld.nl - Review [ Halo 4 ]

spelfreak
Woensdagmiddag halen Direct ook BO II voor 20 euro bestellen Klopt het ook dat je bij de special edition 2 weken live krijgt? Zou wel nice zijn, aangezien ik effe geen geld heb om live te kopen... anders moet ik nog 2 weken wachten totdat ik live kan.

avatar van ilovePS3
XGN - Recensie - Halo 4 : nog een super positieve review en een fantastisch cijfer

Mooie hoge cijfers!

avatar van ilovePS3
volgens hun beste halo ooit of dat waar is zullen de meesten morgen zien ik vrijdag jmmr

avatar van DarthSolidKevin
Een beetje jammer dat ze die menu items vertalen naar het Nederlands. Dit was bij Ghost Recon ook al zo en dan lach je, je echt kapot om de domme vertalingen. Daarom ben ik blij dat ik mijn locatie heb veranderd in Engeland .

avatar van GameEvolutie
Ik ga hem vandaag ophalen! de limited edition

avatar van GameEvolutie
Ik heb al vier potje multiplayer gespeeld en ik moet zeggen dat het in alle opzichte een verbetering is op halo reach.

De Mantis is een mooie voertuig dat lekker soepel aanvoelt.

De map Ragnarok is eigenlijk gewoon een re-make van valhalla.

avatar van Starmaster501
Zolang het een verbetering is van reach heb je mijn interesse!

spelfreak schreef:

in mijn exemplaar die ik net binnen heb zit inderdaad 2 weken gratis live.

avatar van DarthSolidKevin
Gisteravond waren er wat problemen met de servers volgens mij. Ik kon maar niet connecten .

avatar van GameEvolutie
Ja klopt idd ik had het ook maar vandaag doet ie het gewoon weer,

Ik heb trouwens de eerste level van het campaign uitgespeeld en de graphics zijn echt ongelofelijk goed!

avatar van DarthSolidKevin
Die probelemen zullen in de eerste paar weken nog wel vaker voorkomen , maar fijn dat hij het nu wel weer doet.