Call of Duty: Black Ops II (2012)
PC / PlayStation 3 / Xbox 360 / Nintendo Wii U
Ontwikkeld door Treyarch
Uitgegeven door Activision
Het verhaal speelt zich af in het jaar 2025 en volgt David Mason, de zoon van Alex Mason uit Black Ops. China en de Verenigde Staten zijn in oorlog nadat China de export van enkele zeldzame grondstoffen heeft opgeschort. Bepalend in deze 'cyberwarfare' zijn robots, onbemande voertuigen en andere moderne technologie. Maar is deze technologie wel zo betrouwbaar? Het bange vermoeden gaat dat deze technologische hoogstandjes net zo makkelijk gebruikt kunnen worden tegen de mensen die het zou moeten beschermen.
Ik zie nu echt een Blacklight: Retribution gecombineerd met COD, maar we zien het snel genoeg.
Heb er zin in, ik zie BLOPS dan ook als een individuele shooter, niet als een COD.
Treyarch is voor mij altijd een must buy met de COD serie, bring it on.
Ook veel variatie altijd met zombies, adrenaline pompende SP en uiteraard standaard COD online mp met nieuwe opties.
Reveal Trailer
Wel nice met die Deus Ex achtige soundtrack erdoorheen.
Treyarch, you make me drool. Very tasty.
Treyarch probeert iedere keer weer wat nieuws en nu gaan we door de tijd reizen!
heb hier wel zin in.
Deze versie ziet er eerlijk gezegd wel vet uit en dan vooral de setting. Als de game positieve recensies krijgt haal ik hem mischien ook wel in huis een paar weken na de release. Net de trailer gezien en doet me beetje denken aan Killzone/F.e.a.r
Hoop alleen dat ze deze keer wat rustig aandoen met killstreak rewards, want in de laatste delen werd je doodgegooid met die rommel.
Net de trailer gezien en doet me beetje denken aan Killzone/F.e.a.r
Nee niet killzone, eerder Blacklight Retribution, check: game-play video & Trailer
Ik hoop alleen niet dat als je een mech (net zoals in blacklight) in BLOPS 2 kunt besturen, het te sterk word.
In Blacklight is zo'n mech amper te vernietigen (en vaak 1 team met 2 mech's tegelijk in een kleine map is rape kill all the way) en je krijgt zo'n mech ook vrij snel bij een bepaalde killstreak. (weinig kills voor nodig)
Dus hopen dat Treyarch alles wat in balans kan brengen.
Als je zo'n vervolg maakt dat in 2025(als het goed is) afspeelt, moet het wel een sterk verhaallijn hebben.
Ik lig er zelf niet echt wakker van, maar wie weet dat mijn gedachte verandert als de game uitkomt.
Ben gek op Sci-fi, ja dit ga ik toch checken zodra hij er is.
Daarnaast ook nog nieuwe zombie modes, dus.
Ze konden het beter geen COD noemen, maar de naam/franchise staat gewoon bekend als best betaalde game serie. Dus geef ze geen ongelijk.
Woow wat lijkt dit op crysis.......
Ik had wel goede hoop voor Blops 2 maar na deze demo gezien te hebben weet ik het niet zo goed meer.
daar ben ik het totaal niet mee eens!!
Het lijkt inderdaad op Crysis, maar het is zeker niet gejat en dat je deze game vind lijken op Killzone slaat ook nergens op.
ik zelf vind dat het er grafisch uitziet als Crysis 2 wat naar mijn mening echt geen slecht ding is.
Ik was nadat ik de demo voor het eerst zag een beetje teleurgesteld maar daar ben ik wel weer van terug, deze game komt zeker in mijn gamecollectie als groot fan van de eerdere Treyarch cods had ik niet zo moeten twijfelen.
Dit word gewoon weer een erg goeie game, die er grafisch erg mooi uitziet!
Zowel gameplay als graphics.Echt STOM,Treyarch mag geeneens moderne oorlogen maken.Alleen infinity ward,en ik vind het ook nog stom dat er koude oorlog is over amerika en china moet en robots-_-
En dan nu al 0,5 stemmen...
kom op zeg, wees niet zo kinderachtig!!
Hoe oud ben je, 8!!?
Ik vind persoonlijk dat ze nu wel weer eens een goede ww2 versie mogen maken
met alles wat ze nu kunnen, dat zou volgens mij wel eens mega goed uitkunnen pakken.
Maar ik hoorde vanmiddag dat als je nu pre-orderde dat je dan Nuketown 2025 krijgt, en deze avond nog ge-pre-ordered...
Heb er geen spijt van!
Nuketown 2025: I'm ready!!