Pokémon Black 2 (2012)

Nintendo DS

Ontwikkeld door Game Freak
Uitgegeven door Nintendo

Het spel speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen uit de eerste Pokémon Black en White spellen af. Een ijsstorm trekt over de Isshu regio en beviest alles op zijn pad. Jij stapt in de schoenen van een jonge Pokémon trainer, en gaat op pad om uit te zoeken wat de oorzaak is achter deze mysterieuze storm. Het spel bevat meer dan driehonderd Pokémon, waaronder de legendarische Black en White Kyurem.

avatar van creepy_one
Gelukkig voor de DS anders dan had Nintendo een aantal negatieve berichten van mij!

avatar van JustMike
Dit zal hem voor mij niet worden, heb het nu onderhand wel gehad, soms was het wel grappig, maar het wordt nooit meer zo goed als de delen die ik vroeger graag speelde.

nuf
Dit is écht te veel van hetzelfde. Natuurlijk heeft elke pokémon game dezelfde opzet, maar bij deze is het ook nog eens het geval dat het een vervolg is op black/white 1. Dezelfde Pokémon, dezelfde bad guys, nauwelijks verhaal. Ik geniet normaal van elk nieuw Pokémon deel, maar deze had echt té weinig nieuws te bieden... Je vraagt je af waarom er twee delen van deze serie waren. Na een stuk of 5 gyms had ik geen behoefte meer verder te spelen, terwijl ik alle voorgaande delen in no time verslond.