menu

Battleship (2012)

mijn stem
2,25 (4)
4 stemmen

PlayStation 3 / Xbox 360 / Nintendo 3DS / Nintendo DS / Nintendo Wii
Strategy
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Double Helix en Magic Pockets
Uitgegeven door Activision

Het spel vertelt het verhaal van explosieven specialist Cole Mathis, die een gevecht voert tegen een buitenaardse vijand in een gebied waar geen telecommunicatie mogelijk is. Hierdoor heeft Mathis de leiding over het tactische gevecht op zee, terwijl hij zelf de vijand op land te lijf gaat. Het spel is een variant op het klassieke bordspel waarbij je schepen van je tegenstander tot zinken moet brengen.

zoeken in:
avatar van Rujar
Het spel is een variant op het klassieke bordspel waarbij je schepen van je tegenstander tot zinken moet brengen.

Je ziet ook zo'n soort gelijke kreet bij de film. Wie heeft dat verzonnen? Ik kan geen enkele raakvlakken vinden namelijk?.

avatar van TonyTHorror
2,5
Volgens mij hebben de wii en DS versies er wel iets mee te maken, is iig een tactisch spel. Op de consoles die er toe doen ( ) is het een shooter....die ik vanavond ga uitproberen


avatar van JustMike
Inderdaad, hoe was het?

Gast
geplaatst: vandaag om 21:29 uur

geplaatst: vandaag om 21:29 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.