menu

Major League Baseball 2K12 (2012)

mijn stem
geen stemmen

Nintendo DS / Nintendo Wii / PC / PlayStation 3 / PlayStation Portable / Xbox 360 / PlayStation 2
Sports
single player / multi player

Ontwikkeld door Visual Concepts
Uitgegeven door Take-Two en 2K

Major League Baseball 2K12 is de nieuwste telg in de Major League Baseball serie. De 2012-versie van het spel belooft onder andere een verbeterd 'pitch'-systeem. Hiermee moet het werpen van ballen richting de slagman nog beter verlopen. Ook is het mogelijk om allerlei statistieken te bekijken om zo te bepalen welke strategie het beste werkt. De manier waarop je de pitcher gebruikt is van groot belang. Als de juiste strategie niet wordt ingezet, kan zelfs de meeste getalenteerde pitcher slechte ballen gooien. Verder worden animaties van de catcher verbeterd, wordt de AI aangepast en is de grafische techniek achter het spel iets getweaked om een meer realistische vertoning op het beeld te toveren.

zoeken in:
Op één of andere duistere reden is MLB 2K12 nog niet gereleased in Europa terwijl deze in the states al sinds maart verkrijgbaar is.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:09 uur

geplaatst: vandaag om 23:09 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.