Spindizzy Worlds (1990)

Commodore Amiga / Atari ST / Super NES
Puzzle

Ontwikkeld door Arsys
Uitgegeven door ASCII, Activision en Electric Dreams

In deze isometrische game bestuur je een robot genaamd GERALD (Geographical Environmental Reconnaissance And LandMapping Devise); welke alle gebieden in het sterrenstelsel in kaart moet brengen. De besturing van GERALD is echter gelimiteerd; de robot kan zich enkel voortbewegen door te accelereren en af te remmen. Door handig gebruik te maken van het landschap moet jij de robot naar zijn doel sturen. Hierbij moet je tal van obstakels overwinnen zoals het in de juiste volgorde indrukken van knoppen en het navigeren langs smalle weggetjes zonder eraf te vallen. Hou ook de brandstof van GERALD in de gaten, wanneer hij naar beneden valt of een vijand raakt verliest hij hier een kleine hoeveelheid van. Je kunt je brandstof aanvullen door diamantjes te verzamelen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.