menu

Dragon Age: Origins - Leliana's Song (2010)

mijn stem
3,39 (9)
9 stemmen

PC / PlayStation 3 / Xbox 360
RPG
single player

Ontwikkeld door BioWare
Uitgegeven door Electronic Arts

Stap in de schoenen van Leliana en beleef zelf welke weg ze heeft moeten doorstaan om zich bij de Grey Wardens te kunnen voegen. Marjolaine, haar mentor, heeft als missie te horen gekregen om in Denerim zoveel mogelijk amok te schoppen tussen merchants en nobels. Leliana doet tijdens deze missie een ontdekking die haar leven flink in de war zal gooien. Intriges, verraad en ontsteltenis liggen op haar pad te wachten.

zoeken in:
gamelord
De eerste die ik heb gedaan, moet zeggen dat deze zeer interessant was. Zie je Leliana van een hele andere kant.
Niet zo serieus als in de main story, maar rebels, eigenwijs en zeer geweldadig. Haar verhaal word op een te gekke manier vertelt, In de mainstory word er al het een en ander vertelt, hoe haar mentor haar verraad en wat de gevolgen waren. Hier beleef je het zelf mee.
Denk dat de 4 addons veel beloven. Kijk al uit naar de andere 3. Alleen wel in de goede volgorde gamen is zeer wenselijk.

Leliana's song, Awakening, Golems of Amgarrak, Witch Hunt en als laatste The Darkspawn Chronicles. (bron: Bioware Forum)

avatar van DarthSolidKevin
3,5
Een leuke DLC die laat zien wat er gebeurd is met Leliana. Niks bijzonders, maar wel vermakelijk.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:14 uur

geplaatst: vandaag om 02:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.