menu

Dragon Age: Origins - The Darkspawn Chronicles (2010)

mijn stem
3,50 (6)
6 stemmen

PC / PlayStation 3 / Xbox 360
RPG
single player

Ontwikkeld door BioWare
Uitgegeven door Electronic Arts

Hoe zou het eruit hebben gezien op de dag dat de Archdemon met zijn horden Darkspawn de slag om Denerim gewonnen zou hebben? Kruip in de huid van een Hurlok Vanguard en stel een party van drie Darkspawn minions samen. Welk lot wacht je eigen Grey Warden en hoe vergaat het de anderen in je party?

zoeken in:
gamelord
Hehe de badass uithangen in Origins was nog nooit zo vet als nu, poorten opblazen of huizen in de hens zetten geef je een Genlock Sapper het bevel, beetje last van een overmacht gooi je gewoon een enorm rotsblok als Ogre
En zo zijn er nog meer van die leuke minions te bevelen als Hurlock Vanguard, geweldig gewoon...ook hoe je party aan hun einde komt in deze versie in Denerim.
Naast witch hunt ook de beste die erbij zit. Leuk om gedaan te hebben. Na deze zit het Origins avontuur er na 76 uur op...nu naar Dragon Age II.

avatar van DarthSolidKevin
3,0
Een aardige DLC met een "what if" verhaaltje. Leuk tussendoortje niks meer en niks minder.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:40 uur

geplaatst: vandaag om 13:40 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.