menu

Gears of War 3: RAAM's Shadow (2011)

mijn stem
3,50 (8)
8 stemmen

Xbox 360
Action / Shooter
single player

Ontwikkeld door Epic
Uitgegeven door Microsoft

Deze singleplayer uitbreiding speelt zich af voor de gebeurtenissen uit het eerste deel uit de reeks. Het vertelt het verhaal van Zeta Squad, enige tijd na E-day. Je stapt in de schoenen van Michael Barrick. Samen met je teamleden moet je de inwoners van de stad Llima evacueren in verband met een op komst zijnde Kryll-storm.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=S7AmrSreO1E

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
kiriyama
Apart op de site? Ik dacht dat 'gewone' DLC er niet op mocht?

Anyway. Prima DLC die lekker weer heerlijk wegschiet. De echte hoogtepunten ontbreken wat en het spelen met RAAM is meer een gimmick dan echt toegevoegde waarde, maar al om al weer een fijn stukje Gears gameplay. De prijs is echter wel een domper, want 15 euro voor een kleine tweeëneenhalf uur is vrij prijzig.

Wachten op een prijsverlaging is dan ook mijn advies.

avatar van DarthSolidKevin
3,5
Natuurlijk apart op de site. Het is een nieuw verhaal . Ik heb hem vandaag uitgespeeld en ik vond hem wel leuk. Hoewel Gears op SP gebied niet vaak iets echt fout doet (behalve het einde van 3) Het bracht een beetje het duistere van Gears 1 mee. De RAAM missies zijn niet bijzonder, maar wel leuk om eens een keer te doen.

Het is inderdaad slim om te wachten op prijsverlaging aangezien 2,5 uur niet echt opweegt tegen €15,-. Ik had geluk want Ik kreeg hem gratis door de Season Pass (die ik ook gratis heb).

avatar van bettafish14
3,5
Vandaag even doorspeeld, moet zeggen het verhaal is leuk bedacht.
Het spelen als RAAM is weer een keer wat anders, maar werd voor mij snel meer van hetzelfde.

Indd de campaign duurt ongeveer 3uur. En het is 3 uur lang spannend en dat komt vooral door de grauwe sfeer die er hangt. Het voelde weer een beetje als gow1 en dat is wel een groot pluspunt, want dat maakt de KRYLL ook weer wat meer creepy.

Ik vond de 15 euro ook iets aan de hoge kant. Maar als gow fan kon ik het niet laten om hem niet te kopen en heb er geen spijt van.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:02 uur

geplaatst: vandaag om 17:02 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.