3 uur is wel erg snel. Heb net ook even gespeeld en denk dat ik er wel wat langer over ga doen ivm het zoeken naar alle manuscript pages, sommige radiospotjes duren ook nog best lang.
Anyway, ik ben nog niet echt onder de indruk. Technisch gezien hoeft dit spel weinig onder te doen voor zijn voorganger. Personages doen iets meer cartoony aan, maar de omgeving ziet er gewoon weer erg strak uit. Zit ook best aardig sound design in de game. Maar naast dat vlak is het jammergenoeg wel duidelijk dat het om een XBLA game gaat. Levelontwerp is wat kaal (woestijn, maar toch) en lang niet zo sterk als in het origineel. Ook het feit dat je telkens dezelfde locaties aandoet is een minpunt. Na de eerste keer ken je het wel. (Kaal...Echt!)
Een ander groot pijnpunt is de moeilijkheidsgraad, of het gebrek daaraan. Laatste kan je letterlijk nemen aangezien je niet kan kiezen of je op hard, normal of easy start. Waar je in het origineel al niet wist wat je met alle ammo moest, is het nu helemaal zot. Om de paar meter kom je wel een ammolocker tegen, en het ergst is dat die dingen na een minuut doodleuk weer vol zitten.

Ook de batterij van je zaklamp laad sneller op dan dat Superman de wereld rond kan vliegen. Enkel je levensbalk lijkt wat korter te zijn en laad niet meer automatisch op. Een schrale troost.
Aan de gameplay is weinig gedaan. Schieten gaat nog steeds hetzelfde en werkt als een tiet. Wake is er zelf iets leuker en droger op geworden en de radiospotjes en tv stukjes zijn erg genietbaar. Ben nog niet ver, aangezien ik geen zin had om meteen weer dezelfde levels te spelen. De campy feel van het geheel is best aangenaam en een leuke verandering tov het origineel. Verder heb ik alleen nog niet de vibe te pakken die ik wel bij het eerste deel had. To be continued.