Cadash (1989)

Alternatieve titels: Caddash | Arcade Archives CADASH

Arcade / TurboGrafx-16 / Sega Mega Drive/Genesis / PC / Xbox / Nintendo Wii / Nintendo Switch / PlayStation 4
Action / RPG

Ontwikkeld door Taito
Uitgegeven door Taito, Working Designs en Hamster

Lang geleden werd in het vredige middeleeuwse koninkrijk Deerzar een prinses ontvoerd door een schurk genaamd Baarogue. De ontvoering leidde tot paniek en chaos. De koning heeft vier van 's lands beste vechters opgeroepen om zijn dochter te gaan redden. Cadash is een side-scrollende platform game die aktie afwisselt met rpg-elementen en met twee spelers tegelijk te spelen is. Er is een keuze uit vier vechters; de zwaardvechter die het sterkst is, de tovenaar die expert is in de magie, de vrouwelijke priester die haar eigen wonden kan helen en de ninja die het snelst is. In de game die zich uitstrekt over vijf levels in twee werelden, kun je diverse objecten verzamelen die je kunt gebruiken om je beter tegen aanvallen te beschermen en wordt je vechter steeds sterker door het opbouwen van ervaringspunten.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.