Carrier Air Wing (1990)

1 stem

Arcade

Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door Capcom

In 1997, dreigt een staatje uit het Midden-Oosten, "Rabu" met een wereldoorlog. Samen met hun bondgenoten hebben ze in het geheim massavernietigingswapens vervaardigd en zijn Japan binnengevallen. Ze hebben het gemunt op de high-tech fabrieken waarmee ze nog meer wapens kunnen maken om de rest van de wereld te veroveren. Als ze Europa en delen van Azië bezetten en in het jaar 1999 Tokio platgooien om te laten zien hoe onverslaanbaar ze zijn, kan alleen de Amerikaanse luchtmacht hen nog hulp bieden. De U.S. Navy zet drie van hun beste straaljagers en top piloten in: Rick Ford bestuurt de F-14 Tomcat en is een "Top Gun" in luchtgevechten, James Roy is opgeleid om met de F/A-18 Hornet overweg te kunnen en zijn specialiteit is het raken van zowel doelen in de lucht als over de grond, Mark Olson vliegt in de A-6E Intruder en is zeer behendig in het vernietigen van doelen aan de grond.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.