A Game Of Thrones: Genesis (2011)

1 stem

PC
Strategy
single player / online

Ontwikkeld door Cyanide
Uitgegeven door Focus

Het spel dompelt je onder in het hart van de veldslagen en intriges tussen de machten die het Koninkrijk van Westeros hebben gevormd. Van de aankomst van Nymeria in het Koninkrijk van Dorne tot het ontwaken van 'The Others' voorbij de muur, beleef je de oorsprong van de saga over een periode van meer dan duizend jaar.

bro
Hmm, een stategy game van wat ik simpelweg kende van een tv-serie die ik 2 maand geleden bekeken had. De serie is bezig met het opnemen van het tweede seizoen, en naarmate dat ik ervan genoten heb ga ik die zeker bekijken. maar dat hier nu plots een game verschijnt over de serie had ik niet verwacht.
Ik zie trouwens dat er al draken aanwezig zijn. In de serie heb je pas 1 drakenei dat uitkomt in de allerlaatste aflevering... Nu ja.

bro
Oh oké, na 1 zoekopgave op google kwam ik net te weten dat het oorspronkelijk een boek saga is.

avatar van woeler82
Vind het spel een beetje mikro aanzien, poppetjes zijn te klein, zo'n spellen vind ik wat goedkoop gemaakt