menu

LittleBigPlanet (2009)

mijn stem
3,00 (5)
5 stemmen

PlayStation Portable
Platform
single player / multi player

Ontwikkeld door Sony en Media Molecule
Uitgegeven door Sony

In deze handheld versie van LittleBigPlanet moet je Sackboy door zeven nieuwe werelden en dertig nieuwe levels loodsen. Dit maal onderneemt Sackboy een wereldreis en trotseert hij onder meer de Australische hitte, reist hij door een Perzische bazaar en beklimt hij de Alpen. Het doel is om uiteindelijk elk personage, in ieder level, zo ver te krijgen dat ze naar het Carnival in Brazilië gaan. Om dat te doen moet Sackboy vele obstakels overwinnen en opdrachten uitvoeren.

zoeken in:
avatar van JustMike
2,5
niet zo super leuk, ik kan eigenlijk niet echt uitleggen, je kan er best lol mee beleven, maar de ps3 versie is stukken beter (jammer dat ik geen ps3 heb).
Zodra ik de ps3 heb koop ik hem voor de ps3.

avatar van JustMike
2,5
heeft niemand anders er wat over te zeggen? :S

avatar van Tsjo-Wi
Weinig PSP bezitters hier volgens mij.

avatar van JustMike
2,5
ik bezit ook geen psp, Maar heb wel een vriend die dit spel had en een psp.

avatar van Grovonion
Ik ben hem nu aan het spelen, en het lijkt me niet veel anders te spelen dan de PS3 versie, wat een goed teken is. Alleen al in het eerste level voorgehad dat het beeldscherm bleef steken terwijl sackboy al rechts voorbij gelopen was (en daar ook moest zijn).

Gast
geplaatst: vandaag om 14:50 uur

geplaatst: vandaag om 14:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.