menu

Journey to Silius (1990)

Alternatieve titels: Rough World | [rʌf] WORLD

mijn stem
3,25 (2)
2 stemmen

Nintendo Entertainment System / PlayStation / PlayStation Portable / PlayStation 3 / PlayStation Vita / PC / Nintendo Switch / Evercade VS / Evercade EXP
Shooter / Action
single player

Ontwikkeld door Sunsoft en Tokai
Uitgegeven door SunSoft en Nintendo

Het is het jaar 0373 van de nieuwe ruimte kalender. Overbevolking heeft er toe geleid dat emigratie naar ruimtekolonies steeds meer toeneemt. Na de plotselinge dood van Dr. McCray, de vader van moderne ruimtekolonisatie, vindt zijn zoon Jay een Floppy die zijn pa voor hem had achtergelaten. Een terroristengroep blijkt achter de moord op je vader te zitten en willen zijn levenswerk saboteren. Aan jou om alle vijf fasen van hun plan te dwarsbomen en wraak te nemen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:10 uur

geplaatst: vandaag om 13:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.