Cannon Fodder 3 (2011)

PC
Action / Strategy

Ontwikkeld door Burut
Uitgegeven door Game Factory en Russobit-M

Cannon Fodder 3 is een tactisch actiespel, die de stijl en tradities van het originele spel geërft heeft. De oorlog gaat verder en zijn schaal is bijna net zo groot als voorheen. 500 dienstplichtigen worden op hun lot afgestuurd. Wat wacht ze op? De sterren van een generaal of een massagraf?

avatar van Thomas83
Ziet er in een trailer die ik Youtube zie wat druk, kleurig en chaotisch uit. Lijkt nog wel redelijk dezelfde gameplay, maar wat minder simpel allemaal. Dat was nou echt de kracht samen met de graphics, die bepaalde visuele stijl van Sensible.

avatar van Scarafax
Heb het een tijdje gespeeld op de pc, leuk spel. Ziet er mooi cartoony uit, en speelt lekker weg. Maar het heeft toch niet de sfeer van de eerste twee spellen. Gewoon leuk voor ff snel wat leveltjes knallen, maar meer ook niet.