Far Cry 3 (2012)
Alternatieve titel: Far Cry 3: Classic Edition
PC / PlayStation 3 / Xbox 360 / PlayStation 4 / Xbox One
single player / multi player / online (verschilt per platform)
Ontwikkeld door Ubisoft
Uitgegeven door Ubisoft
Tourist Jason Brody spoelt aan op een paradijselijk ogende eilandengroep welke echter al jarenlang in de greep wordt gehouden door geweldadige conflicten. Hier moet hij op zoek naar zijn vriendin, welke hij kwijt is geraakt. Jason moet echter alle zeilen bijzetten om te overleven wanneer hij geconfronteerd wordt met de krankzinnige leider Vaas en zijn geweldadige groepje volgelingen.
- nummer 143 in de top 250

Het enige verwarrende vind ik de crafting, ruksack en de overige dingen. Het is teveel.

Misschien dat ik de multi player nog wel ga proberen.
Binnenkort komt er een mod/expension uit, Blood Dragon. Een futuristische sci-fi setting!

Ubisoft kondigt Far Cry 3: Blood Dragon officieel aan - Game - Nieuws - Tweakers
Ik blijf me ook mateloos ergeren aan dat screen-tearing en framedrops. Toch maar een sterretje eraf.
De wereld leeft gewoon niet, is vrij saai en geeft niet genoeg uitdaging om eens lekker rond te crossen zoals dat bijvoorbeeld wel bij GTA het geval is.
Ik heb wel veel vertrouwen in GTA V. Die reeks leent zich veel meer voor een open sandbox game.
Hoofdmissie is leuk gedaan, upgraden is leuk gedaan, genoeg wapens... en inmiddels meer dan 25 uur op de teller...hoeveel shooters halen zo'n speeltijd?
Moet 'm nog uitspelen maar dit gaat een 4,5 of een 5 worden.

Goeie webshop die Billgames, normaal gesproken ligt ie de volgende dag al in je brievenbus.

2 gigantische eilanden, op veel verschillende soorten dieren kan je jagen, kampen veroveren, wapens upgraden, etc, etc, etc...
Erg leuk en tof spel!!
Je gaat mij toch niet vertellen dat dat op dieren jagen de gehele game leuk bleef?? Of die kampen veroveren? Leek wel alsof ze gewoon iedere x de boel hadden gecopy-paste. Dat was echt iedere keer hetzelfde. Typisch weer zo'n Ubisoft game waar je met boter en suiker intrapt en hem toch koopt

Maar aangezien je Bioshock: Infinite ook het volle pond geeft, denk ik dat we gewoon wat verschillen van mening

ik raad aan om eerst het verhaal uit te spelen. Als je alle andere dingen erbij gaat doen zoals uitkijkpost en zendmast enz enz, dan begint het snel te vervelen. Dit zou ik na het verhaal pas doen.