Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games (2011)

Alternatieve titel: Mario & Sonic op de Olympische Spelen - Londen 2012

Nintendo 3DS / Nintendo Wii
Sports

Ontwikkeld door Sega en Racjin
Uitgegeven door Sega

Vergezel Mario en Sonic op de Olympische Spelen in Londen 2012. In het spel debuteren talloze nieuwe opvallende evenementen, waaronder voetbal en ruitersport, naast klassieke Olympische disciplines, zoals atletiek, watersport en tafeltennis. Het spel bevat meer dan 50 originele evenementen met Olympische thema’s, die in zowel solo- als multiplayer modi gespeeld kunnen worden, zodat je op allerlei manieren om die gewilde gouden medaille kunt strijden.

avatar van Cassevis
Begint nu al wel een beetje uitmelkerij te worden hoor.

Valt tegen. Ik verwachtte "terug naar wintergames" uit jeugd maar nee. Kinderen vinden hem natuurlijk wel leuk.

avatar van JustMike
Cassevis schreef:
Begint nu al wel een beetje uitmelkerij te worden hoor.

ya think

De voorgaande editie waren niet bepaald vermakelijk, maar wie weet !!

SouthParkFan
Vind het een zeer vermakelijk spel. De keuze aan sporten zijn weer erg leuk en ook de Londen Party is super. De karakters zijn leuk en de dingen die je kunt vrijspelen met de kraskaarten geweldig: speciale muziek, pakken voor je Mii en nog veel meer. Ik vind hem leuker dan de originele Mario en Sonic op de Olympische Spelen!