Power Rangers: Ninja Storm (2003)

Game Boy Advance / PC
Fighting

Ontwikkeld door Natsume en Artech
Uitgegeven door THQ

Boosaardige aliens, onder leiding van Lothor, zijn op de aarde neergestreken en hebben duivelse plannen om de macht in handen te krijgen. Zo hebben ze alle ninjascholen bezet en uitgeschakeld, zodat niemand meer kan leren vechten om tegenstand te bieden. Alleen de power rangers kunnen de wereld nu nog redden. De wind en thunder rangers moeten nu samenwerken om de mysterieuze groene samoerai ranger te verslaan. In deze actie-side scroller heeft elke ranger zijn eigen speciale moves en technische snufjes, en bij elke eindbaas krijgt de speler beschikking over de rangers in hun ijzersterke Megazord morph verschijningsvorm.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.