Anarchy Reigns (2013)

PlayStation 3 / Xbox 360
Action / Fighting

Ontwikkeld door Platinum
Uitgegeven door Sega

Post-apocalyptisch vechtspel waarin je tijdens je strijd om als enige op het slagveld overeind te blijven, word beloond voor creativiteit en geweld. Je hebt de keuze uit acht verschillende personages, elk met hun eigen unieke stijl, wapen en kenmerkende eindmove. Neem het tegen andere spelers op in diverse spelmodi, waaronder: Battle Royale, Death Match, Survival Mode. Door het Action Trigger Events -systeem worden gebeurtenissen, zoals het neerstorten van een vliegtuig of bomaanvallen, real-time geactiveerd, zodat de spelomgeving voortdurend verandert

kiriyama
De nieuwste van de makers van 'Vanquish' en 'Bayonetta,' en dus zeker iets om in de gaten te houden. Helaas moet ik wel zeggen dat ik tot nog toe weinig vertrouwen in het spel heb. Het 'Action Trigger Events systeem zou wel eens voor onnodige frustratie en oneerlijke gameplay kunnen zorgen. Hopen dat het spel goed wordt uitgebalanceerd.

avatar van TonyTHorror
Weet niet waarom ik zo twijfelachtig begon na de eerste minuten gameplay. Inmiddels al wat verder met de 1e (donkere) kant van de campaign en ben hooked! Speelt als een trein. Game neigt meer naar een Fist of the North Star: Ken's Rage (2010) dan Platinum's eigen Vanquish (2010) en/of Bayonetta (2010) . Naast de combat en het briljante over de top character design, is ook de muziek heerlijk catchy en zijn enkele decors aardig fijn. Vooral wanneer er meer kleur bij komt kijken.

Reden genoeg om uit te kijken naar Metal Gear Rising: Revengeance (2013)