menu

Overig / Algemeen / Het grote tv / filmtopic

zoeken in:
avatar van Sinner
Nomak schreef:
(quote)
Dit dus! Totaal geen interesse meer in die wereld. Bizar dat er blijkbaar nog een hele berg spinoffs op de planning staan.


Nou ik heb vast wel ergens vermeld dat ik zelf niet al te veel problemen had met de afsluiting van GoT en ook House of the Dragon zeker te pruimen vind. Maar nu ik die weer oppik vind ik dus al die kleine tijdsprongetjes e.d toch wel vervelend worden. Al is het zeker nog genietbaar imo. MAAR - het is net als met zowat alles - te veel is te veel. Ik hoef verder ook geen spin-offs meer. Ik zie nou echt niet het nu om nog een serie te hebben die de gebeurtenissen volgt van Jon Snow achter de muur (blijkbaar staat dat in de planning), Arya op haar paard, Sansa die Winterfell bestuurd etc...Het brengt in ieder geval genoeg geld in het laatje. Samen met alle merchandise. Dus voornamelijk dankzij dat laatste is dat natuurlijk niet zo HEEL bizar.

Ik merk het al helemaal met Marvel en Star Wars. Ik vind beide franchises op zijn tijd best aardig, maar je wordt er zo plat mee gebombardeerd dat het me op een gegeven moment koud laat. En wat blijkt? Mij niet alleen - want ook al zag de trailer voor Andor er eigenlijk best wel goed uit - er is dus helemaal niemand die ook nog maar een aflevering hiervan gezien heeft (en dan heb ik het dus over toch makkelijk 10-15 man die hier meestal toch wel voor te vinden zijn in mijn persoonlijke kring). En hetzelfde over She-Hulk. De meesten hebben het niet gekeken. Degenen die het wel gedaan hebben zijn na 1 of 2 afleveringen gestopt omdat het niet leuk en niet grappig was.

En dat vind ik toch wel jammer omdat ik eigenlijk beide universums heel leuk vind. Maar zie je nu wat dan ook langskomen onder de titel Star Wars of Marvel heb je al vlug de neiging om te denken 'oh nee niet weer' (in wat van vorm dan ook) terwijl je dan misschien net iets leuks mist. DC trouwens ook. Want ik ken ook letterlijk niemand die staat te springen om Black Adam te gaan kijken.

En sowieso snap ik de obsessie niet om overal spin-offs van te maken. Als je het zo leest staat er van die (imo erg goede) nieuwe Batman film niet alleen een sequel op de planning, maar ook nog eens meerdere HBO spin-offs series die zich centreren rond de rogue-gallery van Batman. Ook Dune krijg een spin-off serie in de vorm van The Sisterhood. Het gaat me tegenwoordig toch echt wel een beetje heel erg ver. Waar is de tijd dat je nog lekker een film kon kijken zonder de serie, de comic, het boek en de bijbehorende lore encyclopedie erop moest naslaan om iets te kunnen of willen volgen. Ik zou dit bijna onder irritatie kunnen zetten. Maar gelukkig is er ook gewoon een uitknop op de TV. Ook al moet dus zoals gezegd die euro's blijven rollen voor series en merchandise.

avatar van Grovonion
Sinner schreef:
- want ook al zag de trailer voor Andor er eigenlijk best wel goed uit - er is dus helemaal niemand die ook nog maar een aflevering hiervan gezien heeft (en dan heb ik het dus over toch makkelijk 10-15 man die hier meestal toch wel voor te vinden zijn in mijn persoonlijke kring).
En dat is dan erg spijtig, want Andor is naast Mandalorian makkelijk de beste serie in het Star Wars Universum. Ik heb alle afleveringen tot nu toe gezien en ben al aan het uitzien naar elke volgende aflevering. Andor is meer terug naar een klein verhaal, meer inzicht in karakters en veel minder gimmicks die nergens op slaan (Leger basis in het midden van een waterplaneet aarrgh!). Ik vind ook Diego Luna best passen in zijn rol. Er komt wel nog geen light-saber of force aan te pas, maar blijkbaar is dat niet echt nodig om een goed verhaal in het Star Wars universum neer te zetten.

avatar van legian
Ajax&Litmanen1 schreef:
(quote)


Ik vond het een extreem matige serie waar ik ernstig teleurgesteld in ben. Het wekt in niks dat LOTR gevoel bij me op.

jammer om te horen, voor mij slaagde ze er wel in om dat gevoel over te brengen. Puur in dat opzicht genoot ik er al van om de wereld te zien, ook al gebeurde er weinig in een aflevering. Dat het verhaal gaandeweg interessanter werd was alleen maar mooi meegenomen wat mij betreft.

Tegenwoordig zijn er zo bizar veel goede series dat ik mijn tijd niet meer ga verdoen aan middelmaat.

En gelijk heb je, tijd is kostbaar. Ben zelf om die reden ook gestopt met veel series en heb nu de meeste streaming diensten de deur gewezen. Alle middelmaat die er langskomt kost je alleen maar tijd en energie zonder echt entertainment waarde op te leveren

Nomak schreef:
(quote)
Dit dus! Totaal geen interesse meer in die wereld. Bizar dat er blijkbaar nog een hele berg spinoffs op de planning staan.

Ja die berg aan spin-offs verbazen mij ook. Maar ja waar geld te halen is melken ze het enorm uit natuurlijk. Net zoals de komende Batman en Dune spin-off series die Sinner aanhaalt.

Met betrekking tot House of the Dragon had ik het er een tijdje terug met een collega nog over. Die heeft precies hetzelfde, maar wilde gewoon eenzelfde fix weer hebben zoals GoT dat voor hem was. Dus die is met tegenzin die serie gaan kijken

avatar van Sinner
Grovonion schreef:
En dat is dan erg spijtig, want Andor is naast Mandalorian makkelijk de beste serie in het Star Wars Universum.


Grappig Ik ben vanochtend naar de stad gewandeld omdat het mooi weer was maar ook omdat ik wist dat er iemand op mijn vaste stek werkte die de series ook volgt (ja. Vreemd genoeg is mijn geheugen een zeef maar weet ik wel wie op welke dag welke dienst draait. Op 30 man.)

En die vertelde me dus exact hetzelfde. Dus dat zijn sinds gisteren al twee bevestigingen. Hij vond de serie ook erg goed, ook al heeft hij weinig met het hoofdpersonage. Toch maar eens een keertje aan beginnen.

avatar van Confusie
Heugelijkheden op je TV toestel.

Ja.

Die zijn er de laatste tijd wel.

avatar van Nomak
Sinner schreef:
Ik merk het al helemaal met Marvel en Star Wars. Ik vind beide franchises op zijn tijd best aardig, maar je wordt er zo plat mee gebombardeerd dat het me op een gegeven moment koud laat.

Ik begrijp echt niet waarom er van ongeveer elk personage een film of serie gemaakt moet worden.. Wie staat daar nu op te wachten? Sommigen zijn natuurlijk iconisch voor zo een franchise. Maar wie is er nu aan het wachten op zoiets als She-Hulk.
Sinner schreef:
En sowieso snap ik de obsessie niet om overal spin-offs van te maken.
Ik ook niet. Noem me hypocriet, maar het ergste vind ik nog dat de aangekondigde spinoff van The 100 gecancelled is, dat was misschien wel de enige spinoff waar ik echt naar uitkeek. The 100 is één van mijn favoriete series (erg onderschatte serie), en daar was er echt wel ruimte voor een heel interessante prequel te maken.

Veel mensen zijn het niet met me eens, maar zo een Better Call Saul vond ik ook heel wat niveaus minder dan Breaking Bad. Haalt op geen enkel moment de spanning van Breaking Bad. Veel te lang uitgerokken, personages die op momenten compleet out-of-character gaan,... Dit verhaaltje had makkelijk in 1 of 2 seizoenen verteld kunnen worden. Was natuurlijk ook al een niet erg boeiende film over Jesse gemaakt.
Breaking Bad was eigenlijk een soort van rise and fall verhaal, echt enorm goed gemaakt. Maar toen dat was afgelopen was het ook wel klaar, de rest was gewoon om te cashen. Zo een Saul is naar mijn mening gewoon niet boeiend genoeg om er 6 seizoenen mee te vullen.

Walking Dead, ben de tel kwijt hoeveel seizoenen. 10? 11? Is het ondertussen gedaan? Er is dan ook nog Fear the Walking Dead. En dan staan als ik me niet vergis nog films en andere spinoff series op de planning. Ik kan het in elk geval allemaal niet meer volgen.
Ik vraag me af wanneer men er klaar mee is. Want als ik zo de reviews lees van mensen, dan geven de meeste toch aan dat men er genoeg van heeft.

Sinner schreef:
Waar is de tijd dat je nog lekker een film kon kijken zonder de serie, de comic, het boek en de bijbehorende lore encyclopedie erop moest naslaan om iets te kunnen of willen volgen. Ik zou dit bijna onder irritatie kunnen zetten.
Het is ook wel een irritatie. Je kan geen Supergirl volgen zonder dat er crossover afleveringen van Arrow en the Flash in worden verwerkt. Dus moet je eigenlijk ook die series gaan zien om alles goed te kunnen volgen. Maar daar heb ik totaal geen zin in..

avatar van Confusie
Wat House of the Dragon betreft.

Na vandaag met het gehele eerste seizoen nu gedaan naar mijn mening de potentie om in zijn totaliteit nog mooier en sterker uit te groeien dan voorloper Game of Thrones.

De scene met Viserys waarschijnlijk de mooiste en krachtigste binnen dit universum tot op heden.

Een mening hoe dan ook gedeeld door velen.

Mensen lopen inmiddels toch zeker wel massaal weg met deze serie, Paddy Considine zijn acteerprestatie en een rol zoals die van Matt Smith.

Ben ik er ook zeker een van.

avatar van Sinner
Deze week gezien - Terrifier 2 en Barbarian.

Terrifier 2 is net als Terrifier een goor zootje. (bekijk de trailer maar op het internet). Je moet ervan houden en ik moet bekennen dat deze toch wel echt best ver gaat op bepaalde momenten, zelfs voor mij. Zo zitten er ergens een martelscene in die haast voor semi-snuff kan doorgaan zo extreem wordt het. Toch wel een van de meest walgelijke films die ik in tijden heb gezien en niet aan te raden tenzij je van extreme horror houd. En daar houd ik eigenlijk niet van. Het balanceert nog maar net op het randje. Maar ik wou weten waar ze het met het hele Art the Clown gedoe naartoe gingen en deze film heeft in tegenstelling tot de eerste wel een redelijk verhaaltje en kleine hints naar wat of hoe. Maar waarom hij per se 140 minuten moest duren blijft me een raadsel.

Barbarian is...nou ook een horrorfilm en...lijkt een beetje op Malignant qua concept. Origineel verhaal, een paar vrij onverwachte wendingen, niet alleen qua verhaal, maar ook wat betreft sfeer - en toch best spannend en leuk - ook al nemen bepaalde karakters tenenkrommende beslissingen. Het begint vrij spannend en je krijgt ook meteen het idee dat er iets aan de hand is - en springt dan qua sfeer na een 45 minuten plots een keertje of 2 zodanig om dat ik even kwijt was waar ik precies naar keek. Maar het was wel goed gedaan en verrassend. Wel een tip - ik heb alle spoilers vermeden en zelfs het basisplot wist ik enkel dat er een B&B was die door 2 personen tegelijk werd gehuurd. Meer zou ik echt niet nakijken want dan haal je de lol ervanaf.

avatar van horizon
Wat recent gezien:

Rings of Power: toffe serie. Galadriel was top gespeeld. Effecten en beelden ook fijn. Verhaal leuk.
Peanut Butter Falcon: fijne indie-roadmovie. Goede Shia Labeouf en Dakota Johnson samen met John Hawkes.
My Father's Violin (meegezien): als je goed gevoel van vioolspel krijgt.
Day Shift: haha snoop dog als veteran vampire hunter Verhaal van niets, wel strakke actie
Men (van Alex Garland): fijne psychologische folk horror. Goed acteerwerk, visuals en soundtrack.

avatar van Confusie
Ja Terrifier 2 sla ik even over, eerste wel gezien en had voor mij ook al niets te maken met entertainment.

avatar van Sinner
Confusie schreef:
Ja Terrifier 2 sla ik even over, eerste wel gezien en had voor mij ook al niets te maken met entertainment.


Nee. Ik zei het nog net een uurtje terug tegen mijn vader dat ik het ook niet weet of ik het echt onder het kopje 'entertainment' zou gooien. Er is een publiek dat ervan houd, maar dat is vrij niche. Maar het is ook niet mijn soort horror, en ik kan best tegen een stootje. Ik kan ook best begrijpen dat de helft van het normale publiek hiervan wegrent of walgt - die horen erover en zijn nu blijkbaar hartstikke benieuwd waar de heisa over gaat omdat 'de ergste horror film ooit' bij zowat elke horror prent wordt gebruikt. Laat het ditmaal inderdaad tot grote shock van heel veel mensen inderdaad ook nog eens zo zijn. De film is overigens een bescheiden hitje want al die nieuwschierigheid heeft ervoor gezorgd dat Terrifier 2 al meerdere malen boven zijn budget heeft binnengebracht en een derde deel verzekerd is. (wat trouwens origineel al zo gepland was jaren terug).

Overigens was ook de schrijver / regisseur Leone best in shock over dit feit zei hij deze week nog - hij zei uitdrukkelijk dat de film ook bedoeld is voor een niche publiek dat van gore en splatter houd, en het leuk van dat mensen onder de indruk zijn, maar niet dat ze ook afgevoerd moeten worden of kotsend de zaal moeten verlaten. En dat hij aanraad om eerst eens het 'mildere' deel 1 te bekijken in plaats van meteen deel 2 te gaan zien in de bios. Waar ik het ook helemaal mee eens ben. Ik bedoel - je ziet toch al aan de trailer dat het gewoon een pot vettigheid en smeerlapperij wordt? Kijk eerst eens deel 1 en als je je daar doorheen slaat op een normaal scherm...overweeg dan om deel 2 op een groot scherm te kijken.

Maar goed...mensen...

avatar van Sinner
horizon schreef:
Men (van Alex Garland): fijne psychologische folk horror. Goed acteerwerk, visuals en soundtrack.


Butter Falcon staat nog op mijn lijstje.

Men heb ik overigens wel gezien. Ik vond het wel sfeervol maar...ik vond het een beetje te veel naar een bepaalde woke ideologisch idee neigen waar ik niet zo'n fan van ben. Het hele psychologisch spelletje en de uitkomst ervan (ik geef hier effectief ook geen spoilers want anders eh...spoil je echt het verhaal) had voor mij toch echt wel een beetje dat typisch 'radicale' wat op het moment zo heerst en waar ik zo moe van wordt. Op zich was het echter wel heel sfeervol verteld en gefilmd. Dat dan weer wel.

Overigens ook nog gezien - die laatste Harry Po...Fantastic Beasts. En ook al hebben ze Depp vervangen door Mikkelson (had het liever anders gezien, maar goed - Mikkelson is wel een van mijn favoriete acteurs) vond ik hem best te pruimen. Geen film die me een eeuwigheid bijblijft, best donker bijwijlen (alhoewel ik commentaar van sommigen als - een kinderfilm (wat het overigens niet is - het is een familie / fantasyfilm) waarin moeder draakje sterf terwijl ze bevalt!! Dat kan niet!! - ook weer zo onbenullig vind...ook weer typisch 2022. Ooit Bambi gezien?) en, als ze ook NIET doorgaan tot nummer vijf een redelijke conclusie van de eerste drie delen. Ik had eigenlijk erger verwacht.

avatar van horizon
Sinner schreef:
(quote)


Men heb ik overigens wel gezien. Ik vond het wel sfeervol maar...ik vond het een beetje te veel naar een bepaalde woke ideologisch idee neigen waar ik niet zo'n fan van ben. Het hele psychologisch spelletje en de uitkomst ervan (ik geef hier effectief ook geen spoilers want anders eh...spoil je echt het verhaal) had voor mij toch echt wel een beetje dat typisch 'radicale' wat op het moment zo heerst en waar ik zo moe van wordt. Op zich was het echter wel heel sfeervol verteld en gefilmd. Dat dan weer wel.

Totaal niets woke aan die film eerlijk gezegd. Veel meer het klassiekere feminisme.

avatar van Sinner
horizon schreef:
Totaal niets woke aan die film eerlijk gezegd. Veel meer het klassiekere feminisme.


Nou ik vond het gedachtengoed eerder toch al de wat extremere versie daarvan. Wat ik dan onder het kopje woke schuif. Maar dat is dan weer een andere discussie. Het maakte de film inhoudelijk voor mij een beetje zeurderig. Wat ik wel jammer vond - dat had ik niet bij bvb 'Don't Worry Darling' die blijkbaar om dezelfde reden ook afgekraakt is. Maar hier had ik op een gegeven moment echt iets van 'ok, snap de hint, kunnen we nou ook even door met het verhaal'. Wat niet wil zeggen dat ik het een rotslechte film vond, wel eentje die me eerder matig beviel, en inhoudelijk tegenviel. Ook al zag hij er zoals gezegd sfeervol uit.

avatar van Nomak
Ik ben begonnen aan de Twilight films. Destijds heb ik ooit eens de eerste film gezien, maar voor de rest heb ik die hele hype aan me voorbij laten gaan. Tot nu toe 3 films gezien, en het valt echt niet tegen. Integendeel zelfs, Eclips is gewoon echt een hele goeie film.

Blijft wel vreemd hoe die Bella er al 3 films depressief bij loopt terwijl ze eigenlijk het gelukkigste meisje ter wereld moet zijn. Kan letterlijk kiezen uit elke jongen die er rondloopt..

avatar van Sinner
Nomak schreef:
Kan letterlijk kiezen uit elke jongen die er rondloopt..


Een beetje zoals het gros van het vrouwelijke geslacht dus? Al die eenzame mannen op tinder, cafe of om het even waar al gezien. Gooi er ook maar een vrouw tussen en...ze blijven depressief want ze kiezen allemaal toch altijd NET die eikel ertussenuit die al heel de buurt heeft genaaid.

De twilight-serie fictie? Nee hoor. Niet helemaal. Het swingt overigens ook de andere kant uit.

Heb haar nooit in Twilight zien spelen, misschien dat ik de serie nog eens kijk, samen met wat van die andere YA reeksen. Maar ze is net als haar tegenspeler Robert Pattinson intussen ook al echt uitgegroeid tot een bijzonder goede, veelzijdige actrice. Veel meer dan het tiener idooltje dat ze ooit was. Ik denk dat mijn favoriete rol van haar wellicht nog de bijzonder claustrofobische film Underwater is.

Beide acteurs volgen in ieder geval netjes in de voetsporen van een DiCaprio of Tom Cruise. Bij de besten van hun generatie imo.

avatar van Nomak
Sinner schreef:
misschien dat ik de serie nog eens kijk, samen met wat van die andere YA reeksen.
Doen! En zeker niet laten afschrikken door het stigma dat men er op heeft gehangen dat dit enkel voor verliefde tienermeisjes zou zijn.
Ik ben een 40-jarige man en vind hier helemaal niks mis mee. Eerste 2 films 3.5* en Eclips een dikke 4*.
Sinner schreef:
Beide acteurs volgen in ieder geval netjes in de voetsporen van een DiCaprio of Tom Cruise. Bij de besten van hun generatie imo.
Ik zou het niet weten. Ik heb nog maar heel weinig films met Kristen Stewart gezien, kan me eigenlijk geen enkele andere rol van haar herinneren.
Robert Pattinson is wel een topper, beste film die ik van hem heb gezien is Remember Me.

avatar van Sinner
Nomak schreef:
Ik heb nog maar heel weinig films met Kristen Stewart gezien, kan me eigenlijk geen enkele andere rol van haar herinneren.


Oh laat ik me niet door afschrikken door iets wat iemand anders zegt of het stigma wat er wordt op geplaatst. Ik kijk alles graag en wil eerst zien voor ik een oordeel kan vellen, ook al lijkt het me niets. Soms valt het mee, soms tegen.

Maar wat betreft Stewart, ik heb niet al haar films gezien, maar de beste of degene die er bovenuit sprongen waren Snowwhite and the Huntsman (ja, ik vond hem gewoon leuk), Spencer (zeer goed), Certain Woman en Underwater. Die laatste is mijn favoriet.

avatar van Confusie
Ja ik snap sommige films sowieso niet, waarom ze er zijn waarom je ze zou willen zien.

avatar van Nomak
Confusie schreef:
Ja ik snap sommige films sowieso niet, waarom ze er zijn waarom je ze zou willen zien.
Klopt helemaal, maar over welke films heb je het dan?

avatar van Confusie
Zo goed als alle slashers toch wel.

Alle films die neigen naar martelporno.

Je kunt jezelf afvragen waarom wil ik dit eigenlijk zien wat is hier de meerwaarde van zou ik dit wel moeten doen.

avatar van Ajax&Litmanen1
Ik vind Kristen Stewart een vreselijke actrice. Met haar chagrijnige kop en eentonige acteerwerk. Twilight heb ik 1 of 2 films volgehouden, niet om aan te gluren.

Heb ook Terrifier 2 gezien, vond de eerste funny maar deze duurde veel en veel te lang en na een tijdje is de extreme vorm van geweld ook saai aan het worden. Ze gebruiken het alleen om de shockeren, niet om de film er beter van te maken. Die clown is wel oprecht echt scary en naargeestig, goed gedaan. Verder kan je dit prima skippen, je mist er verder weinig aan.

avatar van Ajax&Litmanen1
Confusie schreef:
Zo goed als alle slashers toch wel.

Alle films die neigen naar martelporno.

Je kunt jezelf afvragen waarom wil ik dit eigenlijk zien wat is hier de meerwaarde van zou ik dit wel moeten doen.


Slashers zijn vaak leuk omdat ze emoties opwekken die je niet vaak in het dagelijks leven hebt zoals angst en walging. Ik vind het oprecht een leuk subgenre bij horror. Al zit er enorm veel matige shit bij. Horror is bijna altijd heel sterk of baggerslecht.

avatar van Confusie
Een bepaalde suspense met freak vibes kan mij altijd nog wel smaken.

Eerste twee Insidious films vond ik erg leuk.

Dat is dan in mijn optiek artistiek gewoon goed uitgevoerd.

Films die puur draaien om een paar flinke kills laten zien sla ik over.

En zoiets als die immens populaire Dahmer shit.

Skip ik ook gewoon.

En natuurlijk die André Hazes docu.

Hoef ik ook niet te zien.

avatar van Nomak
Confusie schreef:

Je kunt jezelf afvragen waarom wil ik dit eigenlijk zien wat is hier de meerwaarde van zou ik dit wel moeten doen.
Dit heb ik bij musicals.. Niet om aan te zien.
Ook de reden waarom ik geen Disney fan ben. Waarom moeten die tekenfilmfiguren om de haverklap beginnen te zingen???

avatar van Confusie
In een poging je hart te verwarmen of zelfs te helen.

Op een aantal cruciale momenten in mijn leven heb ik in de bios gezeten en was het juist zo’n soort film die mij erdoorheen sleepte.

avatar van Nomak
Afgelopen nacht nog de 2 laatste Twilight films gezien. Die reeks is me veel beter bevallen dan ik vooraf had verwacht. Jammer dat het is afgelopen. Misschien binnenkort wel eens aan de boeken beginnen, die zijn naar het schijnt nog beter.

Twilight: 3.5*
New Moon: 3.5*
Eclipse: 4* (beste van de reeks)
Breaking Dawn 1: 3*
Breaking Dawn 2: 3.5*

Wat me opviel is dat er in Eclipse zo een flashback zit over hoe die weerwolven generaties eerder voor het eerst in aanraking kwamen met een vampier. Duurt maar 2 minuten, maar is wel het beste stuk van die hele saga. Werk dit uit tot een film van anderhalf uur en je hebt een kaskraker.

avatar van Sinner
Ajax&Litmanen1 schreef:
Slashers zijn vaak leuk omdat ze emoties opwekken die je niet vaak in het dagelijks leven hebt zoals angst en walging.


Als ik de gemiddelde nieuwsuitzending bekijk of politieke toespraak van Rutte en Kaag beluister ervaar ik toch echt wel meer angst en walging dan van de gemiddelde Slasher hoor.

De meeste slashers zijn over het algemeen niet zo bizar bloedig of goor. Goed gemaakt zijn het zelfs gewoon erg spannende films - de originele Halloween blijft qua sfeer en toon erg bijzonder, ondanks dat er echt veel bloederigs te zien valt. Je hebt natuurlijk extremere voorbeelden maar over het algemeen is het relatief tam t.o.v splatter en gore of torture films, of de video nasties of de (s)exploitation films uit de jaren 80.

Het blijft me alleen verbazen hoe ze zoiets ranzigs als Terrifier 2 de bioscoop hebben ingekregen. Er is normaal toch echt een filmkeuring die hier een stokje voor steekt? Want dit is nou toch echt wel al een heel genre-specifiek dat normaal meteen direct to streaming en DVD gaat. Niet iets wat je langs Top Gun Maverick (die NOG speelt) en Black Adam de bios ingooit.

avatar van Eraser2
Altijd leuk een film topic. Ik zit in de Halloween sferen (uiteraard) de afgelopen week. Heb Amsterdamned, Black Christmas en the Frighteners gekeken. Braindead en Bad Taste van Peter Jackson staan nog op de planning.

avatar van Sinner
Voor ons vanavond op de planning : Malignant, Censor en wat afleveringen van Guillhermo del Toro's Cabinet of Curiosities, en ev 8mm wat biertjes en wat wiet.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:20 uur

geplaatst: vandaag om 15:20 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.