menu

Overig / Algemeen / Het grote tv / filmtopic

zoeken in:
avatar van Manny Calavera
Grovonion schreef:
Man in the high castle is echt goed, en ook eens een serie die een einde heeft dat er niet haastig bij werd bedacht, maar die zo gepland was van het begin. Ook gebaseerd op een erg goed boek(je) van de master himself Philip K. Dick.


Heb het een paar afleveringen volgehouden in seizoen 1, maar vond het echt saai. Wel jammer, want het thema is erg interessant.

avatar van Fonzzz002
Fonzzz002 (crew)
Fonzzz002 schreef:
Er is al een scene van de Uncharted film te zien op Youtube. Ziet er gewoon uit als geinig popcornvermaak ala Fast And The Furious.


En.. de film was dikke kak! Het is ongeveer zo accuraat naar de games als Dragon Ball Evolution naar de manga was. De personages en verhaallijnen waren allemaal zo drastisch veranderd dat je mij wijs had kunnen makken dat het een origineel concept was, die toevallig dezelfde namen als Uncharted personages gebruikte. Sully was nog wel de grootste insult. Die ging van een sterk vader-figuur naar een vervelend mannetje dat Nate alleenmaar gebruikte voor zijn eigen doeleindes. Heb in tijden niet meer zo'n slordige (en miscaste) adaptatie van een personage gezien.

Nathan Drake z'n persoonlijkheid was het enige dat een beetje in de buurt van de games kwam en het vliegtuig gevecht was redelijk accuraat nagedaan. Het eindgevecht met die helikopters en piratenboten was suuupervet, al was dat niet op de games gebaseerd.

avatar van Sinner
Fonzzz002 schreef:


En.. de film was dikke kak!


Nou ik heb me dus wel vermaakt. Het was geen 'Uncharted' film, maar de hele back & forth tussen Holland en Wahlberg en de eerste 2/3 van de film erg leuk. Het laatste ook wel, maar daar moest je wel volledig je suspension of disbelief bij uitzetten. Maar inderdaad het was eerder 'takes cues from' dan 'is based on'. Maar heb wel slechter gezien.

avatar van Sinner
Oh. Vergeten. Vanmorgen The Northman gezien. Kan je nou al vertellen dat het een van mijn favorieten van het jaar zal zijn. De minst 'Eggers' / artsy film en veel meer grounded, maar wanner hij dan toch wat meer trippy gaat past dat perfect in de lore en concept van de vikings. (en de beste van zijn 3 films tot nog toe).

Visueel en qua soundtrack is de film bijwijlen erg indrukwekkend, het verhaal zit toch wat meer in dan je initieel in de trailers ziet en de wereld die Eggers hier schept is meer echt dan die in de meeste films. Grijs, grauw, onvriendelijk en in bijna alle gevallen wordt iedereen gedreven door zelfbehoud en winstbejag. Geen dappere ridders en stoere helden dus. Weinig Hollywood, maar wel aannemelijk als 'ja, zo zou het er wel eens echt kunnen zijn geweest'. Overigens ook blij dat geen van de karakters zwart-wit zijn. Ook 'de slechterik' van dienst niet - dus ook hier geen moustache twirling bad guy die op zijn troon zit te wachten dat 'de goeierik' hem een kopje kleiner komt maken.

En de Anna Taylor Joy gaat het nog erg verder schoppen denk ik, zat ze verleden jaar al in een van mijn favoriete films (Last Night in Soho), ook al prima in Eggers eerste film The Witch en The Queens Gambit. Vermoed dat ze het nog wel ver schopt.

Ik vond hem top.

avatar van Confusie
Wel in mijn nopjes met mijn HBO Max eigenlijk.

Kwam best rauw op mijn dak toen ze gingen stoppen In Nederland in 2016.

Was op dat moment mijn enige streamingdienst pas daarna Netflix genomen.

Nu zijn ze weer terug dus en dat is wel nice.

Eindelijk Game of Thrones afgekeken.

Maar ook Vice Principals.

Sowieso Danny McBride die andere shows met hem die erop staan ook checken nou vind hem wel goed.

avatar van Confusie
Vind het heel erg jammer allemaal.

Hopelijk kunnen de heren op een of andere manier nog door zoals Jeremy Clarkson en zijn kornuiten uiteindelijk ook hebben gedaan.

En anders is er gelukkig natuurlijk altijd nog Nikkie de Jager.

Een en al smakelijke sensatie.

Die travestieten show op de zaterdagavond.

avatar van Manny Calavera
Sinner schreef:
(quote)


Nou ik heb me dus wel vermaakt. Het was geen 'Uncharted' film, maar de hele back & forth tussen Holland en Wahlberg en de eerste 2/3 van de film erg leuk. Het laatste ook wel, maar daar moest je wel volledig je suspension of disbelief bij uitzetten. Maar inderdaad het was eerder 'takes cues from' dan 'is based on'. Maar heb wel slechter gezien.


Same. Heb me er prima mee vermaakt, maar ik heb dan ook nauwelijks Uncharted gespeeld. Vond het een prima avonturenfilmpje, maar meer ook niet.

avatar van Confusie
The Righteous Gemstones.

Steekt heerlijk de draak met Amerikaanse TV evangelisten die per privéjet rond de wereld reizen, nu al fan.

avatar van legian
Gisteren aflevering 6&7 van Halo gezien en het is mij nu wel duidelijk wat voor mij de sterke en minder sterke punten van de serie zijn. Aflevering 6 was enorm genietbaar, na de actievolle 5e aflevering was het te verwachten dat er meer aandacht ging naar de politiek, ontwikkelingen en gesprekken. Maar dat hebben ze wat mij betreft erg sterk over gebracht. Hoe Halsey uiteindelijk weggewerkt wordt was tof, maar hoe ze daarna haar eigen dochter gebruikt laat geweldig zien hoe ze in elkaar steekt. Ook de opening met Chief die Cortana/Halsey test vond ik mooi gedaan. Ze zetten hiermee wel een belangrijk keuze moment op voor Cortana, hopelijk werken ze dat ook mooi uit. Daar zit voor mij de kracht merk ik. De focus op de personages en hun ontwikkelingen.

Aflevering 7 focust volledig op Kwan haar verhaal en dat blijkt simpelweg een ongelofelijk saai en cliché verhaal te zijn waar te weinig aandacht aan besteed wordt om goed uit te werken. Kwan zelf overtuigd niet en de hele opzet die ze haar meegeven is totaal niet interessant. Soren is dan wel een interessant personage, maar voor mijn gevoel is die er vooral ingeschreven om wat fans aan te spreken. Het is jammer want met wat meer aandacht hadden ze deze verhaallijn best interessant en pakken kunnen maken. Maar die aandacht gaat voornamelijk naar Chief zelf. Met als resultaat dat we hier kijken naar een pubermeisje die te graag wil bewijzen dat ze de grote verzetsleidster is (wat ze uiteindelijk ongetwijfeld zal worden...)

Daarnaast wordt er voor Chief en Makee een romantische opzet gegeven, die wat mij betreft volledig misplaatst is en niet werkt. Makee is sowieso een wat vreemd personage vindt ik. Enerzijds komt ze als vervangen van Arbiter over, aan de andere kant voelt ze heel erg als geforceerd relatie materiaal aan. Wat ze precies toevoegt aan het verhaal is mij nog onduidelijk.

Dan nog eventjes terug naar die actievolle 5e aflevering. Na afloop daarvan waren veel fans vooral erg lyrisch. En hoewel de actie er grotendeels goed uitziet, valt me vooral op hoe onrealistisch bepaalde dingen overkomen. Zoals het rennen van de Spartans, of hoe ze zich kunnen voortbewegen zonder enige vorm van weerstand van de natuurwetten (zwaartekracht, luchtweerstand etc.). Het maakt dat het uiteindelijk erg onrealistisch overkomt. Waarbij ik vooral moet denken aan verschillende trailers van de games, waarbij diezelfde acties wel realistisch aanvoelen. Oh en de rook, vuur en explosie effecten zien er in tegenstelling tot de rest te duidelijk uit als cgi. Verder was het wel tof om The Covenant in actie te zien. Vooral de Brute aan het einde die door lijkt te gaan voor Tartarus.

Over het algemeen is het nog best vermakelijk om te zien. De serie vervalt soms wel diep in het B kwaliteit territorium, tot lachwekkend aan toe. Maar weet over het algemeen nog wel te vermaken. Dit seizoen zal niet de boeken ingaan als een meesterwerk (ik verwacht uberhaupt niet dat de serie dat niveau gaat benaderen), maar het is gelukkig wel vermakelijk genoeg om te zien. Het is wel wat vreemd, aangezien ik de games hoog heb zitten had ik verwacht toch een stuk kritischer te zijn. Maar ik vermaak me hier een stuk meer mee dan veel andere series die de laatste tijd zijn uitgekomen.

avatar van Sinner
Ik moet Halo nog altijd kijken. Komt er ook nog wel eens van. Maar ik moest deze week wel eventjes lachen met de hypochrisie van Disney. Een kameraad laat me tegenwoordig gebruik maken van zijn abo dus zo gezegd zo gedaan - en nou staat baas Muis tegenwoordig bekend om zijn uber Politiek Correct gedrag en lieflijkheid en zoetigheid en wat je ook maar wil - tot ik tot mijn verbazing zag dat er een kopje was met Stars met daarop...The Mayans.

Da's nou toch niet echt iets voor het huis van die Muis dacht ik zo met al dat buitensporig geweld. Ik vond Sons of Anarchy destijds (nu nog) erg goed en heb deze vervolgserie altijd al willen zien en ja hoor - daar staat hij dan. En wat ik zo ervan heb gehoord van mijn vader (dus ook fan is van beide series, ook omdat hij zelf aan Harley's werkt en er bezit en dus ook wel eens op treffens te vinden is) is het dus ook niet echt iets waar je aan denkt bij het woord 'Disney'. Maar goed. Leuk. Zo af en toe maar eens een aflevering bekijken. Misschien buiten op de tablet.

Over Marvel gesproken. Ik ben dan ook wel weer zo nieuwschierig naar Dr. Strange 2 In The Multiverse of Madness. Vond de eerste al een van de betere en leukere Marvel films en ook de tweede ziet er zeker goed uit. Pluspuntje is dat Sam Raimi aan het stuur staat. Niet alleen omdat ik dus ook wel benieuwd ben naar hoe veel van zijn horrorinvloeden erin zitten verwerkt, maar ook omdat hij met de originele Spider-Man 2 meteen ook een van de beste superhelden films ooit heeft gemaakt (nog altijd). Iets voor ergens komende week of de week erop te gaan bekijken.

avatar van Sinner
Overigens...de nieuwe Resident Evil Netflix serie..

What the fuck

Het lijkt wel een of andere cheap sitcom / walking dead spinoff waar ze vlug even de naam RE op hebben geplakt, maar je kon niet verder van de games afstaan dan dit

...en dan heb ik het niet alleen over Wesker die plots een paar donkere pigmentjes meer heeft.

avatar van legian
Gisteren Halo afgerond en overal was het best vermakelijk. Het is uiteindelijk een creatieve hervertelling van het verhaal waarbij flink wat andere keuzes gemaakt worden. Voor de 'fans' is het volgens het internet (Twitter, Reddit, the usual places) heiligschennis. Maar ik heb me er best mee vermaakt. En dat terwijl ik groot liefhebber ben van de games.

Sommige keuzes zijn wat vreemd (waar het verhaal met Makee heengaat bijvoorbeeld) en doen denken aan de goedkopere B sci-fi series. Maar er wordt op andere plekken wel meer diepgang gezocht wat ik persoonlijk wel tof vind.

Visueel ziet het er bij vlagen erg sterk uit, terwijl het op andere momenten ook weer doet denken aan de goedkopere B sci-fi series.

Verwacht absoluut geen meesterwerk, maar een vermakelijke sci-fi in het Halo universum.

avatar van Grovonion
Ik kijk eens af en toe graag wat anime, en nu heb ik eens "So I'm a Spider so what" opgezet, en de eerste 4 afleveringen weten me te bevallen. Heeft ook een gamers/RPG insteek, best kortstondig vertier. En zeker niet de zoveelste standaard anime trope, tenminste in mijn nog steeds beperkte anime-wereld.

avatar van Manny Calavera
legian schreef:
Gisteren Halo afgerond en overal was het best vermakelijk. Het is uiteindelijk een creatieve hervertelling van het verhaal waarbij flink wat andere keuzes gemaakt worden. Voor de 'fans' is het volgens het internet (Twitter, Reddit, the usual places) heiligschennis. Maar ik heb me er best mee vermaakt. En dat terwijl ik groot liefhebber ben van de games.

Sommige keuzes zijn wat vreemd (waar het verhaal met Makee heengaat bijvoorbeeld) en doen denken aan de goedkopere B sci-fi series. Maar er wordt op andere plekken wel meer diepgang gezocht wat ik persoonlijk wel tof vind.

Visueel ziet het er bij vlagen erg sterk uit, terwijl het op andere momenten ook weer doet denken aan de goedkopere B sci-fi series.

Verwacht absoluut geen meesterwerk, maar een vermakelijke sci-fi in het Halo universum.


Ik vond het verschrikkelijk en een spuug in het gezicht van de gamereeks. Ik hoef geen 2e seizoen meer te zien.

avatar van legian
Manny Calavera schreef:
(quote)


Ik vond het verschrikkelijk en een spuug in het gezicht van de gamereeks. Ik hoef geen 2e seizoen meer te zien.

Seizoen 2 komt er in ieder geval al aan, gelukkig hoef je die niet te volgen .

avatar van Sinner
Staat nog steeds op mijn lijstje. Ik kijk traditioneel heel weinig televisie in de zomer though. Er is overigens wel ook weer een nieuw seizoen Love, Death and Robots. Ook wel een must. Houd wel van anthologies. Toch die tablet maar eens naar buiten slepen.

avatar van Nomak
Sinner schreef:
Love, Death and Robots.
Ook aan begonnen, verrassend sterk!

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Erg Animatrixey, ook qua variability...

Zima Blue von'k een uitschieter.

avatar van Manny Calavera
Nomak schreef:
(quote)
Ook aan begonnen, verrassend sterk!


Fantastisch zelfs. Dat nieuwe seizoen was bijna een lange adrealinerush vol gore shit en schitterende animaties.

avatar van Nomak
Squall Lionheart schreef:
Erg Animatrixey, ook qua variability...

Zima Blue von'k een uitschieter.
Inderdaad! Zima Blue is echt fantastisch.
Animatrix vind ik trouwens ook helemaal geweldig. Heeft bij mij trouwens vele jaren en kijkbeurten geduurd vooraleer ik de Matrix begon te zien als een meesterwerk. Groeide bij mij elke kijkbeurt.

Manny Calavera schreef:
Fantastisch zelfs. Dat nieuwe seizoen was bijna een lange adrealinerush vol gore shit en schitterende animaties.
Ik ben net klaar met het eerste seizoen. Echt fantastisch.
Gek dat het de makers lukt om je zo te laten meeleven met de personages in dit soort korte videos.

Heb jij ook niet het gevoel dat een paar van deze filmpjes echt perfect zouden zijn om een (animatie)film van anderhalf uur van te maken?

avatar van Manny Calavera
Nomak schreef:
Ik ben net klaar met het eerste seizoen. Echt fantastisch.
Gek dat het de makers lukt om je zo te laten meeleven met de personages in dit soort korte videos.

Heb jij ook niet het gevoel dat een paar van deze filmpjes echt perfect zouden zijn om een (animatie)film van anderhalf uur van te maken?


Lekker joh, heb je nog 2 seizoenen te gaan. Seizoen 2 valt helaas tegen, maar seizoen 3 maakt alles goed.

En ja, zeker. Ik zou van diverse filmpjes graag een volledige film willen. Met als enige twijfel dat je nooit weer of een short film concept ook succesvol is met een lange speelduur.

avatar van Sinner
Manny Calavera schreef:
En ja, zeker. Ik zou van diverse filmpjes graag een volledige film willen. Met als enige twijfel dat je nooit weer of een short film concept ook succesvol is met een lange speelduur.


Heel vaak vind ik dat dus niet het geval en is de charme net de korte duur. Merk je ook bij bvb films (bvb indie shorts die later tot volledige films zijn herwerkt) dat ze veel te veel onnodige opvulling aan het originele concept hebben toegevoegd. (met name in de horror wereld heb je dat probleem, zo las ik een tijd terug dat bvb de kortfilm Piggy tot een feature length wordt verfilmd. Iets wat ik zelf onnodig vind. De 10 minuten zijn een stuk sterker zonder nog eens 80 minuten extra rond het thema 'bodyshaming' erbij te schrijven. Maar goed - ik kan me wel vergissen en misschien wordt het eindproduct wel erg goed.

Maar ik houd gewoon heel erg van kortverhalen en kortfilms of anthologies. Vaak wordt er in relatief weinig tijd gewoon erg veel bewerkstelligd. Geen onnodige franje of opschmuck. Gewoon simpel en to the point. En vaak wordt er dus creatief heel veel bewerkstelligd in korte tijd.

avatar van Q jones
Sinner schreef:
Oh. Vergeten. Vanmorgen The Northman gezien. Kan je nou al vertellen dat het een van mijn favorieten van het jaar zal zijn. De minst 'Eggers' / artsy film en veel meer grounded, maar wanner hij dan toch wat meer trippy gaat past dat perfect in de lore en concept van de vikings. (en de beste van zijn 3 films tot nog toe).

Visueel en qua soundtrack is de film bijwijlen erg indrukwekkend, het verhaal zit toch wat meer in dan je initieel in de trailers ziet en de wereld die Eggers hier schept is meer echt dan die in de meeste films. Grijs, grauw, onvriendelijk en in bijna alle gevallen wordt iedereen gedreven door zelfbehoud en winstbejag. Geen dappere ridders en stoere helden dus. Weinig Hollywood, maar wel aannemelijk als 'ja, zo zou het er wel eens echt kunnen zijn geweest'. Overigens ook blij dat geen van de karakters zwart-wit zijn. Ook 'de slechterik' van dienst niet - dus ook hier geen moustache twirling bad guy die op zijn troon zit te wachten dat 'de goeierik' hem een kopje kleiner komt maken.

En de Anna Taylor Joy gaat het nog erg verder schoppen denk ik, zat ze verleden jaar al in een van mijn favoriete films (Last Night in Soho), ook al prima in Eggers eerste film The Witch en The Queens Gambit. Vermoed dat ze het nog wel ver schopt.

Ik vond hem top.


Heb hem toevallig ook vandaag gezien. Wat een dijk van een film zeg. Ik had het zelfde gevoel als jij. Zo zou het inderdaad wel eens kunnen zijn geweest. Hoop op meer Eggers. Al vond ik de lighthouse toch wel iets beter

avatar van Sinner
Overigens vrijdag de eerste twee episodes van Obi Wan Kenobi gekeken met een vriend. Onze verwachtingen waren niet erg hoog maar bleek dat de mini-serie er zeker mag zijn. Een hele hoop verwijzingen en easter eggs naar de prequels en origenele trilogie en het diept het Kenobi karakter en zijn Tatooine periode toch best naar behoren uit. Benieuwd naar de overige afleveringen.

Verder was ik ook verrast dat de teaser voor Andor (die dude uit Rogue One) er erg degelijk uit ziet en zich meer toespitst op het politieke en oorlogsgebeuren aan het begin van de rebellie (net zoals Rogue One dus).

En ik draaide meteen warm voor de Willow serie. Blijft voor mij een vaak over het hoofd geziene klassiekertje uit de Lucasfilm stal die qua charme nog altijd heerlijk is - een topper in het fantasy genre, lekker luchtig, avontuurlijk, soms wat duister maar vooral magisch. Net zoals destijds een Indiana Jones of Star Wars, of de Jim Henson zaken als Dark Crystal en Labyrinth. Dat ook Warwick Davis er dan echt in zit en Val Kilmer toch blijkbaar een rol(letje?) speelt doen me toch wel plezier.

avatar van Nomak
Net Top Gun: Maverick gezien. Wat een film.
Beter dan dit gaat het dit jaar niet worden.

avatar van Confusie
Eindelijk eens een echt vette straaljager film inderdaad.

Vond het persoonlijk ook wel wat hebben dat de vijand niet eens expliciet werd vernoemd, doet dan ook totaal niet ter zake.

Film met een flinterdun verhaal maar ook geen enkele pretentie op dat vlak, alles gestoeid op de spectaculaire plaatjes en slaagt daar dan ook met vlag en wimpel.

Kijkt vanzelfsprekend erg lekker weg op het grotere scherm.

avatar van Sinner
Top Gun Maverick staat op mijn lijstje voor volgende week te doen inderdaad.

Vandaag wel eindelijk eens Dr Strange Multiverse of Madness gekeken en viel me niet tegen. Vond de eerste film sowieso al een van de leukere films in de Marvel stal en de tweede doet er niet voor onder. Opmerkelijk is hoe Sam Raimi toch wel zijn eigen touch heeft weten te brengen in de film zowel qua filmen en framen als qua gebruik van (erg lichte) horror elementen. Visueel knap, leuke cameo's en in Scarlet Witch een sterke villain. Alleen jammer dat je eerst film x en y en serie z en w op Disney+ moet hebben gezien om het allemaal een beetje te kunnen plaatsen qua lore, zonder gaat het ook, maar met is het allemaal net wat leuker en beter te behappen. (gelukkig heb ik dan alles wel weer gezien - scheelt weer).

Overigens leuk detail. In de film wordt het boek Darkhold gebruikt. In de Marvel lore een leuke verwijzing naar het later dit jaar te verschijn turn-based strategy spel Midnight Suns van Firaxis (van XCom 2 en de latere Civilizations! Dus dat beloofd veel goeds in mijn ogen). In die game ga je met diverse helden op pad (ik zag ondermeer Ghost Rider langskomen, ik neem haast aan dat ook Strange, Blade e.d er ook wel zullen bij zijn) om Lillith te verslaan die Chthom wil laten herrijzen. En laat dat nou net degene zijn die de Darkhold destijds geschreven heeft.. Ergens is het wel weer geinig om te zien hoe alles min of meer op zijn plaats valt.

Maar goed - de film was erg leuk en ik kijk eigenlijk wel erg uit naar de game Midnight Suns. Mocht die niet uitgesteld worden wordt dat vast een dag 1 aankoop. Een turn-based strategy game in het Marvel universum zie ik wel zitten. Leent er zich best voor.

avatar van Nomak
Sinner schreef:
Alleen jammer dat je eerst film x en y en serie z en w op Disney+ moet hebben gezien om het allemaal een beetje te kunnen plaatsen qua lore, zonder gaat het ook, maar met is het allemaal net wat leuker en beter te behappen. (gelukkig heb ik dan alles wel weer gezien - scheelt weer).
Dat begint me meer en meer te storen aan dat hele Marvel ding. Een aantal sequels en/of prequels, daar heb ik niet echt problemen mee. Maar als je dan ook nog eens een hele hoop series moet zien om het allemaal te begrijpen, dan stopt het voor mij. Daar is het voor mij persoonlijk ook gewoon niet interessant genoeg voor.

avatar van Sinner
Nomak schreef:
Daar is het voor mij persoonlijk ook gewoon niet interessant genoeg voor.


Laat staan dat veel mensen er wellicht ook de tijd niet voor hebben. Dat is een probleem dat ik dan wel niet heb (WIA en single), maar met werk en gezin wordt het denk ik onmogelijk om nog een beetje alle hobbies te onderhouden in dit genre. Trouwens heb ik het liefst films die ook gewoon op zichzelf te bekijken zijn. Tenzij er specifiek op voorhand geweten is 'dit is een trilogie' of zo ala Dune (ok 2 films) of LOTR.

Was het vroeger huilen met de pet op als sci-fi, fantasy of comic liefhebber krijg je het in 2022 op geen enkele manier nog bijgehouden. Het is dan wel echt een 1st world problem...maar toch.

avatar van Nomak
Sinner schreef:
Trouwens heb ik het liefst films die ook gewoon op zichzelf te bekijken zijn. Tenzij er specifiek op voorhand geweten is 'dit is een trilogie' of zo ala Dune (ok 2 films) of LOTR.

Was het vroeger huilen met de pet op als sci-fi, fantasy of comic liefhebber krijg je het in 2022 op geen enkele manier nog bijgehouden. Het is dan wel echt een 1st world problem...maar toch.
Klopt helemaal.
Maar Marvel (DC trouwens ook) gaat er echt wel over. Je moet echt tientallen films en series kijken om mee te zijn. Ik kijk best wel veel series, maar het moet me ook aanspreken. Begin je aan Daredevil, dan moet je eigenlijk toch eerst maar naar The Punisher kijken. Geen probleem want dat is echt een topserie. Maar wil je ook The Defenders zien, dan zou je eigenlijk toch ook Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist of zoiets moeten zien. En daar heb ik absoluut geen zin in.
Hetzelfde met DC. Je kan geen Supergirl volgen want op een gegeven moment zijn er crossover episodes die je gewoon niet kan volgen als je geen reeks andere series hebt gezien..

Gast
geplaatst: vandaag om 17:22 uur

geplaatst: vandaag om 17:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.