menu

Overig / Algemeen / Nachtmerries en dromen

zoeken in:
gamelord
Sry mensen dit is wel het droogste topic dat er is op gamesmeter
Je moet dit allemaal eens nalezen als je stoned bent..

(respect wel voor de lucide droom ) Lees er regelmatig iets over op het net...alleen hoe het zou kunnen zijn als ik kon dromen en kreeg er een..weet niet wat meer impact heeft, mijn stemmen of die droom

avatar van jellecomicgek72
Euu... het is iniedergeval niet om te lachen gamelord....gamelord
Is vreemd uit te leggen als je nog nooit gedroomd hebt en niet kan..dan is het wel een verademing om te lezen hoe het is bij andere mensen. Gewoon een beetje jaloers Jelle..no offence buddy!! !!

avatar van jellecomicgek72
Leuk is het anders niet. Ik heb door de boogyman (of hoe je het wil noemen) jarenlang last gehad.

avatar van Ajax&Litmanen1
Kerel, de Boogeyman is iets waar ze in Amerika kindjes bang mee maakten. Oooo, don't look in the closet or you find the Boogeyman. Ieeeeeeeeeee

avatar van ps3me
heb wel 1 x gehad dat ik iemand naast me hoorde ademen, er stond iemand naast mijn bed. Toen ik genoeg moed had om mij om te draaien (nadat ik het geluid langzaam hoorde wegvallen en het nog heel zachtjes aanwezig was) stond er helemaal niemand en was er niemand in het hele huis. en mijn pa zat buiten een sigaretje te roken. Was echt creepy...

avatar van jellecomicgek72
Ajax&Litmanen1 schreef:
Kerel, de Boogeyman is iets waar ze in Amerika kindjes bang mee maakten. Oooo, don't look in the closet or you find the Boogeyman. Ieeeeeeeeeee


Hij word ook wel de magere hein genoemd maar ach wat weet jij er nou van?

avatar van Ajax&Litmanen1
Boogeyman en Magere Hein is heel wat anders.

Magere Hein is ook wel The Grim Reaper. De man met het zwarte gewaad en met een zeis in de handen. De Boogeyman is heel wat anders.

avatar van Princess Piranha
In The Nightmare Before Christmas zit ook een Boogieman. Is dat zoiets?

Waarschijnlijk heb je als kind ooit iets engs gezien waardoor je dat ging dromen. En aangezien je als kind een gigantische fantasie hebt en kan creëren, kunnen dat soort dingen best angstaanjagend en echt lijken en dus worden.

avatar van jellecomicgek72
Nee, want een tijdje geleden had ik het weer dat ik hem zag. maarja heeft eigenlijk ook weinig zin om dat hier te zeggen want de mensen hier geloven me toch niet.

avatar van Ajax&Litmanen1
Jawel joh. Het zijn totaal geloofwaardige verhalen, zoals ik al jouw verhalen op de Meter sites altijd geloof.


avatar van WeZet
Bedoel je misschien slaapverlamming in combinatie met surrealistische beelden (ook wel bekend als de incubus)? Heb zelf ook heel af en toe (nu alweer een poos geleden) last van slaapverlamming. Je bent geestelijk wakker alleen de hersenen hebben nog geen signaal aan de spieren gegeven dat je wakker bent, je ogen zijn dus ook verlamd.

avatar van jellecomicgek72
Dat zou best kunnen denk ik.

avatar van Evil Eye
Ik had vroeger nachtmerries over Pennywise the dancing clown... bedankt hoor man, door je avatar zijn al die trauma's nu weer terug!

XD

avatar van jellecomicgek72
haha, ja ik zag de film IT ook een klein stukje toen ik een jaar of 8 was. Me pa was hem aan het kijken en was vergeten mij naar bed te brengen waardoor ik die vreselijke clown ook als kind al had gezien. Nachtenlang wakker gelegen en met een lampje aan slapen. Nu vind ik er niks engs meer aan maar de film IT is nog steeds erg goed

avatar van Feyenoord100jaar
Ja, door die clown heb ik ook een aantal nachtmerries gehad

Niet dat dit over dromen of nachtmerries gaat, maar ik heb echt een trauma over gehouden aan die reus bij de Fatah Morgana in de Efteling.
Durf er nou nog steeds niet in

avatar van Princess Piranha
OH die xD Haha ik was altijd bang dat hij op je zou gaan zitten. Maar nu kan ik die reus niet meer serieus nemen. We gingen daar zo onderdoor... iedereen staart naar boven, maakte iemand zo'n scheet geluid... XD Denk ik steeds aan terug zodra je er onder door gaat.

avatar van LimeLou
Ik droom vaak dat werkelijke gebeurtenissen vreemd of oneerlijk uitgevoerd worden. Moeilijk te beschrijven. Bijvoorbeeld dat een persoon heel goed zijn huiswerk kan doen en ik de enige ben die er slecht in ben. Ik heb bijna nooit nachtmerries gehad. Die zijn zeldzaam. Maar als ik nachtmerries heb zijn ze vrijwel altijd abstract

Skychanger
Ik heb 1 droom die ik maar niet kan vergeten. Ik zat ergens in een of andere auto aan een verkeerslicht, en mijn maat zat aan het stuur. Opeens kwam er een andere auto langs ons gereden en hij opende zijn raampje. Ik zag een lelijk lijksbleek gezicht met vuurrode ogen. Hij bleef maar staren, tot hij uiteindelijk met een pistool door het raam richtte. Toen hij de trekker overhaalde en ik een harde knal hoorde werd ik wakker. Het geluid van die knal leek zo levensecht .. Echt creepy.

Maarja, ik zal wel te veel tupac geluisterd hebben.

Skychanger schreef:
Maarja, ik zal wel te veel tupac geluisterd hebben.
Denk het ook als ik je verschrikkelijke nachtmerrie er zo op nalees...

avatar van Harmonica
Ik vergeet de helft van mijn dromen of toch het grootste deel. Als ik 's ochtends wakker word herinner ik me alleen maar dat ik samen met een vriend op een bankje zat bijvoorbeeld. Heel af en toe gebeurt het wel eens dat ik het grootste gedeelte ervan nog weet. Deze zal ik dan maar eens posten:

Ik was leadzanger van een band met liedjes van Editors, System of a Down, Red Hot Chili Peppers, Nirvana,... Alleen had ik in men droom die liedjes zelf geschreven.

avatar van LimeLou
Ja heb ik ook soms, Harmonica. En dromen om in bands te zitten? Vette dromen heb je Ik heb altijd Miyazaki achtige dromen. Je weet wel een magisch avontuur. Ook al nemen die (jammer genoeg) steeds meer af naar mate ik ouder word.

avatar van Harmonica
Zijn je ouders dan ook in varkens veranderd?

avatar van LimeLou
Haha, nee Ik had vroeger meer van die Laputa dromen. Dat ik door de lucht kon vliegen en piraten hielp

avatar van Harmonica
Geef mij dan maar een stappend kasteel

avatar van wo2-freak
Ik vraag me af; zouden blinde mensen in hun dromen kunnen zien?

Skychanger
Als ze niet hun heel leven blind zijn geweest, volgens mij wel ja.

avatar van BoordAppel
BoordAppel (moderator)
Spam verwijderd.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:09 uur

geplaatst: vandaag om 19:09 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.