menu

Platforms / PC / Internet Games

zoeken in:
avatar van jellecomicgek72
Ik ben een tijdje verslaafd geweest aan dit internetspelletje. Enorm verslavend!!

FunnyGames.nl | Spel: Goldstrike

avatar van Thomas83
Zijn hier mensen bekend met Voobly.com?
Had er tot recent nog nooit van gehoord volgens mij, maar daar kun je online allerlei goede oude spellen spelen, zoals Age of Empires I en II plus wat uitbreidingen, Rainbow Six, Rainbow Six: Rogue Spear, X-WING vs. TIE Fighter en zo nog wel wat. Je schijnt alleen maar een gebruikersnaam te hoeven aanmaken en een client te downloaden.
Vind dit toch wel erg interessant klinken eigenlijk, en ben benieuwd of er mensen zijn met ervaringen met deze site.

avatar van Thomas83
Je blijkt er wel gewoon het originele spel voor nodig te hebben. Dat maakt het al een stuk minder interessant.

avatar van JustinW
Camorraworld.com
Manic rider op spele
runescape toen ik nog klein was.

avatar van mrdig
killerbee schreef:

www.travian.nl
Vele mensen vergelijken het met kolonisten van catan. Het is het niet maar lijkt er inderdaad iets op. Je moet een dorp opbouwen, je productie en leger. Nieuwe dorpen stichten en overnemen zijn de normaalste gang van zaken. Met je alliantie kan je samen oorlog voeren enz enz.

Momenteel sta ik zelf voor een keuze om ermee te stoppen, want er komt een optie waar je voor kan betalen en dan krijg je echt voordeel ingame. Dat vind ik niet kunnen. De rijke spelers aan de top, nouja dan zoek ik een andere game.


haha travian, 1.5 jaar geleden mee gestopt na het een jaar lang intensief gespeeld te hebben. Ja 1 spel duurt zo een jaar. Zeer verslavend en heb er idd het nodige geld tegenaan gegooid (goud kopen) triest maar waar.

Op zich wel grappig met 7 vrienden aan travian begonnen en de alliantie Vultures gesticht (nog steeds actief geloof ik in travianwereld) en zonder ervaring uiteindelijk tot het einde meegedaan voor de eindoverwinning (wereldwonder level 100 bouwen). Helaas zat er een spion in ons midden die toevallig onze wereldwonder-bouwen-leger-leider was en door sluwe tactieken een andere alliantie de overwinning heeft bezorgd.

Maar ben blij dat ik het niet meer doe, mensen uit die wereld vragen me nog wel eens om weer mee te doen, maar no way: veels te leuk en veels te verslavend waardoor het je teveel tijd kost en in mijn geval ook nog eens geld

In Platforms > PC > Gratis online worstelspel:

Hoi,

Voor het eerst is er een gratis worstelspel in nederland online te spelen.
Het lijk me ook heel erg leuk om te weten wat iedereen ervan vindt.

http://nl.thewrestlinggame.com


(afbeelding)

het is nog niet hellemaal af, maar dat gaat niet lang meer duren

Scion
Superhotgame

Ik vond deze persoonlijk wel interessant.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:47 uur

geplaatst: vandaag om 09:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.