menu

Mijn Updates +
Platforms / Xbox / Xbox One

zoeken in:
avatar van Ajax&Litmanen1
Sinner schreef:
Denk niet dat het ooit streaming only wordt. Er zal altijd een publiek zijn die games of op fysieke media wil hebben of als digitale download. Ik denl dat het altijd een combinatie van en/en zal zijn.


Binnen 10 jaar is er geen game, cd, film of whatever nog fysiek te koop. Dat lijkt me vrijwel zeker. En ja, da's erg jammer want ik ben ook fan van fysieke producten.

avatar van Sinner
Dat horen we al sinds napster. Er zal altijd een fysieke vorm van media zijn. Meer dan voldoende plaatsen op de wereld waar er geen optimaal internet is (dat merk je zelfs als je online potjes speelt). Het is een markt die niet volledig te elimineren valt. Mss zal enkel de liefhebber nog in staat zijn om het te kopen, al dan niet rechtstreeks via bvb de uitgever - maar cd's of of vinyl worden ook al sinds midden 95 doodverklaard, en zijn er nog steeds voor de liefhebber. Idem voor andere vormen van media e.d


avatar van Ajax&Litmanen1
geplaatst:
Momenteel loopt er een actie, 3 maanden Game Pass voor 1 Euro.
Weet iemand hoe ik dit kan kopen? Wil gewoon 3 maanden proberen en dan weer stoppen. Kan dit ook met bv een code?

avatar van legian
geplaatst:
Ik heb het zelf via de Xbox kunnen aanschaffen bij Gamepass zelf. Daarna het automatisch verlengen uitzetten en voila 3 maanden gamepass voor €1,-.

avatar van Ajax&Litmanen1
geplaatst:
legian schreef:
Ik heb het zelf via de Xbox kunnen aanschaffen bij Gamepass zelf. Daarna het automatisch verlengen uitzetten en voila 3 maanden gamepass voor €1,-.


Kan je iets concreter zijn met hoe ik dat moet doen?

avatar van legian
geplaatst:
Ajax&Litmanen1
Op het dashboard van de Xbox One helemaal rechts heb je de store. Daaronder heb je verschillende tabs, zoals deals, search, use a code, en memberships (bij mij in het Engels maar kan bij jou best in het Nederlands staan).

Via memberships kom je in het overzicht van alle memberships die ze aanbieden. Ofwel gold, gamepass en EA acces. Via more info kom je op de desbetreffende store page. Bij gamepass krijg je dan de optie om deze te kopen*. Als de deal er nog is staat die daartussen als keuze. Ik kan dat niet checken aangezien ik het abbo al afgesloten heb en nu alleen verlengen kan kiezen.

Dit is hoe ik het gedaan heb

Als ik google op gamepass voor €1,- dan kom ik een link tegen van de ms store op de site waar je datzelfde kan doen. Dan via daar de stappen volgen.
Heb dat zelf nooit op die manier gedaan maar ga ervan uit dat het niet heel moeilijk moet zijn. Ik weet niet hoe je via je ms account op hun site daar moet komen, maak daar nooit gebruik van.

Volgens mij moet er wel een betaalmethode gekoppeld zijn wegens het maandelijks afschrijven van de abbo's. Heb zelf een PayPal eraan hangen.

*Via dezelfde weg kan je ook bij de instellingen ervan komen (dacht dat deze er alleen staat als je het aangeschaft heb). Via manage krijg je de info over het afgesloten abbo en kan je recurring billing uitzetten. Ook dit laatste kan middels de ms site bij account, abbo's en dan daar het betreffende abbo kiezen.

Ze willen het ook nog wel eens op de homepage promoten, dan kom je direct bij de store page. Datzelfde doen ze voor gold en game with gold. En de vervelende promotie reclames die ze daar aan de rechterkant plaatsen.

Na aanschaf recurring billing direct uitzetten en je hebt drie maanden gamepass. Ze hebben dit soort acties wel vaker en heb op die manier nu dus 5 maanden gamepass voor €3,-. Zijn leuke manieren om de service en de games te proberen

Gast
geplaatst: vandaag om 03:40 uur

geplaatst: vandaag om 03:40 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.