menu

Platforms / PlayStation / UNCHARTED for PS4 is coming soon!

zoeken in:
avatar van Realistic Gamer



Naughty Dog Games heeft officieel bekendgemaakt dat hun druk bezig zijn met een geheel nieuwe Uncharted game. Waarschijnlijk vervang Sir Francis Drake de hoofdrol zelf in plaats van onze oude vertrouwde vorige hoofdpersonage, namelijk: Nathan Drake. Hopelijk zijn we weer allemaal erg nieuwsgierig naar deze nieuwe aanwinst van Naughty Dog Games!

Om hieraan toe te voegen, doen er geruchten op dat Crash Bandicoot is verkocht aan Sony. Of dit helemaal waar is weet ik niet 100% zeker, maar we hopen zeker dat onze oude buidelrat ooit hopelijk in de toekomst weer terug in onze schrappen zal keren.

In dit topic zul je de geruchten en het nieuws omtrent deze nieuwe Uncharted game kunnen volgen. Heeft u over deze nieuwe aanwinst van Naughty Dog Games iets gezien, gelezen of gehoord? Meld het dan meteen hier op dit topic, en wij lezen dat graag van u!

avatar van Confusie
Uncharted 2 was wel leuk en 3 was zelfs een hele lekkere ride.

Dus hier heb ik wel zin in, zeker met een tintje next gen erin.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:10 uur

geplaatst: vandaag om 12:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.