menu

Platforms / PlayStation / PES 12 Tournament

zoeken in:
Hallo Gebruikers,

Ik wil heel graag een PES12 toernooi ! met maximale aantal leden rond de 16 en minimale rond de 4.. een soort halve finale dus.


Wie wil meedoen? meld het even, dan kunnen we hier afspreken en wedstrijden plannen aangezien we allemaal in Nederland of Belgie wonen is de tijd geen probleem want het is toch bij iedereen hetzelfde.

Wel zijn er 2 regels...

1.Je mag geen Barcelona of Real Madrid kiezen.. een echte PES fan zou hierover geen problemen mee hebben want die weet goed genoeg dat die teams overdreven Goed zijn.. PES heeft ze zoo goed gemaakt dat het overschatte teams zijn lijkt het wel.

2. Als je ziet dat iemand een Internationaal Elftal kiest ipv club, moet jij ook een internationaal elftal kiezen. Want jah een Club tegen een land is geen gezicht


Degene die mee willen doen moet zich hier even melden.. en belangrijkste is, zo nu en dan dit topic in de gaten houden want het zou stom zijn als iemand zich meld en niet meer meedoet ofzo en mocht je niet meer willen meedoen door omstandigheden..meld het dan ook even snel hiero.

Dankjewel ! Voetbalfans. lets go !!!

Gast
geplaatst: vandaag om 16:16 uur

geplaatst: vandaag om 16:16 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.