menu

Platforms / Nintendo / N64 (Nintendo 64)

zoeken in:
neo (crew)
De console met de beste controller die ik ken. Weet niet of opvolgers van Nintendo een nog fijnere hadden, maar toendertijd was deze superieur. GoldenEye is een van de klassiekers van de console.

Wat ik mij nu afvraag is of je ook met 3 controllers multiplayer kan spelen op de N64? Heb nooit echt geprobeerd met meer als 1 andere persoon.

kiriyama
Je kan idd. met z'n vieren multiplayer spelen, vooral met mario kart erg leuk. Heb in de tijd van de N64 er nooit echt op gespeeld. Pas later gekomen toen ik er een goedkoop zag liggen. Erg fijne console met enkele prachtspellen. De controller vond ik zelf minder maar was toch prima te gebruiken.

neo (crew)
Ik vroeg mij dus af of je dat ook kon met 3 mensen, inclusief mijzelf.

Bij Super Mario 64 (1997):

Wat mis ik de Nintendo 64 toch ..en Mario al helemaal en Zelda weet iemand of je nog een nintendo 64 ken kopen???


Ik had hem verkocht toen de XBox / PS2 reeks insloegen

neo (crew)
Heb hetzelfde gedaan en net wat dagen terug er eentje in een 2e handszaak gekocht. Struin wat veilingssites af en je vind er wel eentje.

Voor hoeveel had jij hem??

neo (crew)
20. Met een beetje geluk heb je er een voor iets meer met enkele spellen erbij.

Op marktplaats staan er meerdere. Reken op 40 euro aldaar.

neo (crew)
Je kan ook nog kijken bij advertentie in gamebladen, ebay, eventuele 2e handswinkels in de buurt etc. Valt allemaal nog reuze mee qua prijzen. Nadeel is wel dat veel em aanbieden met maar 1 controller.

avatar van Gizzmann
Mijn favoriete console Heb niet super veel gegamed, maar als er een paar games zijn die ik vreselijk veel gedaan heb dan zijn ze wel van de N64! Voor mij ook het ultieme Nintendo gevoel. De controller en de cartridges zijn echt nostalgisch!

Hoe fijn de controllers overigens waren, die stickjes gingen verdraaid snel stuk. Heb thuis 5 controllers, waarvan eentje het erg slecht doet en bij een andere hebben we een nieuw stickje moeten kopen als vervanging. Tja, woon thuis met 3 zussen en een broer en ook als er mensen over de vloer komen dat is dit gewoon de ideale console voor feestjes of een ouderwets gezellige avond.

avatar van Metalfist
Gingen jouw controllers zo snel stuk? Ik heb die van mijn broer gekregen en die had hem 9 jaar geleden gekregen van mijn ouders en er wordt regelmatig op gespeeld en er staan nog altijd de originele controllers op, eigenlijk is er nooit iets kapotgegaan bij die oude nintendo

avatar van Gizzmann
Bij Mario Party heb je zo'n erg leuk touwtrek spelletje. Hierbij moet je om zo hard mogelijk te trekken je stickje zo snel mogelijk ronddraaien. De enige manier om dat te winnen is om je hele handvlak op de top van het stickje te leggen en als een bezetene draaibewegingen te maken. Doe dat spelletje 5 keer achter elkaar en je controller is gelijk naar de filistijnen.

Jongens de perfecte game winkels waar ze nog de N64 verkopen zijn deze twee


Nedgame
Next Level en voor een goed prijsje ook


Dus Dat !

avatar van Princess Piranha
Bij de Replay kan je soms ook wel eens een 2e hands N64 kopen. Als je geluk hebt dan heeft iemand die daar gedumpt.

En Gizzmann, zo heel erg snel ging het nou ook weer niet. Maar toen we MP1 in huis kregen ging het ineens wel erg snel! Ik herrinner mij nog goed dat ik OOT niet zo goed meer kon spelen ^__^''

neo (crew)
Heb trouwens een vraag. Ik weet niet goed meer hoe ik cheats kan invoeren. Het is mij bij geen enkel spel gelukt. Een voorbeeld;

typ bij het hoofdmenu Up, Left, Right, L, Z, R.

Ik denk dat ik het verkeerd doe bij omhoog, naar beneden, links en rechts. Moet je voor cheats het draaipookje gebruiken?

neo (crew)
Iemand?

avatar van Bart Tönjann
Ik zou zeggen, experimenteer een beetje

neo (crew)
Dat heb ik natuurlijk allang gedaan. Maar dat beantwoord mijn vraag nog niet.

avatar van Metalfist
Bij mijn weten kon je het altijd doen met de vierpuntstoetsen maar je moet dus boven, links, rechts, de L knop, de Zknop (die knop aan de onderkant), en de R knop

avatar van Bart Tönjann
neo schreef:
Dat heb ik natuurlijk allang gedaan. Maar dat beantwoord mijn vraag nog niet.


Ik meende het niet serieus

Matthijs
neo schreef:
De console met de beste controller die ik ken.


Grappig. Als ik één nadeel op zou moeten noemen van deze console dan was het wel de controller.

neo (crew)
Wat was er mis mee volgens jou?

avatar van BoordAppel
BoordAppel (moderator)
Die controller ziet er in ieder geval heel erg goedkoop uit.

avatar van Tha)Sven
Ik vind de controller juist erg onprettig. Vond het niet erg lekker in de hand liggen. Verder waren de kleuren van de knoppen ontzettend lelijk.
Mooiste controller vind ik dan nog de xbox 360 controller. Stijlvol, strak en liggen perfect in de hand.

avatar van Princess Piranha
Ik hield de controller altijd verkeerd vast. Maar daardoor kon ik niet bij de R knop -__- Wat de kleuren etc. betreft, dat vond ik niet echt storend. Trouwens, dezelfde kleuren zie je nu ook weer terug in een 360 controller.

Matthijs
neo schreef:
Wat was er mis mee volgens jou?


hij hield niet echt lekker vast, de knopjes zaten ook niet lekker makkelijk bij elkaar. wat mij betreft was die van de Game Cube een grote vooruitgang

Ford KAduuk
Ik vond de controller ook niet geweldig, maar de games waren daareentegen erg goed. Zo genoot ik enorm veel van games als Paper Mario en Banjo-Tooie.

Game_Kaza
Op de Z-knop na had ik niet moeite met de controller wat betreft hoe het in de hand ligt of de kleuren. Ze verfen is geen slim idee, dus gelukkig waren ze in verschilende kleuren te koop.
De games kun je nu nog gewoon spelen en plezier leven. Nintendo 64 heeft van alles wat en is gelukkig nog terug te vinden op internet. Avontuur en racen met Mario, fantasie en actie met Legend of Zelda, of schooters als 007 en Turkok enz. Voordat je de Nintendo 64 games zat bent is er al een Nintendo 128 X + WI2 uit.
Misschien verschillen ze wat met graphics en grootte wat betreft de games van tegenwoorig, maar dat maakt zeniet slecht.

avatar van Bahamut Zero
Wie kan mij vertellen wat een Nintendo 64DD is?

avatar van DarthSolidKevin
Eerst spelcomputer waar ik mee heb gespeeld en vind het nog steeds een geweldig apparaat!

Gast
geplaatst: vandaag om 15:14 uur

geplaatst: vandaag om 15:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.