menu

Games / Algemeen / Welke consoles heb je in bezit?

zoeken in:
Welke consoles hebben jullie in bezit, waar speel je het meest op, welke is het best?

Ik had vroeger van mijn opa en oma een NES met spellen als super mario bros en duckhunt gekregen. Heb ik nog steeds ergens op zolder staan met een waslijst aan spellen die stuk voor stuk gek zijn gespeeld. Daarna kwam de playstation die voor mij toen echt baanbrekend was. Special effects zoals ik dat nog nooit toen had gezien. Weet nog goed dat mijn eerste 2 spellen Syphon Filter en Tekken 3 waren. Staan eveneens ergens op zolder. Na die rage heb ik nog een Nintendo Gamecube aangeschaft aangezien veel vrienden van me die ook hadden en dat erg handig zou zijn met spellen ruilen. Daar speel ik nog af en toe op maar het meeste tijd gaat uit naar mn PC.

basketballerke
Ondanks dat ik niet zoveel meer speel hecht ik nog steeds de grootste waarde aan de N64, de eerste console die ik ook kreeg zo rond m'n zesde, alweer tien jaar geleden dus, dat gaat snel. Heb verder nog een PSX, PS2 en nog de bekende Gameboy Color. Die PS2 is tegenwoordig eigenlijk alleen voor het afspelen van dvd's, die andere liggen ergens in de kast onder een laag stof.

Toen ik in groep 4 (?) zat kreeg ik een SNES van de goede sint, die bezit ik nog steeds. Een andere console heb ik nooit zelf gehad.

avatar van Diego
Vroegah hadden we een NES, later een PS maar die zijn beide verkocht. Nu heb ik een Wii waarmee ik af en toe een beetje tennis

Heb ik laatst ook gedaan bij een vriend, maar dat is echt te suf voor woorden.

avatar van Phoenix
Heb nog nooit een console gehad, wel vroeger bij vriendjes heel veel ge(S)NES'd.

En af en toe doe ik eens een ROM-etje emuleren.

avatar van Hannibal
Een PS2, maar mijn kinderen spelen er alleen maar mee. Ik vond het voordeel van een console altijd dat ik lekker onderuit gezakt voor mijn tv kon zitten, maar uiteindelijk vind ik de betere beeldkwaliteit van de pc toch een groter voordeel zodat ik nu games liever daarop speel.
Wat nog wel af en toe leuk is, dat is een Eye-Toy Competitie met mijn kinderen, en zeer goed voor de conditie.

avatar van Justinx
ik ben nog niet zo oud om de SNES enzo meegemaakt te hebben ( ) maar ik weet nog wel dat mijn vader altijd de Commodore heeft gehad. Respect.
Ikzelf heb nu nog de hele oude gameboy, een Playstation Portable, een PC en natuurlijk een Playstation 3. Ik heb verder een PS2 en een PS1 gehad.

avatar van Bennerd
Ik heb momenteel XBox, PS2, GameBoy Color en Nintendo DS. (En de PC natuurlijk, hoe kan ik hier anders een bericht zetten )

Had tot voorkort een PS2, maar die heb ik, achteraf met spijt, een maandje of wat verkocht. Wanneer de PS3 flink in prijs gaat zakken, overweeg ik wel die aan te schaffen (en als rond die tijd de volgende GTA game uitkomt zou mij dat wel plezieren... )

PS2, maar PC blijft favoriet

avatar van Exfrozen
NES, Gameboy, PSX, XBOX, XBOX 360.

avatar van Mart
Hou je vast:
NES, Gameboy Pocket, Gameboy Advance, Gameboy Micro, Nintendo DS, Gamecube, Wii, XBOX, XBOX 360, PS2, PSP.

Komt mede door mijn broer, die echt een hele fanatieke gamer is Ik speel alleen vaak op de NES, Nintento DS, Wii, PS2 en XBOX 360.

avatar van P8rb
Gameboy Color, Gameboy Advance, PS2

avatar van sxesven
MegaDrive, PSX, GameCube, GameGear, Nintendo DS. Ooit nog een NES gehad, en natuurlijk eeuwige spijt dat dat ding de deur uit is.

avatar van Tsjo-Wi
NES, PSX, PS2, GBC, GBA

avatar van Yak
Yak
PSP, maar vooral voor wireless internet

avatar van tovenaar
NES, N64, Gamecube

avatar van basik
xbox 360 en een psx

neo (crew)
Geen 1 meer. Had ooit een Snes en N64.

avatar van zanacht
Psx en PS2

avatar van BoordAppel
BoordAppel (moderator)
Wij hebben een Sega Mega Drive, die doet het ook nog kwam ik pas achter. Ik heb ook redelijk veel op de Xbox gespeeld en zo af en toe op een NES, SNES, PS, N64 en GameCube.

avatar van Yak
Yak
En ik heb natuurlijk ook nog 3 Amiga's: 2x Amiga 500 en 1x Amiga 1200.

Louis2703
Ik heb alleen nog mijn oude vertrouwde GameBoy....

avatar van dwejkk
Wii, Gamecube en Gameboy Advance SP

avatar van kArIzMa_TuRk
- PSP
- PS1,2
- Gameboy Color (oldskool)
had een 'Nintendo Entertainment System', ook OldSkool!

En wat ik misschien ga halen is:

een Wii en een PS3!

avatar van Mojo Pin
- NES
- Game Boy
- PSX
- PS2

avatar van Shangri-la
Ik speel alleen games op de PC.

avatar van sinterklaas
Gewoon een PC en een Playstation 1 die al jaren op zolder ligt.

avatar van Glorious
Xbox 360, SNES en een kapotte Xbox...

Gast
geplaatst: vandaag om 08:32 uur

geplaatst: vandaag om 08:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.