menu

Games / Algemeen / Wat ben jij dit weekend aan het spelen?

zoeken in:
avatar van JustMike
ZZ TOP schreef:
(quote)


En.. hoe bevalt FM21 tot nu toe? Heb nog steeds een leuke save lopen met FM20, dus wacht nog even met de nieuwe versie.

FM20 was mijn eerste Football Manager game, dus ik ben misschien geen goed referentiepunt over de kwaliteit ervan. Hij bevalt me tot nu toe goed, maar moet zeggen dat ik weinig verschillen merk met FM20, dus het is een goed idee om nog even te wachten.

Ik was met FM20 op een punt in mijn save dat al mijn spelers naar grotere clubs wilden (en mij de schuld ervan gaven dat ze niet weg mochten), maar ik had geen vervanging ervoor en dat haalde de speelplezier wat weg bij mij. Dus ik zou toch opnieuw gestart zijn, als ik niet FM21 had gehaald.

avatar van Mithrandir
Ben sinds eergisteren weer actief op de PS4, maar heb Battlefront even gelaten voor wat het is en heb ik Portal Knights and Spellbreak geinstalleerd. Spellbreak is wel grappig, excact hetzelfde als Fortnite, maar dan medieval-stijl.
Portal Knights is ook even licht behappen, wat questen, materials verzamelen om een begin te maken met je huisje te bouwen om te eindigen met een compleet kasteel en het verhaal te doorlopen.

avatar van ZZ TOP
JustMike Dan wacht ik nog even rustig af. Voorlopig vermaak ik mij nog wel even met FM20.
Dat probleem komt vaker voor. Meestal laat ik ze dan gewoon gaan, iedereen is vervangbaar zeg ik dan maar.
Houd me maar een beetje op de hoogte als je wil

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Net begonnen aan Far Cry 4! Denk dit weekend niet veel aan gamen toe te komen, maar zo wel, dan ga ik daar even mee aan de slag.

Gameplay lijkt heel sterk op FC3, wat me wat frustreert is dat, omdat ik nog n soort van muscle memory van FC3 heb die ik eerder dit jaar speelde, ik daarom verwacht alles te kunnen wat ik op het eind van FC3 ook kon, zoals bv iemand zn keel doorsnijden, zn mes afpakken en die in de volgende kerel zn oog gooien..Maar daar moet ik eerst weer mn skilltree voor doorwerken.

Maar wel weer lekker hoor! =)

avatar van Grovonion
428 Shibuya, nog de laatste hoofdstukken afwerken en hopen op een true ending

Ook tussendoor Rhythm of the Gods uitspelen en iets anders oppakken, nog geen idee wat.

avatar van Ajax&Litmanen1
Ik ga weer door met Kingdom Hearts 3. Verwacht 'm volgende week uit te spelen.

avatar van Eraser2
centurion81 schreef:
Net begonnen aan Far Cry 4!


Vet! FC4 heb ik me uitstekend mee vermaakt toen die uit kwam. Ik heb 5 nog steeds liggen. Moet ik echt nog een keer spelen.

avatar van mrdig
Beetje Tetris, beetje Assassin’s Creed Valhalla en hier en daar wat achievements met een redelijke ‘ratio’ meepakken voor de TrueAchievements GTASC event: The Great TrueAchievements Score Challenge 2020

Dit is in feite een soort van afvalrace: na elke week moet je in de zoveel top % zitten anders wordt je uitgeschakeld. Individueel en in teamverband inmiddels in week 8 beland. Benieuwd hoe lang we het nog volhouden: aantal deelnemers wordt steeds kleiner en competitiever.

Games die ik op de radar heb om nog even wat punten mee te pakken dit weekend: Hotshot Racing DLC, Battlefield V, Seasons After Fall, FIFA 17, Modern Warfare 2 Remastered en als ik nog energie over heb: Kung Fu Kinect

avatar van Mithrandir
Was eigenlijk bezig met Need for Speed Payback, totdat ik gisterenmiddag als verrassing out of the blue Marvel The Avengers game kado kreeg van mijn vriendin.
Dus mee begonnen en tot daarnet gespeeld...alleen weet ik zo net nog niet of ik 'em goed of mwah vind. De sfeer is goed, het verhaal is goed...maar het is net de gameplay die me met een ongemakkelijk gevoel achterlaat.
Soms lijkt het net alsof de game zo'n snelheid in de actie haalt, dat ik wel kan bijhouden maar de game zelf niet...
Zo moet je rennen, slingeren, vechten en repeat. Maar al vaak dood gegaan door een soort trail & error gameplay, ik zie wat ik moet doen, ren erheen en op de 1 of andere manier kan de game zijn eigen snelheid niet in alles bijhouden waardoor je de diepte instort, of net voor de rand stoppen, waarna het lijkt of de game het niet begrijpt en je alsnog over het randje naar beneden kukelt. Best wel frustrerend en dan de laadtijden tijdens het afgaan, die zijn tergend lang helaas. Maar toch vind ik de game tof tot nu toe, want grafisch is de game prachtig mooi.

avatar van solidKevin
Dit weekend ga ik aan de slag met ReCore.

avatar van Eraser2
Speel momenteel weer veel door elkaar:

Ps4: Rise of the Tomb Raider uitgespeeld, alleen nog wat DLC dingetjes doen. Daarna Mad Max trachten uit te spelen.

Switch: Mario + Rabbids (nog steeds) en met een nieuwe playthrough van Breath of the Wild begonnen, don’t ask me why.

3ds: Had ineens veel zin in een nieuwe run van Omega Ruby.

Ik kies gewoon waar ik op dat moment zin in heb tenzij de tv vrij is, dan pak ik de ps4.

avatar van mrdig
solidKevin schreef:
Dit weekend ga ik aan de slag met ReCore.


Die moet ik ooit nog een keer uitspelen, jaren terug halverwege mee gestopt dus hik er tegen aan om het weer op te pakken. Hmm. Benieuwd wat je ervan vindt.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Sinterklaasweekend staat voor de deur! Naast de eerste pakjesavond met mijn eigen gezin (oudste dochter is 2,5 en helemaal into Sinterklaas haha), ga ik weer lekker verder in de zandbak spelen die Far Cry 4 heet

avatar van solidKevin
Met het oog op de release van Cyberpunk a.s. donderdag heb ik niet zo'n zin om nu aan een nieuwe game te beginnen. Daarom ga ik dit weekend maar gewoon lekker rocken in Rock Band 4 en nog wat achievements halen die ik nog niet heb.

avatar van Ajax&Litmanen1
Ik rommel nog een klein beetje aan in Kingdom Hearts 3 en wil Luigi's Mansion 3 weer oppakken. Begin dit jaar mee begonnen, daarna namen andere games z'n plek in. Zal de laatste titel worden waar ik dit jaar nog een review over wil tikken.

En ik speel denk ik nog een paar potjes Mario Kart Deluxe online.

avatar van Eraser2
Mijn vrouw is momenteel into de Batman Telltale game op de Switch waardoor ik de avonden op de ps4 kan doorbrengen om Mad Max te spelen. Echt een vette game , het duurde even voordat ik er helemaal in kwam maar nu ben ik toch lichtelijk verslaafd.

avatar van mister-fool
Ein-de-lijk Ni No Kuni II uitgespeeld. Nu kan ik weer eens aan iets nieuws beginnen. .
Denk dat ik in januari ga beginnen aan het eerste deel van Ni No Kuni.
Van het weekend waarschijnlijk verder met Blasphemous (2019)

avatar van Grovonion
RPG's spelen duurt altijd zooo lang. Het enige nadeel van dat genre. Maar zelfs een visual novel kan uitlopen, zoals ik met 428 Shibuya heb gemerkt. Ga hem nu toch aaan de kant leggen denk ik. Was van plan voor de platinum te gaan en wil eigenlijk ook alle verhaallijnen zien, maar lijkt me te veel moeite om dat te bekomen.

Denk nu aan nog even 13 Sentinels te beginnen voordat de grote klepper eraan komt. Of misschien toch liever iets "kleins" zoals Songbird Smphony? Nog niet zeker.

avatar van Eraser2
Change of plans. Mijn vrouw zit zo in de telltale Batman game dat ze seizoen 2 the Enemy Within vanmiddag gekocht heeft. Die had ik zelf ook nog niet gespeeld dus nu saampjes op de bank dat spelen

avatar van Grovonion
Grovonion schreef:
Was van plan voor de platinum te gaan en wil eigenlijk ook alle verhaallijnen zien, maar lijkt me te veel moeite om dat te bekomen.
Het is ook bij mij anders uitgedraaid, zie: 428: Shibuya Scramble

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Saai, maar nog steeds Far Cry 4! Inmiddels de 15 uur gepasseerd en spel zegt dat ik 25 procent heb gespeeld...zal wel komen omdat ie sidequests ook meetelt, kan me voorstellen dat ik die op n gegeven moment minder interessant ga vinden en zo niet...dan ga ik hier een uur of 60 zoet mee zijn haha

avatar van Ajax&Litmanen1
Ik heb een week geleden Kingdom Hearts 3 uitgespeeld en ben met de herstart (had begin dit jaar al een paar uur gespeeld) van Luigi's Mansion 3 begonnen. En tussendoor speel ik nog af en toe een potje Rocket League. Heb weer een tijdelijk Live abonnementje dat ik nog gratis had. Volgend jaar neem ik wel weer Gamepass als mijn backlog weg is.

avatar van Princess Piranha
- Spyro
- Hyrule Warriors: Age of Calamity
En nogsteeds... Animal Crossing: New Horizons! Sinds vandaag ligt er sneeuw, dus tijd om sneeuwpoppen te bouwen

(Ni no Kuni staat even in de koelkast haha, iets te veel games tegelijk nu voor mijn doen)

avatar van Eraser2
Katana Zero van de week doorlopen en wil nu nog een run doen om wat geheimen te halen. De game nodigt je echt uit tot het herspelen ervan wat erg leuk is.

Na het doorlopen van the Enemy Within afgelopen week ook een herstart gemaakt met de eerste Batman Telltale game om compleet andere keuzes te maken.

Als ik de tv nog een avondje kan hebben zal ik ook verdergaan met Mad Max op de Ps4.

avatar van Ajax&Litmanen1
Princess Piranha schreef:
- Spyro
- Hyrule Warriors: Age of Calamity
En nogsteeds... Animal Crossing: New Horizons! Sinds vandaag ligt er sneeuw, dus tijd om sneeuwpoppen te bouwen

(Ni no Kuni staat even in de koelkast haha, iets te veel games tegelijk nu voor mijn doen)


Ben jaloers op je Animal Crossing passie. Mij lukte het deze zomer gewoon niet om er helemaal wild van te raken. En iedere keer als ik weer update trainers zie dan denk ik, goh da's toch wel leuk ja.

avatar van mrdig
Dit weekend wat AC: Valhalla, nieuwe DLC van minecraft dungeons en omdat we nog steeds de nodige achievements moeten halen voor diverse TA challenges zoals deze: Twelve Days of Christmas 2020 Challenge 7 - trueachievements.com ga ik eindelijk eens Day of the Tentacle (Remastered) van begin tot eind spelen.

avatar van Mithrandir
Aangezien ik in een hectische tijd zit omtrent vele dingen in het dagelijkse leven, probeer ik toch steeds om wat te gamen, waardoor ik verschillende attemps had om een game te starten. Maar steeds kwam er wel iets op mijn pad en daardoor weer enkele games aan de kant gelegd omdat het verhaal volgen praktisch onmogelijk was.

Maar nu sinds woensdag toch gelukt om Rise of the Tomb Raider weer eens opgepakt te hebben, waar ik nu dus ook in het weekend in te vinden zal zijn.

avatar van Ajax&Litmanen1
Mithrandir schreef:

Maar nu sinds woensdag toch gelukt om Rise of the Tomb Raider weer eens opgepakt te hebben, waar ik nu dus ook in het weekend in te vinden zal zijn.


Fantastische game, fantastische trilogie. Heb ze alle drie uitgespeeld.

avatar van Fonzzz002
Fonzzz002 (crew)
Begin gemaakt aan Cyberpunk. De game blokkeert je echter nogal in het begin. Voor mijn gevoel heb ik maar 10 minuten echt kunnen spelen, terwijl ik 80 minuten lang tutorials en expositie praatjes heb geluisterd. Maar het gebeurd vaker dat je bij zulke grote games door een lang begin moet. De sfeer is iig heel gaaf, met een levendige wereld en goede voice acting. Bugs en glitches vallen tot zover reuze mee, al werd aangekaart dat de bugs juist na de eerste 2 uur storend zouden worden. Ik ben iig benieuwd naar de rest.

Inmiddels ook platinum voor Persona 5 Royal gehaald! Uit enthousiasme heb ik gewoon het origineel weer tevoorschijn gehaald om daar proberen platinum te halen. Dat is een heel stuk moeilijker dan in Royal, maar ditmaal voel ik bereidheid de extra uren erin te steken. Op deze manier zal ik nooit aan Control en A Plague Tale toekomen haha.

avatar van Mithrandir
Ajax&Litmanen1 schreef:
(quote)


Fantastische game, fantastische trilogie. Heb ze alle drie uitgespeeld.


Ja Ajax&Litmanen1, de Tomb Raider games zijn geweldig, hoewel ik Shadow of the Tomb Raider nog moet gamen. Ligt hier ook nog in de stapel games die ik nog moet spelen.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:07 uur

geplaatst: vandaag om 17:07 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.