menu

Games / Algemeen / E3 Electronic Entertainment Expo

zoeken in:
avatar van Ajax&Litmanen1
Het is officieel: E3 is afgelast! | Power Unlimited - pu.nl

Afgelast. Enorm zonde. Dat ene weekje dat gaming even wereldnieuws is. Maar begrijpelijk is het cancelen natuurlijk wel.

avatar van Sinner
Niet veel verloren. Begrijpelijk wel. Dat heb je als achterhaald medium natuurlijk..Je gaat me echt niet vertellen dat dit om het virus gaat. Die geruchten gaan al sinds de laatste editie. (vraag me alleen niet waar ik ze precies op gelezen of gezien heb). Maar het komt wel goed uit dat het samenvalt natuurlijk.

Ik denk dat het Geoff Keighley was (de host die enkele weken of maanden terug al meldde dat hij dit jaar niet aanwezig zou zijn) tussen de regels door liet vallen dat E3 niet meer is wat het ooit geweest was en zal 'moeten evolueren' of dergelijks. Ik bedoel ook maar - geen Sony show, geen Nintendo show. Is het dan toeval of niet dat ze dit jaar skippen en misschien de opkomst van het corona virus gebruiken hiervoor? Gissingen zijn er al dat ze dit jaar stilletjes ervanonder muizen om volgende jaar met nieuw concept op de proppen te komen - dat wel eens heel goed meer een online gebeuren zou kunnen worden.

Als het tegen die tijd uberhaupt nog 'een ding' is dat virus.

Maar goed dat zijn maar geruchten. Maar eerlijk gezegd met het aantal game-expo's, shows e.d dat we tegenwoordig hebben, iedere grote firma die tegenwoordig zijn eigen 'direct's' heeft of zelf op de buis of bioscoop reclame maakt voor games lijkt het me niet zo heel ver gezocht. Vind ik dan.

avatar van Sinner
Nou het lijkt er dus toch wel op dat ze juiste beslissing getroffen hebben in ieder geval met de toch best wel vroege afzegging van het evenement. Of het nou om het ene of het andere gaat of ging. Tenslotte is nu zowat iedereen hetzelfde aan het doen (niet zonder reden natuurlijk). Buiten de een of andere oen. Ik doel hiermee niet naar de lokale tennisclub twee dorpen verder die vanochtend het goede nieuws heeft verkondigd dat ze iedereen verwachten voor een gezellig samenzijn, een drankje en een hapje op 11 april om de start van het nieuwe tennisseizoen te vieren. (echt! )

Ik hoop echter wel dat ze toch eens een beetje de schop door het evenement halen om volgend jaar wat exclusievere nieuwtjes en feitjes e.d te kunnen presenteren. Want daar ontbrak het mij persoonlijk dus gewoon aan met al die andere shows tegenwoordig. Zeker de Indie scene is zo aanwezig (op internet en evenementen) dat het nieuwe er al vaak vanaf is voor de E3 begint.

avatar van legian
Zo langzamerhand begint de E3 voor dit jaar dichterbij te komen. Na een jaar waar we een warboel van losse shows hebben gehad, heb ik er eigenlijk wel zin in moet ik zeggen.

avatar van Ajax&Litmanen1
Volgende week de E3:

E3 2021: Alle persconferenties op een rij | Overzicht | Gamer.nl

De grote knallers:

Ubisoft
Datum: Zaterdag 12 juni
Tijd: 21:00 uur Nederlandse tijd

Xbox & Bethesda Games Showcase
Datum: Zondag 13 juni
Tijd: 19:00 uur Nederlandse tijd

PC Gaming Show en Future Games Show
Datum: 13 Juni
Tijd: n.n.b.

Nintendo
Datum: 15 juni
Tijd: 18:00 uur Nederlandse tijd

Ben zelf alleen geïnteresseerd in de Xbox en Nintendo onthullingen, maar ga sowieso wel alles volgen.

avatar van legian
Kijk dat is nou een fijn overzicht. Ben ook wel benieuwd naar wat Netflix te bieden heeft. En Square Enix met de nieuwe Life is Strange natuurlijk. De komende week maar eens een overzichtje maken van de verwachtingen en de te volgen shows. Ik mis trouwens een show van EA, nou staan die sowieso los van de E3 maar houden die rond die periode eigenlijk ook nog een eigen show?

avatar van Ajax&Litmanen1
legian schreef:
Kijk dat is nou een fijn overzicht. Ben ook wel benieuwd naar wat Netflix te bieden heeft. En Square Enix met de nieuwe Life is Strange natuurlijk. De komende week maar eens een overzichtje maken van de verwachtingen en de te volgen shows. Ik mis trouwens een show van EA, nou staan die sowieso los van de E3 maar houden die rond die periode eigenlijk ook nog een eigen show?


Ja, EA vindt zichzelf weer belangrijker dan de industrie en geeft een eigen meeting die niet aan de E3 is gelinkt. Jammer. Sony is ook al zo arrogant. Dat ene weekje in het jaar dat gamen echt het nieuws beheerst moet je in ere houden.

Ik ben ook wel benieuwd naar Netflix en naar Life is Strange. En naar de nieuwe Switch. Hoop dat ze Mario Galaxy 2 aankondigen voor de Switch. Of een remake van The Wind Waker.

avatar van legian
Ajax&Litmanen1 schreef:
Ja, EA vindt zichzelf weer belangrijker dan de industrie en geeft een eigen meeting die niet aan de E3 is gelinkt. Jammer. Sony is ook al zo arrogant. Dat ene weekje in het jaar dat gamen echt het nieuws beheerst moet je in ere houden.


Ik las net dat EA dus op 22 juli iets gepland heeft, dat is niet eens meer in de buurt. Inderdaad erg jammer. Dan heb je de hele E3 en summer of games gehad en dan komt EA nog als mosterd na de maaltijd aanzetten.
Van Sony kan ik niet echt iets vinden, maar die focussen zich meer op een presentaties rondom een bepaalde game en niet zozeer op een totaal presentatie begreep ik. Nou is die voor mij niet bijzonder interessant, maar vond het altijd leuk om te zien.

WB is ook weer teruggekrabbeld trouwens, die laten geen andere games zien schijnbaar. Jammer want ik was wel benieuwd naar de DC games. Vanavond maar eens gaan kijken welke presentaties ik ga volgen.

avatar van legian
Ik dacht ik ga die Summer Game Fest kick-off eens kijken, maar dat was nou ook niet echt bijzonder. Kwam over als een verzameling van nieuwtjes waar Geoff zo snel mogelijk doorheen moest. En veel verwijzingen naar events die later nog komen en reclame voor Prime gaming. Ach ik zie het maar als een opwarmertje voor dit weekend.

Qua games vond ik het ook niet echt bijzonder. Eigenlijk alleen Metal Slug Tactics lijkt me wel gaaf, heb die games vroeger wel veel gespeeld. Verder eigenlijk geen interessante dingen voorbij zien komen.
Wel leuk dat Steam en Xbox een demo event hebben komende week. Waaronder Tunic, waar ik enorm benieuwd naar ben.

Ohja en natuurlijk Elden Ring. Wat als ik de reacties mag geloven de game van het decennium is.

avatar van mrdig
Ook gezien en ik vond het allemaal vrij matig. Elden Ring is ook niks voor mij.

Er kwam echter wel 1 parel voorbij en dat is deze:

Planet of Lana trailer

Krijg er een Ori vibe bij en die art: prachtig!

avatar van legian
Dat Ubisoft Forward is wel een vooruitgang ten overstaande van hun gebruikelijke E3 perso's. Hoewel ze het hier ook voor elkaar krijgen om een cringe presentatie rondom Just Dance te maken.

Qua games weinig bijzonders, uitbreidingen voor AC:Valhalla en Watchdogs Legion. Rainbow Six Extraction waarvan het mij niet duidelijk is of dit een nieuwe games is of DLC. Verder uiteraard aandacht voor Farcry 6 waarbij Giancarlo best indruk weet te maken als badguy (zoals gebruikelijk ondertussen).
Meeste interesse heb ik naar Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Kingdom Battle vond ik erg tof evenals de DLC daarvan. Dus deze gaat er zeker komen. Benieuwd wat voor leuke dingen ze er nu weer allemaal in gestopt hebben. Ergens trouwens ook wel benieuwd naar Rocksmith+ wat als een soort gitaarles medium/game moet gaan werken. Voornamelijk benieuwd naar de uitwerking hiervan.

Devolver Digital en Gearbox stelden weer niets voor.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Zelfde indruk als Legian, alleen FC6, Mario & Rabbids bekleven, wel mooie presentatie!

avatar van Mr. Olaf
legian schreef:
Rainbow Six Extraction waarvan het mij niet duidelijk is of dit een nieuwe games is of DLC.


Ik denk als een nieuwe game, krijgt in ieder geval de volle 1000G : Tom Clancy's Rainbow Six Extraction Achievements | TrueAchievements

avatar van Ajax&Litmanen1
Vanavond de Xbox persconferentie om 1900 uur. Erg benieuwd, die ga ik wel proberen te kijken.

Ben sowieso benieuwd naar nieuwe Halo Infinite beelden na die lachwekkende meuk van een jaar terug. Denk dat Microsoft de boel gigantisch opgepoetst heeft en dat het nu wel next gen oogt.

Nieuwe Gears of War of desnoods Gamepass uitbreiding lijkt me ook tof.

En verder zie ik het wel. Bethesta zal ook wel met nieuwe dingen komen lijkt me. Ik reken stiekem op een nieuwe Wolfenstein.

avatar van Ajax&Litmanen1
Die Pirates of the Caribbean game ziet er wel echt goedkoop lelijk uit zeg.

avatar van Ajax&Litmanen1
Er zat wel leuk spul bij Microsoft bij maar ik mis toch steeds weer die ''oooooow my gooood'' factor. Die 1 of 2 exclusives die je allemaal wil spelen en waar je een Xbox voor wil kopen.

avatar van legian
Wat mij betreft weer een uitstekende show van Xbox. Een prachtig divers aanbod van games waarvan een aantal dit jaar al komen. En vrijwel alles komt ook in gamepass. Een dienst die zich opnieuw bewijst.

- Starfield ziet er interessant uit, maar is nog 1,5 jaar weg met een release van 11-11-2021. Eerst maar wat gameplay afwachten in het komende jaar.
- Stalker 2 ziet er bijzonder strak uit. Heerlijke sfeer en vibe. April 2022 en direct in gamepass, die gaan we zeker proberen dan.
- 12 Minutes, daar kijk ik al naar uit sinds de eerste trailers en die komt dan eindelijk uit op 8 augustus. En uiteraard direct in gamepass.
- Hades komt ook naar gamepass. Heb de game al op de switch, maar gezien die direct in gamepass komt is er geen excuus om hem op de betere hardware te spelen.
- Veel updates en gamepass aankondigingen voor huidige Bethesda games. Waarbij ik vooral de Next-Gen update voor Doom Eternal interessant vind en die komt al op 29 juni. Oh en die game is ook in gamepass te vinden natuurlijk, zoals de meeste games van Bethesda ondertussen.
- Van Atomic Heart heb ik nog steeds geen idee wat die game precies gaat worden. Het ziet er allemaal in ieder geval erg bijzonder uit. Bij release ook direct op gamepass beschikbaar dus die gaan we proberen. Helaas nog geen release datum bekend.
- Flight Simulator komt op 27 juli naar de console en Gamepass. En er komt een (gratis) Top Gun Maverick expension uit later dit jaar.
- Forza Horizon 5 Mexico. Het ziet er enorm gelikt uit en qua locatie een stuk beter dan Engeland (Hoewel het Tokio/Japan gerucht mij eigenlijk nog meer trok, hopelijk gaan ze die kant nog op in de toekomst). Het is alleen even afwachten of ze de story mode weer zo hetzelfde maken en je een nog vollere map geven. Dat begon me bij 4 toch wel wat te storen eigenlijk. Maargoed, uiteraard in gamepass dus die gaan we ook gewoon proberen.
-Halo Infinite kreeg voornamelijk multiplayer aandacht, maar wel een kleine single player teaser waarbij duidelijk werd gemaakt dat de aandacht echt naar Master Chief gaat. Maar hij ziet er gelikt uit en straalt aan alle kanten weer het Halo gevoel uit. Ik ben hier dan ook wel serieus hyped voor moet ik zeggen. Maargoed, ik zat dan ook in de kleine groep die niet zo negatief was over de gameplay demo vorig jaar. De multiplayer wordt trouwens free to play, nu dus bevestigd. En komt samen met de campaign naar, je raad het al, gamepass.
- Tot slot een nieuwe Arkane game, helaas geen nieuwe Prey of Dishonored maar een nieuwe IP. Redfall. Zowel in singleplayer als co-op te spelen als ik het goed begreep. Iets met vampieren en de ondertussen wel bekende krachten. Er is interesse, maar ik wil eerst gameplay zien. Staat wel gepland voor zomer 2022 en uiteraard in gamepass.
- Daarnaast nog de bevestiging dat Scorn eind van dit jaar moet komen en dat The Gunk ook nog voor dit jaar gepland staan. Voor zover bij mij bekend komen beide in gamepass.

De grote missende waren natuurlijk Fable, Avowed, Everwild, State of Decay 3 en Perfect Dark. Daar gaan we pas volgend jaar echt wat van zien met releases in 2023/2024 verwacht ik. Evenals de nieuwe Gears. The Coalition is druk bezig met het leren van Unreal Engine 5 en schijnen ook aan een kleinere nieuwe game te werken.

*Oh en de Bethesda games worden dus gewoon exclusief. Mooi dat ze dat direct duidelijk maakte.

avatar van legian
Ajax&Litmanen1 schreef:
Er zat wel leuk spul bij Microsoft bij maar ik mis toch steeds weer die ''oooooow my gooood'' factor. Die 1 of 2 exclusives die je allemaal wil spelen en waar je een Xbox voor wil kopen.

Tja, wat zijn die exclusives die je zoekt dan? Een The Last of Us, Uncharted, God of War verwacht ik niet snel van Microsoft eigenlijk, daar is Sony duidelijk de betere in en Microsoft lijkt zich daar niet echt op te focussen. Sowieso is de verkoop van de console voor Microsoft niet het belangrijkste. Ze willen liever dat je een Gamepass abbo afneemt, wat de afgelopen paar jaar steeds duidelijker blijkt uit de shows en aankondigingen van ze.

Nadeel is ook dat de grotere games al eerder getoond zijn en daarmee niet nieuw zijn. Behalve Contraband, wat niet meer dan een teaser is. En Redfall, welke zich op een specifiekere doelgroep richt. Die twee gaan het inderdaad niet doen, hoewel die laatste mij wel erg interessant lijkt.


avatar van Ajax&Litmanen1
legian schreef:
(quote)

Tja, wat zijn die exclusives die je zoekt dan? Een The Last of Us, Uncharted, God of War verwacht ik niet snel van Microsoft eigenlijk, daar is Sony duidelijk de betere in en Microsoft lijkt zich daar niet echt op te focussen. Sowieso is de verkoop van de console voor Microsoft niet het belangrijkste. Ze willen liever dat je een Gamepass abbo afneemt, wat de afgelopen paar jaar steeds duidelijker blijkt uit de shows en aankondigingen van ze.

Nadeel is ook dat de grotere games al eerder getoond zijn en daarmee niet nieuw zijn. Behalve Contraband, wat niet meer dan een teaser is. En Redfall, welke zich op een specifiekere doelgroep richt. Die twee gaan het inderdaad niet doen, hoewel die laatste mij wel erg interessant lijkt.


Ik zoek titels waar de AAA kwaliteit af druipt, zoals de titels die jij noemt. Ik weet niet of Microsoft zulke titels niet kan maken, het lukte ze vroeger wel met Gears en Halo.

Ik merk ook dat de focus erg op Gamepass ligt, op zich mooi, maar je moet ook oppassen dat kwantiteit dan niet voor kwaliteit gaat. Ik wil graag titels die de hele wereld perse wil spelen.

avatar van legian
Ajax&Litmanen1 schreef:
(quote)


Ik zoek titels waar de AAA kwaliteit af druipt, zoals de titels die jij noemt. Ik weet niet of Microsoft zulke titels niet kan maken, het lukte ze vroeger wel met Gears en Halo.

Kijkend naar Halo Infinite, Forza en Gears 5 lukt het ze daar nog steeds. Alleen hebben ze niet veel meer dan dat. De Bethesda games gaan het in dat opzicht ook niet voor je doen verwacht ik dan. Terwijl dat ook AAA titels zijn. Ze zijn er wel mee bezig, maar het maken daarvan kost geld en veel tijd. Helemaal met de huidige verwachtingen pomp je er niet zo eventjes wat AAA System seller games uit ala Sony dat al jaren doet. Dat moet je opbouwen. En dat is volgens mij precies waar ze nu mee bezig zijn. Nieuwe studios die aan grotere en kleinere projecten werken. Daarom dat ze vorig jaar ook al meerdere games teasde, maar die waren en zijn nog jaren weg.

Hoewel het mij persoonlijk niet zo heel veel boeit, ik vermaak me namelijk prima met niet AAA games. Hoop ik wel dat we volgend jaar echt iets gaan zien van de studios en grote aankondigingen. Zou tof zijn als ze weer terug komen op het Xbox 360 niveau in dat opzicht.

avatar van solidKevin
Ik ben zelf ook niet heel enthousiast over de persconferentie van Microsoft. Ik miste ook een beetje zo'n wauw moment, maar ergens is dat ook niet raar. Veel games zijn nog ver weg en de meesten hebben mijn interesse ook niet. Microsoft liet wel veel zien, maar eigenlijk was het vooral voor games die in 2022 moeten uitkomen.

En dan is het nog de vraag óf ze dan ook uitkomen. Starfield moet 11-11-22 in de schappen liggen, maar dat zou best later kunnen worden. Mijn favoriete trailer was die van The Outer Worlds 2. De marketingafdeling van Obsidian is heel lekker bezig. Met humor, zelfspot en (misschien wel het belangrijkste) de waarheid kom je een heel eind. Vooral bij gamers. De studio lijkt heel goed te weten hoe ze hun publiek moeten bereiken.

Ik heb Square Enix niet gezien, maar heb wel de losse trailers bekeken. De remasters van de eerste zes Final Fantasy games zijn wel geinig. Daar maak je vast wel wat mensen blij mee. Final Fantasy Origin en Babylon's Fall daarentegen... Yikes, kill it with fire. En natuurlijk ook nog die onnodige remaster van Life Is Strange en Before The Storm. Daar zit echt niemand op te wachten.

Alleen Guardians Of The Galaxy zag er leuk uit. De humor sprak me op het eerste gezicht wel aan en het helpt dat Eidos Montreal hem maakt. Een vrij ondergewaardeerde ontwikkelaar die met de Deus Ex games (a.k.a. de betere versies van Cyberpunk 2077) wel mijn vertrouwen heeft. Het is alleen nog even afwachten of het niet zo'n fiasco wordt als Avengers.

avatar van John Milton
solidKevin schreef:
Mijn favoriete trailer was die van The Outer Worlds 2. De marketingafdeling van Obsidian is heel lekker bezig.
huzarenstukje van een trailer, idd. Prachtig.

avatar van mrdig
Ja mooie trailer van Outer Worlds 2, ook wel een verrassing dat die ineens werd gedropt.

Verder vond ik de Bethesda / Xbox show het beste van de E3 tot nu toe, hoogtepuntjes:
- Hades naar Gamepass, game die ik bijna al voor de Switch had gehaald maar dan nu maar op de Xbox ga spelen
- Sommerville: erg sfeervolle trailer, maakt nieuwsgierig
- A Plague Tale: Requiem: die was voor mij DE verrassing, deel 1 is zo fenomenaal goed en mooi. Was ook mijn Game of the Year volgens mij. Hier kijk ik erg naar uit.
- Shredders: kreeg hier een old school SSX vibe bij met een een coole soundtrack, 1tje om in de gaten houden. Komt ook in de winter uit ergens.
- Forza 5: zag er schitterend uit, wel iets teveel focus op Eliminator (battle royale) en party modussen wat mij betreft. Maar ga er vanuit dat de base game weer als vanouds speelt.
- Replaced: Wat een pixel art festijn. Ziet er ge-wel-dig uit. Erg benieuwd naar.
- MS Flight Simulator eindelijk naar de Xbox, super benieuwd naar deze game. Niet dat ik er honderden uren in ga stoppen, maar ik ga zeker een paar tochtjes maken.

En uiteraard the Xbox Mini Fridge!!: Must have!!

Verder geen idee wat ik van Redfall moet vinden, tof dat het een compleet nieuw IP is maar vond het wat te schijtlollig ofzo. Verder is Starfield zeer interessant, maar te weinig van gezien. Zelfde geldt voor Halo Infinite Single Player, had ik wel meer van willen zien.

Verder tof dat er best veel gratis spul komt: Gratis Pirates uitbreiding voor Sea of Thieves, Free stuff voor Fallout 76 en ook Halo Multiplayer wordt free2play. Ja Xbox is gewoon goed bezig.

17 juni komt er trouwens nog een extra Xbox showcase: Xbox Games Showcase: Extended aangekondigd met Ninja Theory, Obsidian, Rare, Double Fine en meer - nl.ign.com

avatar van John Milton
Sommerville spreekt mij ook aan, die had ik gemist, dank.

A Plague Tale: Requiem heb ik erg veel zin in, nu op 30% oid van A Plague Tale: Innocence, en dat bevalt me uitstekend.

Replaced: Ik ben niet echt de kartrekker van de vele pixelart games die er uitkomen, maar ik heb er wel een stuk of wat gekocht, al moet ik de meeste nog spelen. Deze ziet er echter wel fantastisch cool uit. gaat op de wishlist ook.

avatar van Ajax&Litmanen1
Morgen Nintendo om 1800 uur. Enorm veel zin in, da's de meeting waar ik op zat te wachten. Hoop dat ze weer eens wat echt groots aan gaan kondigen van hun eigen franchises. Dat zijn eigenlijk de enige games die ik echt op mijn Switch speel.

avatar van Ajax&Litmanen1
Nintendo stelt weer teleur, zoals wel vaker. Eigenlijk zat er niks bij wat ik perse moet hebben. Nou ben ik eerlijk, ik speel dit vooral voor de first party Nintendo games, de rest spreekt me bij de Switch sowieso vaak weinig aan met vechtspellen, vage RPG's en wat indie-achtig spul.

Maar ook op first party gebied zit er niet veel voor me bij. Tekken vechters in Smash Bros, nou joepie. Mario Golf, geinig maar ik heb weinig met golf. Toch haal ik de game misschien nog wel in de toekomst. Nieuwe Metroid, maar dan 2D. Dat boeit me weer niet, ook al zag het er erg tof uit. Ware Ware, mij te druk. Een verzamelpack met Mario Party games. Dat vind ik wel leuk, maar als ze dit full price gaan verkopen zou ik het weer triest vinden. Beter hadden ze dit uitgebracht als DLC voor Super Mario Party die ik al bezit. En nog wat Zelda dingen, maar da's weer niet echt een franchise waar ik gek op ben. Een Game and Watch, leuk voor verzamelaars maar niet voor mij. Weer iets met Hyrule Warrios, mweh. En een teaser voor BOTW 2. Dat is wel weer interessant, maar je ziet niet al te veel.

Ik mis op Mario gebied gewoon weer eens een must have. Dat Mario + Rabbids spreekt me niet aan. Wanneer komt er eens wat nieuws op Mario Kart of 3D Mario gebied? Die games zijn alweer jaren oud, zou het wel jammer vinden als ze daar pas iets op Switch 2 van uitbrengen. Dat duurt denk ik nog wel een jaar of 3. En een nieuwe Donkey Kong? F-Zero? Toad? Yoshi?

avatar van Ajax&Litmanen1
Aanvulling:

Super Monkey Ball: Banana Mania officieel aangekondigd | Nieuws | Gamer.nl

Dit wil ik wel spelen, heb nog nooit een Monkey Ball game gespeeld.

Mario Party Superstars onthuld | Nieuws | Gamer.nl

En deze dus.

avatar van solidKevin
Ik vond het wel een toffe presentatie met een hoop verschillende titels. Een paar hele interessante remakes (Advance Wars zag ik echt niet aankomen) en nieuwe titels. Ik ga meer dan de helft ook niet spelen, maar er is genoeg om bijna iedereen blij te maken. Vooral de Metroid fans zullen echt heel blij zijn en dat is ze ook gegund.

Blijf het jammer vinden dat F-Zero vergeten blijft. Remaster dan gewoon alle banen uit X en GX en stop er een online Battle Royale met 99 man in. Dan heb je echt goud in handen. Ach, ja...

avatar van Ajax&Litmanen1
Ow, zeker. Er zal voor een hoop mensen best wat leuks tussen zitten maar ik ben een wat specifieke gamer. Ik speel eigenlijk alles buiten first party van Nintendo op mijn Xbox. De Switch is mijn ''extra'' console.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:55 uur

geplaatst: vandaag om 03:55 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.