menu

De Site / Gebruikers / Hoeveel game jij per dag?

zoeken in:
kiriyama
Goed, na twee pagina's ongein maar weer eens terug on-topic:

Dankzij Mass Effect ben ik al een week 3 tot 5 uur per dag aan het gamen. Volgens mij is het al wel sinds een jaar of 2 terug dat ik zoveel game. Fuck you Bioware!

avatar van LimeLou
Beter toch!

kiriyama
Nou...Heb ook nog andere hobby's...En verplichtingen.

avatar van wiiplayer
Ik heb nu ook in 2 dagen de eerste Jak en Daxter op 100% uitgespeeld. Heb bijna de hele dag gespeeld terwijl ik morgen mijn auto theorie examen heb

avatar van JustMike
haha nog wel suc6 met je auto theorie examen.

avatar van LimeLou
Theorie rijexamen op je 17e? Moet er niet aan denken. Succes.

avatar van wiiplayer
Hoe bedoel je dat LimeLou?

avatar van LimeLou
Niet negatief, maar ik zou dat echt niet nu al willen doen. Rijen met de auto

avatar van jellecomicgek72
Ik wil juist wel voor me rijbewijs gaan het nadeel is alleen dat het zo tering duur is allemaal... Met alleen een inkomen van de AH en wat studiefinanciering gaat het lang duren en me ouders betalen helaas ook niks...

spelfreak
Ik neem me dan ook voor om geen rijbewijs te halen later en alles met de fiets te doen. Is allemaal veel te duur (auto, rijbewijs halen... (en dan waarschijnlijk ook nog niet eens de eerste keer halen) en eer ik 18 ben kost benzine 2 euro ofzo -.-)
En de fiets gaat ook goed voor de lijn zijn.

avatar van jirachi04
Maar een auto is toch ook wel handig of niet? Met een fiets kunnen sommige afstanden best groot zijn bijvoorbeeld als ik eens een dag naar Maastricht moet. Dat ga ik echt niet met de fiets doen.
Alleen een probleem. Hoe kom ik aan een auto als ik niet zoveel geld heb en mijn ouders niet van plan zijn om een nieuwe te kopen en de oude Toyota aan mij te geven? Het rijbewijs zal wel lukken en betalen m'n opa, oma en ouders een gedeelte van . Dat zit wel goed ,maar heb er niet veel aan omdat ik geen bak dan heb.

avatar van Brains
Ach, ik ben nu 21, halverwege de 22 en nog totaal geen behoefte om aan een rijbewijs te beginnen. Studenten OV, dus ik kan overal gratis of met korting heen, en in het dagelijks leven doe ik alles met de fiets - ik hou van fietsen. Enige nut van een auto zou zijn dat ik gemakkelijker naar het buitenland kan.

avatar van solidKevin
Ik begin over een paar weken met mijn rijles. Ik heb er wel zin in, maar als ik kan auto rijden wil niet meteen zeggen dat ik hem elke dag gebruik. Fietsen gaat nog steeds heel goed en de afstand naar school is nog geen 5 km dus fietsen gaat best.

avatar van JustMike
en het is goedkoper.

avatar van DES-Niels
Ehm, ik heb een rijbewijs en heb een auto.
Ps: je bent niet verplicht om te rijden als je een auto hebt.
En verzekering + reparaties ben je ook veel kwijt.
Om maar te zwijgen met de belasting.

avatar van wiiplayer
@LimeLou waarom zou je niet willen rijden? Het is alleen maar handig.

@Jelle het is inderdaad duur

@spelfreak succes er mee! Dat kan natuurlijk nooit werken. Een auto word noodzaak (hoewel een studenten OV kaart wel handiger is nu omdat het gratis is). Als je straks werk hebt...


Ik ben vanochtend overigens geslaagd voor mijn theorie examen. Nu alleen nog praktijk. Ik heb hier trouwens al een auto staan voor mezelf. Wat dat betreft is mijn pa erg hulpvaardig

spelfreak
Congrats


avatar van JustMike
congrats

avatar van LimeLou
Gefelciteerd

waarom zou je niet willen rijden? Het is alleen maar handig.

Te veel moeite om te leren, heb al genoeg aan mijn fiets, voeten en OV-chipkaart

avatar van wiiplayer
Oke, maar ik als ik straks zit te gamen oid en ik krijg spontaan zin aan Ben en Jerry's (die niet verkrijgbaar is in mijn dorp), en dan richting de stad moet hoef ik niet te wachten op een bus

Ik heb trouwens ook een brommer maar stel dat het regent, blijf ik mooi droog ><

avatar van LimeLou
Tja, als het om Ben & Jerry's gaat snap ik het maar al te goed

avatar van jirachi04
Congratz Luc.

avatar van solidKevin
Gefeliciteerd Wiiplayer!

avatar van jellecomicgek72
3 uur per half jaar ofzo

avatar van Brains
Chapeau.

avatar van Vincentvalentine
Ik game op moment ongeveer 1 tot 2 uur per dag. Eigenlijk te weinig.

avatar van Ulysses
Vroeger was gamen veel meer iets wat ik eens af en toe deed als ik er zin in had. Nu is het meer iets dagelijks geworden. Hoeveel ligt eraan. Door de week is dat vaak een uurtje, anderhalf uur per dag. In de weekends kan ik mij wel eens laten gaan tot 3 - 4 uur.
Ik kan mij vaak ook niet zolang concentreren aan één stuk door op een scherm. Dus meestal is het verdeeld tot max 2 uur aan één stuk door. En dat verschilt dan bv. ook nog eens tussen pc scherm en tv scherm. Kan veel langer volhouden op tv scherm.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:59 uur

geplaatst: vandaag om 11:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.