menu

De Site / Gebruikers / Wat heb je als laatste gekocht op gamesgebied? #2

zoeken in:
avatar van Sinner
Ivm het sluiten van de 3DS shop nog even 2 toch wel belangrijke aankoopjes gedaan, en ook nog even de Switch Eshop ingedoken.

Attack of the Friday Monsters! (3DS) 7.99
Fire Emblem Revelation DLC (3DS) 19.99
Monster Train (Switch) 14.99

...ik besefte dat het zomaar even de allerlaatste kans was om het Revelation gedeelte van het duo Birthright / Conquest aan te schaffen. (Het derde deel dus eigenlijk) Een must dus als Fire Emblem fan. Attack of the Friday Monsters is van Level 5 en heeft Grovonion me lekker voor gemaakt. En Monster Train is een erg leuke Roguelike card game / deckbuilder die ik een tijd terug in een humble bundle heb mogen smaken. Ideaal voor op de Switch. En met 50% korting zag ik dit wel zitten. Jammer van Shin Megami Tensei IV op de 3DS trouwens, maar dat werd me wat te duur (eh voor mijn planning). En iets zegt me dat we vroeg of laat nog wel een port krijgen. (3 en 5 zijn bvb op de Switch en andere consoles...dus ik acht het niet onmogelijk gezien de populariteit van het genre tegenwoordig).

Ik ben trouwens nog niet klaar - staan evt in de planning - Corpse Party, Dead Cells, de Mario Kart DLC (eindelijk) en wellicht binnen een weekje of wat dan toch Bayonetta? Hoewel het ook kan dat ik die laat liggen tot het vakantiegeld in mei. En nog een riedel fysieke RPG'S (een Final Fantasy XII, Bravely Default 2, eventueel Advance Wars remake of de Etrian Odyssey Trilogie). Het is een mooi systeem om voor te verzamelen. Zowel digi als fysiek. (en obviously te spelen, wat ik in mijn huidige omstandigheden ook veelvuldig doe).

avatar van JonnieBrasco
in de voorjaarsuitverkoop op Steam (pc)

https://www.gamesmeter.nl/images/cover/17000/17888.jpg
pas vorige week op het spoor gekomen hier op gamesmeter (via een toplijst), de prachtige game score al geluisterd nu de game nog beginnen. Omdat ik verwacht dat het helemaal in mijn straatje is stel ik het eerste moment van spelen uit...

https://www.gamesmeter.nl/images/cover/22000/22347.jpg
louter positieve reviews op Steam (tienduizenden daarvan), zeer benieuwd

https://www.gamesmeter.nl/images/cover/21000/21754.jpg
leuke DLC!

avatar van Eraser2
Gris is echt fantastisch! Geniet ervan. Ik heb sinds december een Switch Oled en heb erg veel zin deze er op te herspelen met koptelefoon op.

avatar van Sinner
Coffee Talk (Switch) 6.39
Jisei The First Case HD (Switch) 1.24
Kansei The Second Turn HD (Switch) 2.24
Salt and Sanctuary (Switch) 3.74

Nou ja, Coffee talk stond al langer op mijn lijstje en vanwege de berichten bij de aankomende sequel en het feit dat hij in de sales stond dus ook maar opgepikt. Jisei an Kansei zijn sowieso al spotgoedkope en vrij korte visual novels en voor nog geen 4 euro samen was dit ook een vrij makkelijke aankoop. Er is trouwens ook een derde deel, maar daar is (nog geen) port van. Staat trouwens wel op steam mocht dat nooit gebeuren. Salt and Sanctuary is ook toch wel een klassieker binnen het 2D hack 'n Slash (metroivania) gebeuren, ik heb het nooit gespeeld echter, en voor 3 euro laat ik ook dit niet aan me voorbijgaan.

Beide voor de switch

No more heroes
No more heroes II


avatar van Sinner
Babymetal De kortstondige hype voor iedere geile 40/50+er metalhead en rocker die ook even wou pretenderen hip, openminded en werelds te zijn maar eigenlijk enkel het visuele 'spektakel' tot zich nam. Dankzij het internet intussen al lang op het fenomeen Hentai gestoten en sindsdien nooit meer teruggekeken.

avatar van Princess Piranha
https://www.gamesmeter.nl/images/cover/21000/21349.jpg?cb=1674493835
Mijn vriend heeft Triangle Strategy gekocht! Een beetje voor zichzelf, maar vooral voor mij. Vorige week corona gekregen dus ik zat ziek op de bank. Nu had ik mooi weer iets om te gamen. Tot aan de nieuwe Zelda is mijn to-do gaming lijstje sowieso een beetje leeg, dus dubbel zo welkom!

avatar van Sinner
Princess Piranha schreef:
Tot aan de nieuwe Zelda is mijn to-do gaming lijstje sowieso een beetje leeg, dus dubbel zo welkom!


...je had ook gewoon Max Schafer zijn tips tegen verveling kunnen volgen. Die doet wel eens gokken in een online casino.

Maar Triangle Strategy is erg sterk. Ik denk wel niet dat ik hem prefereer boven de nieuwe Fire Emblem, maar het komt aardig dicht in de buurt.

avatar van -marco-
PS VR2 upgrade
Mijn beste VR ervaring tot dusver, geweldige game!
Ps: door prijsfout PS store de volledige game en uitbreiding voor maar 9,99

https://www.gamesmeter.nl/images/cover/19000/19351.jpg?cb=1589549523

avatar van Sinner
Even door de Switch store gegaan:

Puzzle Bobble 2 ACA (Switch) 6.99
Okinawa Rush (Switch) 3.99

Okinawa Rush is weer een retro Ninja / Samurai game die vooral doet denken aan een kruising tussen Amiga klassiekers First Samurai en IK+ met een snuifje Shinobi. Maar dan sneller en moeilijker. Best vermakelijk. Puzzle Bobble 2 was niet in de aanbieding, maar ik had plots gewoon erg veel zin om een rondje hiervan te spelen dus de klassieke Neo Geo versie aangeschaft.

Betreffende die Neo Geo games. Ook hier ben ik blij mee dat er hopen games in de store staan. Het was een beest van een console destijds. Wel onbetaalbaar, en dus alleen speelbaar in de plaatselijke videotheek voor een bepaald uur tarief. Maar ook bijna 30 jaar later blijven hopen van die games (voornamelijk de beat 'm ups en de shoot m ups, maar er zijn wel veel meer titels in diverse genres) gewoon geweldig uitzien en echte klassiekers.

Ik zie me in ieder geval de komende maanden ook wel wat meer Neo Geo titels aanschaffen dus. De pret houd niet op.

avatar van -marco-
Eindelijk weer eens voorradig in de Nintendo store.
N64 controller voor de switch.

https://press-start.com.au/wp-content/uploads/2021/10/Nintendo-64-770x433.jpg

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
-marco- schreef:
Eindelijk weer eens voorradig in de Nintendo store.
N64 controller voor de switch.

(afbeelding)


Is ook bekend of die joystick nu duurzamer is dan vroegah?

avatar van -marco-
centurion81 schreef:
(quote)


Is ook bekend of die joystick nu duurzamer is dan vroegah?


Mij onbekend.

Maar heb zo’n zin om die golden oldies met deze controller te spelen. Mario kart N64, Wave Race, F zero, starfox, goldeneye.
Kan niet wachten

avatar van Sinner
Het moest er ooit van komen...

Animal Crossing New Horizons (Switch) 25 Fysiek

Overgenomen van een vriend die het voor zijn vriendin had gekocht in de hoop dat ze ook ging gamen. Zoals dat wel eens gebeurt. Na op 2 jaar niet meer dan 5 uur erin gestopt te hebben...was haar boodschap wel duidelijk. Nou stond het toch wel op mijn lijstje en voor die prijs al helemaal.

avatar van Princess Piranha
Oh hele fijne prijs voor Animal Crossing inderdaad!

avatar van Manny Calavera
-marco- schreef:
Eindelijk weer eens voorradig in de Nintendo store.
N64 controller voor de switch.

(afbeelding)


Ik heb het een jaar of 2 terug nog geprobeerd, maar ik kan dus niet meer gamen met dat ding. Vraag me dan af hoe ik er in de jaren 90 honderden uren op gespeeld heb haha. Snap werkelijk niet dat Nintendo een controller lanceert met 3 punten om hem vast te pakken. Maar het blijft wel een iconisch ding.

avatar van Eraser2
Toevallig de hele week al met een maat aan het spelen met die dingen. Ik vind het nog steeds prima werken eerlijk gezegd. Mario Party 3, Mario Golf, GoldenEye en Star Fox 64 voornamelijk gedaan. Erg genietbaar

avatar van Sinner
...3 aankoopjes gedaan...1 in de shop, 2 lagen in de brievenbus.

Andro Dunos 2 (3DS) 20 Fysiek
Immortals : Fenyx Rising Gold Ed (Switch) 19.99
Luigi's Mansion (3DS) 40 Fysiek

Tja...Immortals stond ook al langer op de lijst. 19.99 voor de Gold Edition met alle 3 DLC packs is echt een topdeal. Ik had nog een paar € aan coins (bijna 4) dus... Verder stond ook de recente 3DS port (2018? Wat heet recent. ) van de eerste Luigi's Mansion en de allerlaatste 3Ds game, Andro Dunos 2 op de lijst. Kwestie van ook mijn andere handhelds nog wat liefde te geven. Ik vrees namelijk dat na de sluiting van de 3DS shop de prijzen van bepaalde games wel eens flink kunnen stijgen. En games als Luigi's Mansion wil ik toch graag nog eens spelen.

avatar van Fonzzz002
Fonzzz002 (crew)
Was van plan alle oude Tekken games door te nemen om in te komen voor deel 8 . Tenminste, vanaf Tag Tournament, geziene dat het deel is waar ik mee begon. Deel 7 is de enige die ik nu nog heb.
https://i.imgur.com/lHGPhbD.jpg

avatar van Grovonion
wat heb ik net...
https://www.gamesmeter.nl/images/cover/13000/13437.jpg
niet gekocht?

Aargh $#@!&*, heel heel af en toe gebeurt het eens dat er een fantastisch game in een Gamemania terecht komt en ik een bericht krijg dat er een game uit mijn wish-list beschikbaar is. In dit geval vandaag om 16:33.
Als ik om 16:38 echter pas het bericht lees blijkt het al weg. Ook een kort telefoontje bevestigd wat ik vreesde: iemand anders was mij voor...

avatar van Sinner
Even een gerichte duik in de eshop gedaan.

Atelier Ryza (Switch) 29.99
Rogue Legacy (Switch) 2.0nogiets

Nou...zoals gezegd...aangezien met de release van deel 3 de andere delen van Atelier Ryza 50% korting hadden...alvast deel 1 opgepikt. Geen idee waarom die zo duur zijn though (zowel fysiek als digitaal - fysiek amper te vinden of mega duur, en zelfs digitaal zelden met korting). Rogue Legacy was maar vooraan de 2 euro en met de release van deel 2 wou ik die eigenlijk wel eens proberen. Nooit gedaan destijds... en het is best wel geinig.

avatar van Eraser2
Net terug van een weekje Engeland.

Beyond a Steel Sky (Switch) gekregen van goede vrienden.

De volgende Wii games voor tezamen 12,50 pond:

- Ghost Squad
- Red Steel
- 007 GoldenEye
- Mario Strikers Charged Football

avatar van Confusie
Besloten mijn strontvervelende joycon connectiviteit issues op te lossen met een nieuwe Switch Lite turquoise uitvoering.

avatar van Sinner
Nou...toeval of niet...na de boodschappen even een rondje stad gedaan en:

Persona 5 Royal (Switch) 35 Fysiek

Stond een stickertje op met afgeprijsd, geen idee hoeveel hij normaal was, maar voor 35€ was ik wel te vinden om de fysieke editie alvast in huis te halen.

avatar van Sinner
...laat maar zondag. Aangezien ik zag dat ik een redelijke teruggave van iets (overheid) op mijn rekening had staan vanavond, ben ik alvast de Eshop ingedoken om een...Paasaankoop te doen.

Agatha Knife (Switch) 2.99
Colossus Down (Switch) 4.49
Crash Team Racing (Switch) 13.99
MechaNika (Switch) 1.49
Persona 3 Portable (Switch) 15.99
Persona 4 Golden (Switch) 15.99
Team Sonic Racing (Switch) 13.99

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Oehhh Agatha Knife vond ik erg geinig, MechaNika was ik alweer vergeten, ook maar es opduiken in n sale

avatar van Sinner
Ook XboxLive heeft een erg mooie sale. Heb hieruit opgepikt:

Crimson Dragon (Xbox One) 3.74
Crimson Skies High Road to Revenge (Xbox) 2.49
Jade Empire (Xbox) 2.49
Marvel's Avengers Def Edition (Xbox One) 9.99
Styx Master of Shadows (Xbox One) 3.99
Styx Shards of Darkness (Xbox One) 3.99

...ik had ze allemaal op mijn lijstje staan en voor dit geld kon ik ze niet laten liggen. Ook Avengers niet. Die heb ik altijd wel willen proberen, maar de micro-transacties e.d hielden me tegen. De Definitive Edition maakt hier echter korte metten mee door alles in de game te stoppen (als ik het goed begrijp) als gewone unlockables. En voor 9.99 wil ik de gok wel wagen.

avatar van patenpac
Tijdens het voorbije weekend volgende binnengehaald:

- Victoria 3 (PC)
- Dead Space 2023 editie (PS5)
- Pokémon Violet (Switch)
- Octopath Traveler II (Switch)

Buiten Dead Space heb ik deze opgenomen om te kunnen spelen zonder dat muziek echt meteen een must is. Nieuwe hobby van me tegenwoordig is gamen terwijl ik volop LP's zit te knallen door mijn luidsprekers.

avatar van Sinner
Even uit mijn de diverse wishlists op de Eshops gekocht:


Gigapocalypse (Switch) 5.99
IndieGems Bundle Nonograms Ed (Switch) 4.19
Ironcast (Switch) 5.25
Telling Lies (Switch) 4.19
Vampire Survivors (Xbox One) 4.99

Gast
geplaatst: vandaag om 23:20 uur

geplaatst: vandaag om 23:20 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.