menu

Games / Toplijsten en favorieten / FIFA of Pro Evolution Soccer?

zoeken in:
avatar van Naomi Watts
Kan je ook doen in Fifa. Ook niet zo moeilijk verder.

avatar van Rujar
Ja het kan wel maar het is gewoon te moeilijk daarvoor.

Kijk dat je als een speler van VVV niet makkelijk voorbij een verdediger van Barca komt begrijp ik maar dat je met een Ronaldo niet zo makkelijk voorbij een gastje van FC 3de disvisie komt is wat teleurstellend. Op basis van je statistieken moet dat toch makkelijk gaan. Alleen bij een balaanname werkt het wel goed vind ik.

avatar van Naomi Watts
Ik kan er anytime een speler passeren, niet alleen bij aannames. Zolang je weet welke R analog move bij welke passeerbeweging hoor is het een formaliteit.

Pes14 steekt er weer bovenuit met de gameplay velen malen beter ik ga nooit gaan switchen hoor. Dan mag fifa wel mooier zijn etc maar het gaat voor mij om de gameplay.

avatar van Rujar
Geef mij dan maar SWOS

Gast
geplaatst: vandaag om 08:15 uur

geplaatst: vandaag om 08:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.