menu

Games / Toplijsten en favorieten / Favoriete GTA personages?

zoeken in:
avatar van Bart Tönjann
Wie zijn dat volgens jullie?

Voor mij zijn dat:

Beste Hoofdpersonage (Speelbaar personage) : Tommy Vercetti blijft voor mij de beste. Ik vind hem grappig, stoer, hij is altijd zo kalm en hij heeft een perfecte voice actor, Vercetti blijft mijn favoriet!

Beste personages in de games (hoofdpersonen niet meegerekend)

Beste personage in GTA3 : Beetje lastig wel, want zoveel goeie vond ik hier nou ook weer niet in zitten... Ik denk dat ik toch ga voor Salvatore Leone, de godfather van de Leonie clan.

Beste personage in Vice City: Sonny Forelli vond ik wel een leuk personage, maar ook Rosenberg was een persoonlijke favoriet van me. Ricardo Diaz schijnt ook een populair ventje te zijn onder de fans, maar echt heel leuk heb ik die nooit echt gevonden

Beste personage in San Andreas: In dit spel zaten voor mij wel de meest leuke figuren, maar een persoonlijke favoriet, en daarbij na Tommy mijn meest favoriete, was toch wel Officer Tenpenny

avatar van Naomi Watts
Candy (Vice City) O.G. Loc (San Andreas)

avatar van Iron Rose
Beste Hoofdpersonage (Speelbaar personage) : Tommy Vercetti. Duidelijk. Stoere gangster. Geen mannetje van''ik wil eigenlijk helemaal niks met criminaliteit te maken hebben ofzo''. Ook erg cool hoe die vaak nog even een bijdehande opmerking er doorheen gooit als er een filmpje af is gelopen. Iets van ''Why am I surrounded by morons''. En natuurlijk ingesproken door een van mn favo acteurs allertijden: Ray Liotta.

Beste personages in de games (hoofdpersonen niet meegerekend)

Beste personage in GTA3 : Echt een paar jaar geleden dat ik deze heb gespeeld dus ik moet weer even goed denken. Donald Love, ingesproken door Kyle Maclachlan (Twin peaks) en Michael Madsen als Tony Cipriani (Reservoir Dogs) vond ik beide erg sterk.


(afbeelding)

Beste personage in Vice City: Oei dat zijn er zoveel. Vice City zit vol met absurde personages. Een sterrencast waar je spontaan een harde plasser van krijgt.


(afbeelding)

William Fichner (Contact, Prison Break) als Ken Rosenberg is geweldig. Gebaseerd op de rol van Sean Penn in Carlito's Way.


(afbeelding)

Steve Scott door Dennis Hopper (Easy Rider). Regisseur die absurde pornofilms maakt met Candy Suxx (Jenna Jameson). Ook hier weer geweldig ingesproken.


(afbeelding)

Ricardo Diaz, ingesproken door Luis Guzman (Traffic). Dit is misschien wel een van de allerbeste. Maffia baas die o.a. vol aggressief wordt omdat hij zn nieuwe videorecorder niet aan krijgt gesloten. Sloopt ook meermaals zn huis, behandelt zn werknemers als stront maar wordt uiteindelijk terug gepakt door Tommy en Lance.


(afbeelding)

Colonel Juan Cortez, ingesproken door Robert Davi (Die Hard, License to Kill). Iets normaler dan Diaz maar heeft ook zo zijn eigenaardigheden. Hij is al negen keer ter dood veroordeelt maar is nog altijd springlevend.

Als ik dan gelijk nog even Vice City Stories er bij mag halen:


(afbeelding)

Transseksuele actrice die Art films en muziek video's maakt. Elke scene maar hem/haar erin is hilarisch. Moet je zelf maar spelen.


(afbeelding)

Phil Collins als zichzelf. Hij moet optreden in Vice City en jij moet m beschermen. Uitermate goed ingesproken door Phil en de scenes zijn erg grappig wat onder andere komt door zijn manager Barry die de hele tijd wordt afgezeken.


Beste personage in San Andreas: Wat mij betreft de GTA met de minst leuke personages. Vooral omdat het veel hip hoppers zijn waar ik absoluut niet va hou. Ik begrijp die humor waarschijnlijk niet zo. Maar als ik er dan toch een paar moet kiezen:


(afbeelding)

Officer Tenmpenny. Samuel L. Jackson, do I need to say more?


(afbeelding)

Mike Toreno, ingesproken door James Woods (Once upon a time in America, Shark). Undercover agent waar CJ allemaal vuile klusjes voor moet doen.


(afbeelding)

Tommy the Nightmare Smith, ingesproken door Axl Rose (Guns n Roses). Niet echt een personage maar een radiostem. Behalve dat Axl natuurlijk gewoon cool is zit ie ook nog bij de beste zender van San Andreas: K-DST. Lekkere rock met artiesten als Cream, Toto, Rod Stewart en KISS.

avatar van Bart Tönjann
Mooi, gedetailleerd overzicht, Iron Rose

Ja, ik ben het helemaal met je eens wat betreft Tommy. Hij was lekker bad ass, wat toch leuker is dan bijvoorbeeld Victor Vance, die eigenlijk niet echt mee wil doen aan het criminele wereldje. Wat ik ook zo mooi vond aan Vercetty was dat hij in Vice City arriveerde zonder vrienden, zonder familie, helemaal alleen, waardoor ik me toch meer in het personage kon plaatsen. Hij begint met niets in die stad, en eindigt als de grootste drugsbaron daar. Geweldig!

Overigens heb ik ook de Stories delen gespeeld, ik zal daar later nog wel een overzichtje van maken.

avatar van Evil Eye
Grand Theft Auto heeft veel goeie personages. Ik heb nu effe geen zin om een overzicht te maken maar dat ga ik binnenkort nog wel effe fixe.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Iron Rose heeft de beste al genoemd, maar deze verdienen nog een plaatje vind ik:


(afbeelding)
Tommy Vercetti natuurlijk!


(afbeelding)
Lance Vance


(afbeelding)
Congresman Alex Shrub en Candy Suxx

James Woods is te gek als Toreno idd, maar voor de rest vind ik de cast van Vice City veruit het beste. Vooral de Radio is het het beste uit alle delen Maurice "The Asshole" Chavez is perfect en Thor rules supreme "Go live in a chimney ye troll! Ye 20th centry women are all the same, take me hag Helga, she says to me, Thor, I ain't drinkin' no mead no more, I'm going to meetings."

avatar van rpger
Iron Rose schreef:


Phil Collins als zichzelf. Hij moet optreden in Vice City en jij moet m beschermen. Uitermate goed ingesproken door Phil en de scenes zijn erg grappig wat onder andere komt door zijn manager Barry die de hele tijd wordt afgezeken.



Hey dat wist ik niet, heb vice uitgespeeld maar ben deze missie niet tegen gekomen, ben nml nogal een grote fan..!

avatar van Bart Tönjann
Je weet dat Iron Rose het hier over Vice City Stories heeft he?

avatar van Iron Rose
Inderdaad, dit gaat over Vice City Stories.

Jack Savage

(afbeelding)

Claude Speed

Sims
The Truth in San Andreas. Lach me altijd rot met die hippie!

CJ: 'Wat zijn we eigenlijk van plan?'
Truth: 'Wil je weten wat een Verworven Immunodeficiëntiesyndroom is?'
CJ: 'Een wat?!'
Truth: 'Precies "Kid", soms kun je beter in het duister tasten...'


avatar van Donkerwoud
In GTA IV:

Nico Bellic. Mijn favoriete karakter tot op heden. Wel psychotisch en bad ass, maar toch ook moralistisch en innemend. Misschien ook wel de meest menselijke uit de franchise.

Little Jacob en Madman: Die heerlijk onbegrijpelijke accenten alleen al, echt tof.

Florian: Een GTA-karakter die vriendschap sluit met een enorme nicht. Het moet niet gekker worden.

avatar van Deatheye
In GTA IV Roman Bellic
In GTA San Andreas Little Jacob

avatar van ps3me
Deatheye schreef:

In GTA San Andreas Little Jacob


Little Jacob speelt toch in GTA IV ??

avatar van ps3me
mijn favorieten personage is toch wel Niko Bellic uit GTA IV, hij toont tenminste wat emotie en is wat meer menselijk dan CJ of Tommy Vercetti, die zijn echt van: fuck everybody up and i don't give a shit about it.

RE123
lance vance is cool

avatar van leatherhead
Niko Bellic (gta iv)
Little Jacob (gta iv)
Tommy Vercetti (gta iv)
Big Smoke (gta SA)
Badman (gta iv)

Little Jacob en Badman zijn idd geweldig met dat accent vooral in de missie Shadow.

avatar van Rujar
Als ik eerlijk ben vind ik het allemaal hele suffe personen. Vooral die vrouwen. Hoewel die Brucie GTA IV wel grappig is.

avatar van Naomi Watts
Als iemand suf is dan is het Brucie wel. Genoeg colorful vrouwelijke GTA personages, vooral Liz Torres, Lola Del Rio en Sara. In Vice City ook genoeg erg toffe personages. Vooral vreemd commentaar van iemand met Final fantasy IX in zijn top 10, als er één game suffe chars heeft, dan is het die game wel .

avatar van leatherhead
In Games > Spelletjes > Beste GTA Characters:

Ik zou graag willen weten wat jullie nou de beste gta characters vinden
Ik vindt:

1. Niko Bellic
2. Tommy Vercetti
3. Little Jacob

avatar van wo2-freak
Die ene man uit GTA.

avatar van krokus
Carl Johnson; vorig zomer die PS3 versie van San Andreas gekocht, aangezien ik er niet snel genoeg van krijg en dan ook voor de volledige progressie met alle vriendinnen ga. Doe me voor de rest officer Tenpenny maar.

GTA V denk toch Michael van de drie hoofdrolspelers.

nice post

Gast
geplaatst: vandaag om 02:34 uur

geplaatst: vandaag om 02:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.