Shrek the Third (2007)

Nintendo DS: 3,25 (2)
PC: 2,00 (7)
PlayStation 2: 2,20 (5)
Xbox 360: 1,83 (3)
PC / PlayStation 2 / Xbox 360 / Nintendo DS / meer...
PC / PlayStation 2 / Xbox 360 / Nintendo DS / PlayStation Portable / Xbox / PlayStation 3 / Game Boy Advance / Nintendo WiiPlatform
Ontwikkeld door
Activision en
Vicarious VisionsUitgegeven door
ActivisionDe game volgt het verhaal van de film, waarin jij als Shrek op zoek moet gaan naar een geschikte koning voor Far Far Away. Jouw schoonvader Harold, huidige koning van het land, ligt namelijk op het sterfbed, en wil dat Shrek nu koning wordt. Shrek slaat dit af, en vraagt of er niemand is die het beter kan. Na lang denken schiet er bij de koning iemand te binnen; Fiona’s neef Arthur. Samen met Donkey en Puss in Boots gaat Shrek op zoek naar de gelukkige neef.
[permalink] geplaatst op 13 juli 2007, 22:31 uurMoet deze nog proberen......wie heeft hem al in huis?
[permalink] geplaatst op 16 juli 2007, 14:27 uurVond de vorige 2 wel aardig maar dat zegt niks over deze Game.
[permalink] geplaatst op 16 juli 2007, 16:04 uurHij hij is soms wat aan de kinderlijke kant maar dat kan je ook van Pokémon zeggen, en dat vinden de oudere ook nog leuk.
[permalink] geplaatst op 24 oktober 2007, 19:12 uurOp de PC valt hij wat tegen. Grafisch stelt het niet zo heel veel voor en de gameplay laat ook te wensen over. Veel van hetzelfde.
[permalink] geplaatst op 11 november 2007, 20:17 uurDit spel van Shrek stelde me een beetje teleur omdat :
Shrek Superslam
Shrek 2
Hele leuke Spellen waren om te spelen en deze een beetje tegenviel en dat vind ik erg jammer van een Shrek-Spel

* *
0,5
[permalink] geplaatst op 25 december 2007, 22:48 uurGewoon geen woorden voor.
Te slecht 0,5.
1,0
[permalink] geplaatst op 6 december 2009, 11:21 uurGameplay stelt weinig voor, graphics laat ook te wensen over.
Zeker voor kleine kinderen denk ik soms erg moeilijk!
1,5
[permalink] geplaatst op 19 december 2009, 17:38 uurVreselijke game, de multiplayer is saai, de graphics is niks byzonders, kortom slecht