locatie: Games » MotoGP 09/10 (2010) » Info

Nintendo Wii / PlayStation 3 / Xbox 360
Racing

Ontwikkeld door Monumental
Uitgegeven door Capcom

MotoGP 09/10 is de nieuwste telg in de MotoGP reeks. In deze game kun je over alle circuits en met alle coureurs rond racen van de MotoGP van het seizoen 09. Zo kun je onder meer met Valentino Rossi, Jorge Lorenzo en nog vele andere over circuits kan zoals Assen en het befaamde Le Mans kan racen.

gebruiker
bericht

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 maart 2010, 5:14 uur
MotoGP is echt een super vette game!!!!!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 maart 2010, 14:38 uur
Lieutenant Dan schreef:
MotoGP is echt een super vette game!!!!!

Idd maar heb onlangs eens de demo van deze afgehaald en vond het niet echt een verbetering in het spel.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 mei 2010, 20:01 uur
Zeer geslaagde race game , al is de besturing in het begin wel wat wennen want je ligt zo naast de baan .
Pluspunten is natuurlijk de career mode en de leaderboards die eigenlijk in elk racespel horen te zitten .
voorlopig 4 sterren.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 mei 2010, 22:42 uur
Ik moet nog beginnen aan de Career-Mode maar heb 'm al wel een aantal keren Single en Multiplayer gespeeld.

Ik ben meer van de F1 maar toen ik de MotoGP serie op de PS2 speelde vond durfde ik het wel aan om 'm voor de PS3 te halen.

En hij valt me tot dusver niks tegen! Het sturen is inderdaad even wennen maar in principe hetzelfde systeem als degenen die ik gespeeld had. Maar wanneer je dat goed onder controle hebt en je weet een paar sublieme rondetijden neer te zetten geeft dat een aardige kick!

En de online modus is zeer fijn, alleen jammer dat er 'nog' niet zoveel spelers online zijn.

niet ingelogd

5.302 gebruikers | 8.870 games | 184.812 berichten | 98.760 stemmen