New Super Mario Bros. Wii (2009)

New Super Mario Bros. Wii (2009)
37 stemmen | gemiddelde 4,33
Nintendo Wii
Platform

Ontwikkeld door Nintendo
Uitgegeven door Nintendo

In dit vervolg op New Super Mario Bros. gaan de Koopa kids op pad om de geliefde Princess Peach te stelen. Daarom is het aan Mario om de Koopa kids en Bowser te verslaan om Princess Peach te redden en veilig terug naar haar kasteel te kunnen brengen. In de game zal het mogelijk zijn om met maximaal vier spelers de verschillende 2D-levels te doorlopen, boss battles aan te gaan en tegen elkaar te strijden om de meeste punten. Iedere speler kiest uit het één van de verschillende Nintendo-personages.

gebruiker
bericht

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 december 2009, 17:11 uur
nee echt iemand van nintendo heeft dat gedaan in die filmpjes maar ze zijn indrdaad goed

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 december 2009, 20:29 uur
Ja maar die weten alles ook precies. Die weten precies wanneer ze moeten springen om op een bepaald punt te komen en zo snel mogelijk.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 december 2009, 23:34 uur
Sorry hoor maar ik heb het filmpje net zitten lijken en dit is a peace of cake, en bovendien niet echt een moeilijke level :N

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 januari 2010, 18:50 uur
Een hoop nostalgie in een goede game
Als we alles bij elkaar nemen dan is New Super Mario Bros. Wii een game die voldoet aan de verwachtingen. Er is weliswaar niet heel erg veel echt vernieuwends te ontdekken, maar op de meeste punten verwacht je dit ook niet. Toch is dit wel jammer. Grafisch scoort de game heel goed, en ook het geluid is prima verzorgd. Helaas is er geen online multiplayer, maar de offline co-op biedt gelukkig ook een hoop plezier. New Super Mario Bros. Wii zorgt ervoor dat je zeker Princess weer wilt redden, en nu maar hopen dat je op tijd bent.

Gameplay 9
Ondanks de niet zeer grote vernieuwingen, weet New Super Mario Bros. Wii toch goed te scoren door de leuke gameplay. Vooral de mogelijkheid met meer dan één persoon te kunnen spelen draagt hieraan bij.

Geluid 9
Het geluid is vooral heel goed door de passende geluidjes, en de oudere muziekjes die zijn overgezet naar een nieuwe stijl, maar nog steeds bekend klinken.

Grafisch 8
Nintendo heeft zeer haar best gedaan een grafisch goed spel neer te zetten, en goed kunnen we het zeker noemen.

Replay 8
Door het ontbreken van een online co-op is de replaywaarde helaas iets minder. Gelukkig is er wel een offline multiplayer die een hele lange tijd leuk blijft.toch blijf je dit spelen tot je het uitgespeeld hebt helaas houd het daarna voor mij een tijdje op, maar denk dat ik over een half jaar dit spel weer opniew uitspeel!

New Super Mario Bros. Wii is een spel dat zowel de oude als de nieuwe Mario gamers gaat bedienen. Er had meer vernieuwing in mogen zitten, maar dankzij de 4-speler mogelijkheid is het nog steeds een erg leuk spel.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 januari 2010, 0:52 uur
vind het echt een leuk spel spijtig dat je alleen maar met mario,luigi of twee toads kunt spelen wat wel leuk is is dat er veel meer extras zijn dan op de ds je kan met een wolk spelen of te paard gaan op verschillend kleurende yoshi's echt een luek spel.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 februari 2010, 16:29 uur
De beste Mario game sinds Super Mario Brothers 3

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 februari 2010, 13:43 uur
Een geweldig spel! Eigenlijk gewoon SMB3 in een nieuw jasje, maar dat mag de pret niet drukken. In meer dan twee jaar voor het eerst weer een Wii spel dat me langer dan een paar uur kon boeien. De multiplayer voegt echt ontzettend veel toe, en geeft je weer enorm veel lachpartijen met vrienden. Weer een bewijs dat games niet fotorealistisch of overdreven serieus hoeven zijn, om er prachtig uit te zien en je een geweldige game-ervaring te geven.

niet ingelogd

4.913 gebruikers | 8.151 games | 151.984 berichten | 90.594 stemmen