locatie: Games » Dante's Inferno (2010) » Info

PlayStation 3: 3,88 (20)
Xbox 360: 4,29 (14)
Bookmark and Share
PlayStation 3 / PlayStation Portable / Xbox 360
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Visceral en A2M
Uitgegeven door Electronic Arts

Spelers nemen de rol van Dante op zich en reizen in de game af door de negen cirkels van de hel, die elk hun eigen thema hebben: het voorgeborchte, lust, gulzigheid, hebzucht, woede, ketterij, geweld, fraude en verraad. Elke cirkel van de hel heeft zijn eigen distinctieve uiterlijk en demonen.Om al deze demonen te lijf te gaan heeft Dante twee primaire wapens: de zeis van magere hein en een heilig kruis dat hij van zijn geliefde Beatrice heeft gekregen. Met het kruis kan hij zielen en spreuken verzamelen van de demonen die hij op zijn tocht verslaat. Spelers kunnen vaardigheden upgraden en zo hun eigen speelstijl kiezen.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 juni 2010, 18:24 uur
kaholiic schreef:
Ja, je kan hem dan volgens mij ook co-op spelen.
Ja, de nieuwe DLC die onlangs pas is verschenen laat je toe co-op met iemand samen te kunnen spelen. :)

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 juli 2010, 7:20 uur
Heb er anderhalf uur aan besteed, moet zeggen dat het een toffe game is!!
Maar toch wel gemengde gevoelens...Kratos is bruter maar heb niet zoveel met de griekse Mythologie....maar de game was denderend en bruut.
Bij Dante's Inferno heb ik het omgekeerde..hij lijkt minder bruut omdat er weinig bloed inzit. Maar wees eerlijk..wie verwacht er nu bloed in de hel, als bloeden een aardse zaak is en in de hel eigenlijk niet van toepassing is. ;)
Bij Dante heb ik meer feeling, omdat je weet dat het zich in de middeleeuwen plaatsvind..Gamelord= RPG=ridders=kastelen. _O_
Dus wat ik erg vindt is het ontbreken van een zwaard...symbool van die tijd. :|

Maar voor nu vind ik 'm gelijkwaardig als GOW...alleen het feit dat ik beide in omgedraaide vorm beleef...dus maar kijken waar het schip strand op het eind...GOW boeide me tot het eind. Afwachten of deze dat ook kan..maar de middeleeuwse aardse setting in de scenes maken wel veel goed. ^O^

(wel geinig van die gast met veel accounts voor deze game...vraag me alleen af waarom het zoveel berichten duurde voordat iemand het door had..HEHE _O^)

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 augustus 2010, 18:53 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Ik ben eruit gekomen, aangezien ik bij Dante's Inferno het precies omgedraaid positief ervaar dan GOW....deze game ligt mij beter dan God Of War. Dit mede dankzij het thema..de hel.

Wat deze game dan ook bijzonder maakt is dat de hele game in de buurt komt van de troubles en inhoud die in mij plaatsvinden. Maar voel me nog steeds niet verplicht om nu eens wat licht erop te laten vallen.
Ook de thema's in de hel geven de game een flinke boost..zit daar ook altijd mee in de knoei.

De game zelf vind ik prachtig, coole demonen, gluttons die het je flink moeilijk maken soms (speel op Zealot setting)...voor mij pittig genoeg dus.
De decors vind ik prachtig en tegelijk Terrifying!!
Geschreeuw van de verdoemden, hoe ze echt letterlijk met de bosjes de hel in komen geknikkerd, rivieren van boed, onheilspellende omgevingen en het belangrijkste voor mij is de bijzondere kleurenkeuze van de game...grauw en duister zoals het hoort te zijn in de hel. Enigste lichtstraal die ik tot nu toe gezien heb in de game is het licht van het gouden standbeeld in de ring "Greed"
Combat voelt identiek aan als dat van Kratos..mijn handen kunnen het weten..soms pauzes van een kwartier nodig.
Wapenkeuze is ook tof, Zeis en kruis...toch mis ik het zwaard wel voor zo'n game. (In de mortal wereld vocht je alleen met een Halberd..vind dat best wel jammer)

Super ook om meetemaken, zijn de historische figuren die in de hel beland zijn en jij mag beslissen of ze mogen gaan of moeten blijven. (ik weet het is een game, maar knaagt toch wel eens aan je..maar dat is mijn probleem).
De wegen en obstakels die je moet afleggen vind ik eigenlijk stoerder dan die van GOW..mede dankzij je omgevingen...(kijk maar eens naar de ring Glutony..best wel freaky gebracht ;)).
Ook de beesten waar je op kunt zitten zijn vet bedacht en wat een havok zaaien die!! Mensen klagen veel over altijd dezelfede enemies...hier zie ik echt om de zoveel tijd vele verscheidenheid ertussen.
De executie-combo's zijn net zo heerlijk als in GOW...tof gedaan.

Al met al een game waar Visceral en EA mogen zeggen...de uitdaging is met succes volbracht!! ^O^

+punten
Gewaagd thema
prachtige grauwe, duistere en ruwe decors
Veel verschil in vijanden..altijd anders of anders gemengd!!
Bossbattles die beginnen gaan..moet ik oppassen dat mijn ogen er niet uitvallen. (van ongeloof :))
Combo's zijn perfect uitgewerkt.
De tijd waar het zich afspeeld.

-punten
soms wel frustrerend soms, maar dat komt door het genre.
Zealot-setting is voor mij echt doorbijten geblazen.
Soms zijn aanwijzingen wel eens onduidelijk.

Vette en prima game..die me meer ligt dan GOW.
Speciale game voor mij...Met Reden!!
5,0*!!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 augustus 2010, 19:18 uur
Mooie review gamelord. :Y ^O^ Deze ga ik ook maar eens uit de budgetbak vissen. Volgens mij is ie nu nog maar 30 euro bij Free Record Shop.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 augustus 2010, 19:38 uur
Thanks Jelle buddy!! ^O^

Ja als je hem haalt krijg je er geen spijt van..als ik geen invite krijg vanavond, ga ik meteen verder ermee!! :Y

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 augustus 2010, 19:45 uur
Nice review ^O^

Ook een plek in je top 10?

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 augustus 2010, 21:28 uur
Thanks Thijs!! ^O^

Ja ik zet hem op de plek van The Witcher, die zelf weer 1 plaats stijgt naar nummer 3 en Dante's Inferno op nr. 4. :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 augustus 2010, 18:33 uur
Dus deze game is beter dan GOW? O-)

Oke, goede review Roger! ^O^

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 augustus 2010, 19:17 uur
Thanks Emilio!! ^O^ :D

Niet beter Emilio, het thema spreekt mij meer aan dan de Griekse Mythologie. Daarom prefereer ik deze boven GOW!! (hoewel ik niets kan zeggen over GOW III.)

Maar ik heb alleen meer feeling met dit thema. :Y
Dus welke nu beter is durf ik niet te zeggen..dat is denk ik ieder voor zich. :)

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 augustus 2010, 22:34 uur
Ik vind beide zeer interressant. Griekse Mythologie spreekt mij erg aan maar Hel ook. Vooral het verhaal erachter en characters vind ik super van beide.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 augustus 2010, 6:12 uur
Idd. Kaholiic. :)

De characters & het verhaal zijn in beide game top. En de decors in beide games zijn zeer artistiek te noemen. ;)

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 augustus 2010, 7:51 uur
Goede action hack-slash game. Maar GOW is niet te overtreffen qau gameplay.

niet ingelogd

5.412 gebruikers | 9.048 games | 191.748 berichten | 101.296 stemmen