G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

1 stem | gemiddelde 2,50
PlayStation 3 / PlayStation Portable / Xbox 360 / meer...
PlayStation 3 / PlayStation Portable / Xbox 360 / PlayStation 2 / Nintendo Wii / Nintendo DSShooter
Ontwikkeld door
Electronic ArtsUitgegeven door
Electronic ArtsG.I. Joe: The Rise of Cobra is de game die naast de gelijknamige film verschijnt. In de G.I. Joe-game speel je met een team van twaalf unieke personages, die onderverdeeld zijn in de classes Commando, Heavy Soldier en Combat Soldier. Alle bekende wapens, voertuigen en vaardigheden zullen speciaal voor de fans van de actiehelden terugkeren in de game. Het spel zal ook in co-op te spelen zijn. De game mengt third-person schietactie met bestuurbare voertuigen, melee combo's en zelfs satellietaanvallen waarvoor in co-op een minigame voltooid moet worden.
[permalink] geplaatst op 16 juli 2009, 1:08 uurTeringzooi..komt hij niet voor de pc?
had deze zo graag willen hebben, om mijn eerste actiehelden zelf te kunnen besturen!!
Ach ja dan moet ik het maar met de film doen, maar wel jammer.

[permalink] geplaatst op 16 juli 2009, 7:52 uurHaha vroeger toen men nog met poppen speelde

Dit was echt heel gaaf!
[permalink] geplaatst op 16 juli 2009, 8:58 uurOh die film gaat zo zuigen...
[permalink] geplaatst op 30 juli 2009, 14:40 uurrpger schreef:
Oh die film gaat zo zuigen...
Vind de film nog best wel goed eruit zien..
[permalink] geplaatst op 9 augustus 2009, 18:42 uurGT heeft em een 3.8 gegeven ofzo
iets in die richting
zag er ook niet echt fantastisch uit in hun review
[permalink] geplaatst op 18 augustus 2009, 0:28 uurDe film of de game?
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2009, 22:31 uurIk ben benieuwd. De film ga ik denk wel kijken
[permalink] geplaatst op 16 januari 2010, 13:24 uurCo-op is hij leuk maar je moet een level voltooit hebben anders saved ie niet, als je een checkpoint gehaald hebt en je gaat af, kun je weer op nieuw beginnen aan die level dat is kl*te.