Modern Warfare 2 (2009)
Alternatieve titel: Call of Duty: Modern Warfare 2

361 stemmen | gemiddelde 4,20
PC: 4,14 (111)
PlayStation 3: 4,24 (140)
Xbox 360: 4,22 (103)
PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Shooter / Action
Ontwikkeld door
Infinity WardUitgegeven door
ActivisionDe instabiele politieke wereld in Rusland, maakt van dat land en haar grote nucleaire arsenaal een geliefkoosd doelwit. Enkele jaren na de gebeurtenissen uit de eerste Modern Warfare, moet Sergeant “Soap” MacTavisch met Task-force 141, een nieuw team van elite soldaten, een nieuwe terroristische beweging zien te tackelen. Deze nieuwe beweging wordt geleid door een zekere Makarov. Deze Makarov is een voormalig handlanger van Zakhaev, de snoodaard uit de eerste Modern Warfare. De missies spelen zich onder meer af in Rusland, Afghanistan en Brazilië.
[permalink] geplaatst op 8 maart 2010, 14:25 uurHey thanks voor de link Jelle! Gaaf he, heb er zin in!
Crash vond ik echt een te gekke map. Vacant ook wel een leuk gekkenhuis.
Shipment minder
We wachten het af.
[permalink] geplaatst op 8 maart 2010, 15:02 uurIk hoorde dat ze wel eerder komen op de Xbox360 of is dat maar een gerucht? Een maand of zoiets later op de PS3 en PC....
Dat zou wel heel frustrerend zijn voor jou (onder andere).
[permalink] geplaatst op 8 maart 2010, 15:06 uurMicro$oft heeft inderdaad een deal gesloten waardoor het een timed exclusive is. De maps komen een maand later uit voor de PS3 en PC.
[permalink] geplaatst op 8 maart 2010, 15:08 uurActivision is slim, ze verkopen het gewoon aan de hoog$te bieder....
[permalink] geplaatst op 8 maart 2010, 15:50 uurEen maand timed exclusive? Seriously? Wat hoopt Microsoft eigenlijk hiermee te bereiken. Mensen die hun PS3 met MW2 aan de kant gaan zetten om een XBOX360 met MW2 te kopen zodat ze geen maand moeten wachten? Wat een gezever allemaal zeg...
[permalink] geplaatst op 9 maart 2010, 14:15 uurAgeingrebel schreef:lowieke schreef:
Lol, 360 euro om af en toe eens virtueel te kunnen voetballen... Je moet het er voor over hebben natuurlijk
haha ja het klinkt belachelijk. Maar ik moet zeggen ik speel nu redelijk vaak dus het is achteraf absoluut niet zonde

[permalink] geplaatst op 9 maart 2010, 15:23 uurNou ja, als je het kan betalen en als je het leuk vindt, waarom dan toch niet?
DeathWillHealUs
[permalink] geplaatst op 9 maart 2010, 20:55 uurIk krijg er niet genoeg van. Hopelijk komt de opvolger snel, want heb deze al verschillende keren uitgespeeld.
Nijmegen
[permalink] geplaatst op 10 maart 2010, 19:15 uurMisschien is het een idee om de multiplayer te gaan spelen, die is tijdloos en kun je spelen tot er een nieuwe is.
[permalink] geplaatst op 10 maart 2010, 19:42 uurtijdloos?.. nej, niet echt.
Nijmegen
[permalink] geplaatst op 10 maart 2010, 19:45 uurTja, ik snap dat niet zo dat zoveel mensen lekker negatief gaan lopen doen.
Iedereen die ik ken spelen de multiplayer al zeker meer dan 6 dagem en dat blijft nog wel even zo.
Op hoeveel uur/dagen ben jij dan blijven hangen?
[permalink] geplaatst op 10 maart 2010, 19:47 uurHeb er nu 5 dagen opzitten en ben MW2 beu geworden. cod4 daarintegen nog lang niet.
Nijmegen
[permalink] geplaatst op 10 maart 2010, 20:08 uurstemverandering van 1.0 hahahah.
Tja, daar kan ik verder niks over zeggen want dit is mijn eerste cod
[permalink] geplaatst op 10 maart 2010, 21:56 uurDe community verpest de multiplayer met al dat gecamp en n00bguns als de Model of de Ranger.
[permalink] geplaatst op 11 maart 2010, 16:13 uurUitgespeeld! Ik vindt het maar een apart einde, aangezien ik ergens las dat er geen 3e deel aan zit te komen...
Kan iemand mij uitleggen hoe het kan dat ik hem heb uitgespeeld en dat hij op 50% blijft staan. Of ligt dat aan de moeilijkheidsgraad waarop ik heb gespeeld???
[permalink] geplaatst op 11 maart 2010, 16:26 uurLigt aan twee dingen: je moeilijkheidsgraad en het aantal intel dat je verzamelt hebt.
[permalink] geplaatst op 11 maart 2010, 17:25 uurLeuk:
Mapathy . Jammer dat je als Ps3 eigenaar (wederom) teleurgesteld wordt.
Nijmegen
[permalink] geplaatst op 11 maart 2010, 17:48 uurDe eerste downloadbare multiplayer maps voor CoD Modern Warfare 2 zullen op 30 maart verschijnen voor de Xbox.
Gamekings.
Maarja, wat is dat Mapathy kan iemand mij dat uitleggen?