Modern Warfare 2 (2009)

Alternatieve titel: Call of Duty: Modern Warfare 2

Modern Warfare 2 (2009)
274 stemmen | gemiddelde 4,29

PC: 4,21 (82)
PlayStation 3: 4,38 (112)
Xbox 360: 4,24 (75)
PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Shooter / Action

Ontwikkeld door Infinity Ward
Uitgegeven door Activision

De instabiele politieke wereld in Rusland, maakt van dat land en haar grote nucleaire arsenaal een geliefkoosd doelwit. Enkele jaren na de gebeurtenissen uit de eerste Modern Warfare, moet Sergeant “Soap” MacTavisch met Task-force 141, een nieuw team van elite soldaten, een nieuwe terroristische beweging zien te tackelen. Deze nieuwe beweging wordt geleid door een zekere Makarov. Deze Makarov is een voormalig handlanger van Zakhaev, de snoodaard uit de eerste Modern Warfare. De missies spelen zich onder meer af in Rusland, Afghanistan en Brazilië.

gebruiker
bericht

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 maart 2010, 11:36 uur
Tja.. Zo zie maar weer democratie faalt.. In zowel politiek als games..
Sommige mensen hebben sterk onderbouwde meningen met een darbij passend cijfer.. +1
En sommige mensen die vinden "MW1 LEUKER DAN 2" en die geven ook een ahem.. cijfer -1..

Maar goed hij heeft "ook een mening".. al is het een bar slechte..

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 maart 2010, 13:09 uur
Ja ik verlang terug naar de tijd dat Nederland nog een dictatuur was.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 maart 2010, 14:48 uur
BRAM0800 schreef:
ik vind moderwarfare1 veel sterker dan 2 de maps waren groter en minder campers en knifers mw2 zijn alleen nog maar knifers ik speel nu ook battlefield op de 360 stukken beter mooiere maps en geen campers :) 8)

Ja een 0,5* is wel erg overdreven, de maps zijn inderdaad erg poep maar goed het is niet anders, toch had ik meer dan 8 dagen (192 uur) tijd besteed aan MW2 online MP maar toen werd de game alsmaar slechter maar een 0,5* nee dat ook weer niet.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 maart 2010, 15:32 uur
Shinobi schreef:
Sowieso wat is de kans dat je nu daadwerkelijk die maps gaat spelen? Rust en Underpass speelde ik voor het eerst na een maandje of zo online gespeeld te hebben. :p

Haha ja dat had ik ook. Speelde rust pas 2 weken nadat ik de game had.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 maart 2010, 16:01 uur
Toch jammer dat ze bij Infinity Ward zolang wachten met het uitbrengen van extra kaarten. Als Ps3 bezitter moet je gewoon wachten tot juni voor het zogenaamde 'Stimulus Package' met (maar) 5 kaarten voor (naar verwachting) 15 dollar. Twee kaarten daarvan zijn zelfs afkomstig van MW1.
The "Stimulus Package" set to release will include five multiplayer maps: "Bailout," a multi-level apartment complex; "Storm," an open industrial park littered with heavy machinery; "Salvage," a snowy junkyard fortified by stacked debris and crushed cars. Two fan-favorites from Call of Duty 4: Modern Warfare return, including "Crash," a war-torn urban environment; and "Overgrown," which features a massive dry creek bed.

Bron: wiki

Oordeel zelf.