Modern Warfare 2 (2009)

Alternatieve titel: Call of Duty: Modern Warfare 2

Modern Warfare 2 (2009)
386 stemmen | gemiddelde 4,18

PC: 4,07 (114)
PlayStation 3: 4,25 (156)
Xbox 360: 4,21 (109)
Bookmark and Share
PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Shooter / Action

Ontwikkeld door Infinity Ward
Uitgegeven door Activision

De instabiele politieke wereld in Rusland, maakt van dat land en haar grote nucleaire arsenaal een geliefkoosd doelwit. Enkele jaren na de gebeurtenissen uit de eerste Modern Warfare, moet Sergeant “Soap” MacTavisch met Task-force 141, een nieuw team van elite soldaten, een nieuwe terroristische beweging zien te tackelen. Deze nieuwe beweging wordt geleid door een zekere Makarov. Deze Makarov is een voormalig handlanger van Zakhaev, de snoodaard uit de eerste Modern Warfare. De missies spelen zich onder meer af in Rusland, Afghanistan en Brazilië.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 augustus 2010, 19:18 uur
Ja natuurlijk doet hij het voor de aandacht. Ik word er al ziek van als ik eraan denk :').

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 augustus 2010, 19:19 uur
Vond deze game eerst geweldig. Legde het een week of 2 geleden echter neer, zei "fuck it" en ben begonnen aan Battlefield Bad Company 2. Veel betere game :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 augustus 2010, 22:04 uur
Tsjo-Wi schreef:
Martijn schreef:

Als je een beetje normaal leest zou je hebben gezien dat ie het niet over een paar potjes heeft. En verder heb ik het niet over mijn eigen leven gehad dus die eerste opmerking is ook vrij nutteloos...

Klopt, hij had het niet over een paar potjes... ik wel.

Ik zie de lol van level 70 worden zonder te doden ook niet maar hij schijnbaar wel, is daar niet meteen een minder mens om.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 augustus 2010, 22:12 uur
Minder mens werd ook niet gezegt. Het is gewoon een nutteloos doel voor aandacht. Je gaat me niet zeggen dat hij gaat tot lvl70 voor de plezier. Dat houd niemand vol, buiten iemand die aandacht te kort heeft.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2010, 11:02 uur
degene die modern warfare 2speelt zonder te doden is niet mr.no kills het is mr.no life

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2010, 13:31 uur
Zie je skychanger, alweer ;)

het werd eerder ook niet door jou gezegd, maar sulletje en geen leven en dat soort dingen. Hij heeft wel een leven, hij doet iets wat hij leuk vind. Dat is het belangrijkst!

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2010, 13:34 uur
Ken je de man of zo? :P

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2010, 18:04 uur
Martijn schreef:
Zie je skychanger, alweer ;)

Ik denk eerder dat hij het doet voor aandacht, niet voor de fun.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2010, 19:17 uur
Erg vergezocht. Niet iedereen wil dezelfde repetitieve gameplay. Ik vind het eigenlijk wel een grappig uitprobeersel van hem. Wat lopen er ook veel te mekkeren over hoe andere mensen online spelen. Als het nou om cheaten of asociaal gedrag gaat, ok, maar lekker boeiend of iemand speelt zonder iemand te doden of alleen zijn mes gebruikt of campt. Elke speelstijl heeft weer zijn kwetsbaarheden.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2010, 19:52 uur
Ik ga dit ook doen. Ga vanaf nu niemand meer doden in MW2. Ken je teminnste nog wat 'lol' uit het spel halen.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2010, 20:10 uur
Ik zou als ik hou was marathon pro + lightweight pro en dan met een rpg gaan kloten, tal van berichten dat ik kreeg :P

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2010, 20:59 uur
Iemand heeft mij toegevoegt op psn, maar ik weet niet wie. :? Een of andere gozer met een rare naam stuurde mij een friends invite waar instond Gamesmeter. Ik heb gevraagd wie hij was maar geen antwoord. Ik snap ook niet hoe dat hij mijn Psn name heeft wat het is niet Skychanger of Blackhwawk500. Achja..

@Feyenoord100jaar,
Je moet je verstoppen in search and destroy en als je dan als laatste over bent jezelf laten ontploffen door een garnaat. Zeker eens proberen. In 5min heb je 3 berichten.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2010, 21:30 uur
Heel gaaf spel , zelf vind ik het leuk om te zien hoe je omhoog gaat in je levels. Zelf ben ik best wel fan van Death Match. :D

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2010, 21:59 uur

Heette die persoon niet stalker? flauw grapje :P

@Feyenoord100jaar,

meteen uitproberen de volgende keer als ik de game weer speel ;) :P

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2010, 23:09 uur
Feyenoord100jaar schreef:

Heette die persoon niet stalker? flauw grapje :P

Hahaha. _O^ Hij heet OguzKomurcu. :P

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 september 2010, 19:41 uur
Zal wel zo iemand zijn die hier 1x online komt en verder nooit meer komt.

niet ingelogd

5.412 gebruikers | 9.048 games | 191.748 berichten | 101.296 stemmen