God of War III (2010)

54 stemmen | gemiddelde 4,64
PlayStation 3
Ontwikkeld door
SonyUitgegeven door
SonyIn God of War III kruip je wederom in de huid van de stoere Spartaanse veldheer Kratos. Gewapend met zijn dodelijke Blades of Athena en nieuwe wapens en vechttechnieken en gevoed door haat en wraakgevoels gaat Kratos samen met de Titanen op weg naar de berg Olympus om voor eens en altijd af te rekenen met de oppergod Zeus. Rijdend op de rug van Titaan Gaia begeef je je op een gigantisch "levend level" terwijl je aan de laatste aanval begint. Slaagt Kratos om voor eens en altijd af te rekenen met de oppergod?
[permalink] geplaatst op 12 maart 2010, 20:52 uurVandaag toch maar de normale versie besteld. De Ultimate kwam waarschijnlijk maar in zeer beperkte oplage en ze wisten niet hoeveel en wanneer ze die binnen kregen.
En bij de special edition kreeg je een mooier hoesje en een paar posters. Vind ik de 10 euro extra niet waard.
Scheelt weer een ruime €90

[permalink] geplaatst op 12 maart 2010, 21:25 uurAls je hem pre-ordert krijg je hem in dit geval dan eerder binnen?
Anders koop ik heb gewoon in de winkel, dan heb ik hem namelijk eerder binnen dan wanneer ik hem bestel.

[permalink] geplaatst op 13 maart 2010, 12:53 uur
[permalink] geplaatst op 13 maart 2010, 19:17 uurkaholiic schreef:Als je hem pre-ordert krijg je hem in dit geval dan eerder binnen?
Nja, misschien is bestellen het verkeerde woord. Eerder reserveren eigenlijk. Ik kan dan als ze hem hebben er naar toe gaan en dan houden ze een exemplaar voor mij apart

[permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 17:45 uurIk weet al gelijk hoe het met deze game gaat op gamesmeter, het worden alleen maar 5 sterren (en natuurlijk moeten er weer haat stemmers tussen zitten).
Ja het ziet er erg bruut uit en GOW3 krijgt hoge cijfers van recensies maar 10 uurtjes is mij wat te kort, ik koop nu alleen maar 50 uur+ games zoals resonance of fate, alpha protocol en nier, GOW3 vis ik wel eens een keer uit de budgetbak.
Hype games hebben tegenwoordig een veel te korte single-player campagne naar mijn mening, erg zonde.
[permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 17:48 uurYup..Maar een Hack&Slash kan ook niet langer dan 12 uur duren, anders wordt het te langdradig en gaat het vervelen.
[permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 17:59 uurkaholiic schreef:
Dat klopt.
En je kent me, ik ben niet iemand die elke game de volle 5,0 sterren geeft.
Maar ik weet nu al dat dit een mega hoog cijfer wordt, en een epische ervaring wordt.
Maar de 5* sterren van mij......Die kans is er maar toch niet al te groot

[permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 19:14 uurkaholiic schreef:
Het hoeft niet langdradig te zijn, met andere woorden GOW is eentonig, zo zeg je het ongeveer wel

Er komt een hack&slash rpg aan dus dat word waarschijnlijk een lange hack&slasher, of het langdradig word weet ik niet maar kijk er wel erg naar uit :
Nier Replicant .
[permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 19:18 uurHack, en Slash met RPG, dat haalt de actie alleen maar onderuit.
En 12 uur is een hele mooie tijd, want dan zijn er genoeg prachtige momenten, zonder dat het uitgerekt wordt, of je misschien de concentratie verliest.
Ik heb liever een ijzersterke SP game van hooguit 12 uur, die zo goed is, dat je meteen opnieuw wilt beginnen.
Dan een game van 50+ uur, die de helft van de tijd, saai wordt, en inspiratieloos. En met MP
[permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 19:26 uurJapanners zijn gewoon mensen van het uitrekken, maar ze zijn daar ook goed in, dat wil ik westerse makers nog wel eens zien doen zonder dat de game gaat vervelen.
Met GOW1&2 heb ik nog nooit gehad dat ik het voor de 2e keer wou spelen, 1 keer uitspelen en het was wel weer leuk geweest, ik denk dat de meeste mensen dat met GOW3 ook gaan doen, tenzij het trophie hunters zijn.
[permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 19:31 uurDat denk je dan verkeerd. De meeste mensen hebben bij GOW 1+2 zo'n goed gevoel dat ze zeer snel weer gaan spelen.
Ikzelf ben bij beide begonnen op het laagste niveau en ben toen moeilijker gaan spelen. En daarna weer vaker op een moeilijkheidsgraad die mij aanspreekt. Soms ook alleen al vanwege e HD filmpjes (PS2 style HD dan).
Zo vaak ben ik nog nooit met een game overnieuw begonnen

[permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 19:35 uurJa iemand die GOW1&2 op zijn nr.1 en 2 van de top10 heeft staan, valt ook moeilijk tegen in te gaan natuurlijk

Maar volgens mij is het echt jouw mening en niet die van anderen, in de manier hoe je sprak klonk het echt namens allen.
[permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 19:41 uurIk heb anders deel 1+2 ook wel 4 of 5 keer uitgespeeld, het blijft geweldig.
Ik zeg niet dat het de beste games ooit gemaakt zijn, maar als het om Action/Adventure en Hack/Slash games gaat is GOW toch echt wel het beste op dat gebied!
Op naar GOW3!!!!

[permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 20:18 uurWar-Ultima schreef:Ja iemand die GOW1&2 op zijn nr.1 en 2 van de top10 heeft staan, valt ook moeilijk tegen in te gaan natuurlijk

Dat laatste gedeelte gaat over mezelf ja.
Maar het 1ste gedeelte heeft meer te maken met dat ik al vele mensen heb horen praten over hoe vaak ze het al wel niet hebben gespeeld. Vandaar mijn reactie

[permalink] geplaatst op 17 maart 2010, 15:46 uurInderdaad ik ren naar de winkel dan, maar mijn moeder of vader moet wel mee, want ik krijg hem dan denk ik niet mee, omdat de winkels strenger zijn geworden, maar één ding is zeker: Vrijdag komt die game er, en ik heb zon gevoel dat dit de enigste game wordt, die van mij echt de volle aandacht krijgt dit jaar.