locatie: Games » Bioshock 2 (2010) » Info

PC / PlayStation 3 / Xbox 360
single player / online

Ontwikkeld door 2K
Uitgegeven door 2K

Het spel speelt zich af tien jaar na Bioshock. In verschillende steden over de gehele wereld vinden talloze ontvoeringen plaats, het gaat hier steeds om jonge meisjes. Deze worden ontvoerd door de Big Sister, welke Rapture nu in macht heeft. In Rapture controleert zij een nieuwe lading Big Daddies en Splicers, maar ze controleert niet iedereen. Jij, de oudste Big Daddy, wil haar stoppen.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 augustus 2010, 14:20 uur
Ja, dat is wel vervelend dat dit soort dingen gebeuren ja, zeker met zon game, die je meteen door wilt spelen, want na een maand heb ik geen zin om dit soort games weer op te pakken.

Deze game is wat dat betrefd technies al minder dan het sublieme deel 1

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 augustus 2010, 14:21 uur
Maar ik moet zeggen: De overstromingen enz, zien er echt prachtig uit, en zijn vet gedaan!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2010, 15:32 uur
Tegenvallertje. Was geen uitgesproken fan van Bioshock 1, maar kan me nog wel herinneren dat ik toch redelijk blown away was door de mooie graphics en de sfeer. Deze keer niet. Graphics lijken niet verbeterd (wat je toch mag verwachten bij een vervolg) en de sfeer deed me weinig meer. Niks nieuws onder de zon. De game is ook zeer kort en replay value is laag. Redelijk amusant om een keer de game door te wandelen, hier en daar wat te pielen met plasmids, Adam & Eve, maar uiteindelijk niet veel meer dan een shooter met leuke extra features. Mocht er een Bioshock 3 komen, dan hoop ik op een andere aanpak.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2010, 15:45 uur
Helemaal mee eens, en er komt een nieuwe BS.

YouTube - BioShock Infinite - Trailer

niet ingelogd