Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

12 stemmen | gemiddelde 3,12
PC: 2,75 (4)
PlayStation 2: 4,00 (1)
PlayStation 3: 3,83 (3)
Xbox 360: 2,75 (4)
Xbox 360 / PC / PlayStation 3 / PlayStation 2 / meer...
Xbox 360 / PC / PlayStation 3 / PlayStation 2 / Nintendo Wii / PlayStation PortableAdventure
Ontwikkeld door
Luxoflux,
Beenox,
Krome,
Vicarious Visions en
SavageUitgegeven door
ActivisionTransformers: Revenge of the Fallen is gebaseerd op de gelijknamige film. Het lot van de Aarde en de mensheid staat op het spel en de strijd tussen Autobots en Decepticons is gaande. Aan jou de eer om de zijde van de goedaardige Autobots of kwaadaardige Decepticons te kiezen. Met beide soorten Transformers zijn diverse missies uit te voeren. Hierbij transformeer je naar tussen de robot- en voertuigversies van de verschillende Transformers.
[permalink] geplaatst op 30 mei 2009, 18:17 uurDe film wordt super het spel....... denk het niet....
[permalink] geplaatst op 30 mei 2009, 19:45 uurIk denk dat dit best wat kan worden hoor. De eerste film was best wel te pruimen en vervolgens had ik het spel maar uitgeprobeerd. Ik was namelijk best nieuwsgierig naar het spel, dat heb ik wel vaak bij fimgames. De PS2 - versie was ondermaats, daarna had ik de PS3 - versie zien liggen voor een tientje. Na een tijdje twijfelen dan toch maar gekocht. Achteraf gezien had ik er ook totaal geen spijt van. Ik hoop dat dit vervolg enkel wat meer variatie gaat brengen in de missies. Dat ontbrak namelijk bij het eerste deel.
[permalink] geplaatst op 30 mei 2009, 19:48 uurach, ik zie het wel. Ik test het wel effe als hij uitkomt.
2,0
[permalink] geplaatst op 27 juni 2009, 9:32 uurIk heb het spel gekocht maar ik moet wel zeggen dat ik best teleurgesteld ben. Het transformeren is ook erg bagger gemaakt, in het begin is het zeker wennen. Het enige wat ik leuk vind is het online spelen.
Zonde van die 65 euro.
[permalink] geplaatst op 27 juni 2009, 18:18 uurDie tv reclame, pff. Het lijken wel Ps2 graphics.
[permalink] geplaatst op 28 juni 2009, 11:52 uurjaspertje3 schreef:
Die tv reclame, pff. Het lijken wel Ps2 graphics.
Hij is er inderdaad ook voor de ps2.

[permalink] geplaatst op 28 juni 2009, 13:10 uurMaar je mag toch aannemen dat ze Ps3 ingame beelden gebruiken.
[permalink] geplaatst op 28 juni 2009, 14:12 uurDat lijkt me wel ja maar tegenwoordig lijken sommige ps3 Games wel heel erg op ps2 Games qua Graphics.
1,5
[permalink] geplaatst op 29 juni 2009, 22:19 uur10 keer niks aan nie te kopen !!! ga maar eerste in de winkel uitproberen
1.5**
1,0
[permalink] geplaatst op 4 juli 2009, 15:51 uurSpel gespeeld op de pc. Weinig keuze in graphics. De besturen speelt niet lekker en als je als robot een auto ben kan je niet gas geven of remmen, jammer. De film daarentegen was super goed en dit spel ver***** dit.
[permalink] geplaatst op 5 juli 2009, 22:58 uurDe film vond ik erg goed,maar het spel lijkt me een echte flop!
[permalink] geplaatst op 14 juli 2009, 16:17 uurVannacht host diehard online gamer Megan Fox een exclusieve Battle for the Shards (ps3 only) voor haar West Europeaanse website members

. Begint om 02:00, straks maar alvast inloggen om iig van een plaats verzekerd te zijn, kan ik mijn headset ook weer eens gebruiken

[permalink] geplaatst op 14 juli 2009, 16:25 uurNaomi Watts schreef:
Vannacht host diehard online gamer Megan Fox een exclusieve Battle for the Shards.
Had ik maar zo een vriendin...

*oeps*
[permalink] geplaatst op 15 juli 2009, 11:48 uurZe heeft me de hele nacht wakker gehouden

. De animo had ik wel wat onderschat, om 18:00 ingelogd en moest nog 6 rondes wachten totdat ik kon

. Ik verwacht dat Duhamel en Gibson wel op minder animo moeten rekenen.
Best wel een leuke game dit, vooral vergeleken bij de vorige Transformers game. Repetitief wordt het wel allemaal, maar dat gaat geen rol spelen omdat de game niet bijster lang is. Het ziet er allemaal ook wel stukken beter uit en de Tranformers zijn nu toch wel beter designed.
De kracht van deze game zit toch wel in de MP mode. Wel standaard modes als Capture the Flag en Deathmatch maar de fun factor is zeer hoog. Mijn meeste tijd steek ik toch in Battle for the Shards, hele toffe MP mode

. Ook leuk dat Megan Fox, Tyrese Gibson en Josh Duhamel deze maand wat MP events hosten. Toch wel de slagroom op de taart.
Ik vermaak me prima met de MP, heb er nu al zeker 20 a 25 uur in gestopt en ik raak nog niet verveeld. Wat deze in de flop 100 doet

[permalink] geplaatst op 7 augustus 2009, 22:53 uurjellecomicgek72 schreef:
Meen je dat nou serieus?