The Lost World: Jurassic Park (1997)

12 stemmen | gemiddelde 3,29
PlayStation / Sega Saturn
Ontwikkeld door
DreamworksUitgegeven door
Sega en
Electronic ArtsDe dinosaurussen zijn terug in dit beestachtige vervolg. Stort je in een dinosaurus uitroeiend avontuur op 'Site B' met de missie om een radiotelefoon te vinden waarmee je een helikopter op wilt bellen om je van die levensgevaarlijke plek weg te halen. Dit zal echter niet makkelijk worden want op je weg zal je vele vleesetende vijanden tegen komen. Kies een van de vijf verschillende karakters uit de film en een wapen. Je hebt hierbij onder andere de keuze uit een tranquilizer, rocket launcher en shotgun. Zal jij levend van het eiland af kunnen komen?
3,0 (PlayStation)
[permalink] geplaatst op 21 oktober 2008, 13:25 uurleuk spel jammer dat ze er niet meer van hebben gemaakt en een vervolg bijv.
je speelt veel als dino en dat was mijn allereerste playstation 1 spel inmiddels heb ik er nog stuk of 30
maar deze blijft speciaal erg leuk spelletje
3,0 (PlayStation)
[permalink] geplaatst op 22 januari 2009, 11:51 uurOok mijn eerste PSX-game. Ik was er vrij snel op uitgekeken, maar dat wat het had was ook wel weer fun.
3,5 (PlayStation)
[permalink] geplaatst op 15 juli 2010, 17:09 uurVrij vermakelijk maar moest het vandaag de dag nog eens aan bod komen zal het aanzienlijk dalen. Leuk om als Combi te mogen spelen. Favoriete leveltjes (dankzij cheats) was met de Tyrannosaurus. Ontzetttend leuk.
2,5 (PlayStation)
[permalink] geplaatst op 24 juli 2010, 19:51 uurWeet wel dat deze echt verdomde moelijk was.
2,5 (PlayStation)
[permalink] geplaatst op 22 april 2011, 2:39 uurHij was inderdaad waanzinnig pittig en dat vond ik de doodsteek voor dit genre. Zowiezo voor het Jurrasic Park genre en voor de 2D/semi-3D platfomer die toen al met uitsterven bedreigd werd.