6.258 gebruikers | 10.964 games | 271.781 berichten | 122.243 stemmen

Xbox: 3,88 (16)

Macintosh / PC / Xbox

Ontwikkeld door id, Aspyr en Vicarious Visions
Uitgegeven door Activision

Een marinier wordt naar Mars gestuurd om te werken voor de Union Aerospace Corporation. Dit bedrijf experimenteert met teleportatie technieken. Tijdens een experiment gaat er iets mis en monsters uit de hel komen terecht op de Marsbasis. Het is aan jou de taak om deze invasie te stoppen.

gebruiker
bericht

4,0 (PC)nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 mei 2010, 16:25 uur
Net 5 uur achter elkaar Doom 3 zitten spelen en het is voor mij gewoon de beste Doom game. Het steeds weer dat gevoel dat je aan alle kanten opgejaagd word, die duistere sfeer en een graphics-engine dat zelfs nu anno 2010 er nog steeds goed uitziet. Ja, deze krijgt een 5* van mij.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 mei 2010, 18:16 uur
Haha, het lijkt wel of je elke game gaat spelen die War Ultima in zijn top10 heeft staan! :P

4,0 (PC)nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 7:52 uur
Dat klopt. :Y

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 11:22 uur
Waarom dat? :)

4,0 (PC)nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 13:54 uur
Hij speelt voornamelijk games die ik ook dope vind.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 13:55 uur
Oke!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 14:05 uur
Dr. Salvador schreef:
Waarom dat? :)

misschien heeft jelle 2 accounts soms gebruikt die war ultima en soms gebruikt die jellecomicgek72...net als een weerwolf *:|* :|

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 14:06 uur
:') _O^ :T

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 14:14 uur
hahahah je weet maar nooit :P

4,0 (PC)nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 16:58 uur
:P :')

War-Ultima
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 20:27 uur
Haha shadowmaster, nee man ik ben niet Jelle :P, check ip adressen maar naar of mijn hyves.
Het lijkt inderdaad wel verdacht :P maar mijn naam is Adrie dus dat ligt ver bij de naam Jelle vandaan en ik kopieer niet iemand zijn top10 zoals Jelle :P.
Maar ik hoop niet dat Jelle zover gaat met het kopiëren van mijn top10 dat men wel denkt dat het dezelfde persoon is met twee accounts.

4,0 (PC)nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 20:29 uur
en ik kopieer niet iemand zijn top10 zoals Jelle :P.

:P

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 21:12 uur
War-Ultima schreef:

ja ja ;) hahaha joke,jullie zijn beide top users :Y ^O^

3,5 (PC)nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 oktober 2010, 16:37 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Was de laatste tijd niet meer zo onder de indruk van Horror-games.
De laatst game die me echt kippenvel gaf waren SH 4 & Project Zero The tormented. Maar hier bij Doom Schrok ik me net echt kapot...Als je die scene krijgt met dat monster dat door de deur beukt..voelde mijn hart in mijn keel.!! :D _O_

IK hou van FPS...dus deze game gaat wel goed komen.

Emilio ik denk dat jij deze ook wel kunt waarderen..deze game is echt gruwlijk intens..vooral met die donkerheid gecombineerd met onheilspellende flitsende lichten. ^O^

4,0 (PC)nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 oktober 2010, 17:24 uur
Goed om te horen dat de game bevalt gamelord! ^O^ Ja, dit is serieus echt één van de engste games die ik ken. 1 keer tijdens het spelen ben ik een keer zo geschrokken dat ik serieus gilde ( :')), en dat heb ik nog nooit gehad bij een andere game. Het ding met Doom 3 is ook dat de game ook echt eng blijft, het hele spel door. Je hebt constant het gevoel dat je achtervolgt wordt tijdens het spelen. Wat ook goed is aan Doom 3 is dat als je zonder kogels komt te zitten in de game je je het beste kunt gaan verstoppen. Die monsters gaan je dan ook echt zoeken als het ware, héél wreed gedaan! _O_

3,5 (PC)nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 oktober 2010, 18:51 uur
Dat klinkt als muziek in de oren Jelle ^O^...ben even weg geweest en dadelijk nahet eten begin ik eens goed aan die game!! :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 oktober 2010, 18:53 uur
Klinkt zeer goed Roger en Jelle, en deze game leek me altijd wel vet, maar niet voor PS2 en PS3 he ;(

Maar heb hem wel eens bij een vriend gespeeld, en inderdaad, vette gameplay, en spannend ja, vond het een leuke game, en jammer dat die niet op de PS2 was. Lijkt Dead Space ook op deze game, en welke is enger?.

Haha, Jelle echt waar! :') Wow, dan ben ik wel benieuwd waarom ,ik schrok ook een keer, toen moest hij nog zo lachen. Ik liep rond met een kettingzaag in de game, en toen knalde er opeens een soort hellehond door de muur, hij had het geluid op 40!. Ik zat toen ook tegen het plafond haha, ja altijd leuk als een game dat voor elkaar weet te krijgen, dan is de game ook eigenlijk al geslaagd als horrorgame, want dat is toch het leukste he, jezelf helemaal lam schrikken, bij films heb ik dat dan weer niet echt, bij games als je er echt helemaal in zit, dan wil je nog wel eens goed schrikken, maar gillen? :P

3,5 (PC)nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 oktober 2010, 15:35 uur
Prima game was dit..in 1 keer uitgespeeld tot vanmorgen 8 uur. (dus ben nu net een uur wakker!!)
Maar toch krijgt de game maar 3,5*...want als je game eenmaal doorhebt, is het jammer dat je steeds dezelfde vijanden tegenkomt..ze worden wel steeds anders en moeilijker..maar het is toch schaars. Na het uitspelen had ik geen zin meer om aan gangetjes te denken..want mijn god..gang voorje..in lopen rechts af slaan..gang door enz.

Maar wat de game gewoon leuk maakt is de aktie in de game..wil je even de held uithangen ga je je vijand met je blote vuisten te lijf. Schiet je met de shotgun een zombie zijn hoofd eraf. En die monsters die over vandaan kwamen...voelde me vannacht wel omgemakkelijk soms en een paar keer goed geschrokken. Op het eind was ook super...vooral die super-assualt rifle!! _O_

Leuk en degelijk spel...alleen te veel van hetzelfde. :)

3,5 (PC)nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 oktober 2010, 12:55 uur
Fijne gangetjes-shooter (Dat is Doom toch eigenlijk, daar begon het mee) met gebeurtenissen die je nekharen overeind doen staan. Toepasselijke geluiseffecten dragen bij aan de griezelige sfeer op Mars.

Zoals gamelord al zegt is het wel repetitief. Eigenlijk vond ik het begin, toen alles nog normaal was en het los ging barsten het leukst.