locatie: Games » F-Zero (1990) » Info

Super NES
Racing

Ontwikkeld door Nintendo
Uitgegeven door Nintendo

Kies uit verschillende karakters en win race na race in futuristische voertuigen en dito omgevingen.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juli 2007, 19:18 uur
Was een leuke game, één van m'n eerste op de SNES. Leuke tracks, al waren het er maar acht. Ook leuke soundtrack, maar waar was de 2P-mode?! Zonde...

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juli 2007, 19:23 uur
Hadouken schreef:
Was een leuke game, één van m'n eerste op de SNES.
Hetzelfde geldt ook voor mij. ^O^ maar na een aantal dagen spelen hield ik ermee op. Waarom weet ik niet meer. leuke tracks idd.

neo
(crew)
3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juli 2007, 19:36 uur
Vond het er helaas nogal lelijk uitzien. De N64 versie was voor mij daarom wel helemaal geweldig. Toch nog 3.5, want helemaal werd het spel nu ook weer neit verziekt door lelijke look.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juli 2007, 23:08 uur
Toffe parcours maar de tegenstanders waren echt zwaar irritant. Hoe goed je ook racete, ze bleven altijd net in je kont hangen.

Verder ook niet zo goed als Mario Kart, daar moest dit spel het toch vooral tegen afleggen. Uiteindelijk mij wel mee geamuseerd (voor het eerst zo'n ghost mode in de time trial), maar super was het niet.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juli 2007, 17:08 uur
Vreselijk leuke game, de N64 versie is echter een stuk beter.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 juli 2007, 20:47 uur
Heb dit spel wel eens gehuurd of geleend geloof ik.
Vond het best vermakelijk, maar niet zo heel veel bijzonders. Grafisch was het spel wel met een leuke stijl en er zat ook wel een prettig sfeertje in, zoals eigenlijk bij alle games op de SNES die ik heb gespeeld wel. 3.0*.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 december 2007, 15:30 uur
Kan me een kerstvakantie herinneren waarin we niks anders deden dan F-Zero tegen elkaar...en af en toe een potje Mortal Kombat 3.
Super.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2009, 23:51 uur
Onderhond schreef:

Dit was geen concurrentie voor Mario Kart.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 januari 2009, 23:02 uur
ook leuk maar mariokart was beter.

niet ingelogd

4.929 gebruikers | 8.148 games | 151.357 berichten | 90.549 stemmen