Quantum of Solace (2008)

PC: 3,27 (11)
PlayStation 2: 3,58 (6)
PlayStation 3: 3,75 (14)
Xbox 360: 3,23 (11)
PlayStation 3 / Xbox 360 / PC / PlayStation 2 / meer...

Ontwikkeld door Treyarch, Eurocom, Beenox en Vicarious Visions
Uitgegeven door Activision

In Quantum of Solace kruipen spelers in de huid van James Bond. De titel dompelt je onder in een Hollywood-achtige ervaring vol internationale spionage en vormt een combinatie van de bloedstollende actie en spanning van de speelfilm 'Quantum of Solace' en de film 'Casino Royale'. James Bond is terug om een oude rekening te vereffenen in Quantum of Solace. Na het verraad van Vesper Lynd moet James Bond moeite doen om zijn gevoelens buiten zijn missie te houden. Een nieuwe ontdekking brengt Bond naar Haiti, waar hij de even mooie als mysterieuze Camille ontmoet. Om voortgang te maken aan je missies gebruik je sluiptactieken, scherpschuttergeweren en dodelijke vechttechnieken.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 maart 2009, 23:13 uur
Mooie recensie Wassup! Keurig geformuleerd...ondanks jouw leuke overtuiging lijkt me dit spel toch bagger :P

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 maart 2009, 10:45 uur
TonyTHorror schreef:
Lekkere no-brain shooter, filmisch en dus erg spectaculair.
Tof level design en gewoon knallen maar, beetje kort en diepgang zul je er echt niet in vinden, maar voor wat simpel vermaak zit je hiermee goed, 3.5*

Sluit me hier helemaal bij aan...

Persoonlijk 1 van de beter Bond games.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 april 2009, 8:45 uur
Gistere uitgespeeld, vond het te makkelijk maar speelde wel lekker en zag er ook mooi uit! En de muziek is natuurlijk zalig e:) van mij krijgt het een 3.5!

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 april 2009, 20:42 uur
Wel makkelijk uitgespeeld en gaat toch meerendeels over Casino Royale maar verder een leuke first-person shooter waar James Bond rambo in speelt, een erg geslaagd james bond spel

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 mei 2009, 21:29 uur
Leuke game voor bond-fans, beetje makkelijk en beetje snel uitgespeeld. Graffics zijn niet extreem goed maar ook weer niet slecht. En natuurlijk een echte bondsfeer.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 mei 2009, 20:11 uur
Dit spel was als FilmGame echt Geslaagd!! Graphics niet heel goed, maar de Gameplay vondt ik echt Top, maarja er zitten ook wel wat minpunten in: 1. Vijanden: waar zijn die mee bezig??? echt veel te makkelijk zijn die. 2. Omgeving straalt het nu niet echt uit, maar dat is wel meer bij dit soort Games.
Dan het goede in de Game: 3. De orgainel Soudntracks van de Bond Films zijn in deze Game gepropt dus dat maakt wel weer een hoop goed! :)

Imperial Figure
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 mei 2009, 12:34 uur
Dragonslayer schreef:

Beetje makkelijk en snel uitgespeeld, dus uiteindelijk maakt het ook ook niet uit dat EA of Activion verantwoordelijk is voor een bond game.
Want de EA bond games voldoen aan de zelfde omschrijving; makkelijk en snel uitgespeeld, of zit er toch wel daadwerkelijk verschil in?.
Ik vond Agent Under Fire wel aardig, nightfire stukken minder en From Russia with Love erg matig maar Tomorrow Never Dies was extreem bagger, dikke troep was dat.
Everything Or Nothing vondt ik wel weer erg goed, zeer goed zelfs voor een bond game.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 juli 2009, 22:48 uur
Verpeste online mode, story mode is wel leuk.

jaspertje3
(moderator)
avatar van jaspertje3
4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 augustus 2009, 16:26 uur
Zojuist uitgespeeld, en het spel heeft me prima vermaakt.

Het spel begint mooi en spectaculair, ik was echt even flink onder de indruk van wat het spel mij te bieden had. Ontploffingen, over daken rennen, flink ratelende wapens, kruipen, camera's ontwijken, springen. Het is ook leuk om je vijanden te verassen door op een brandblusser te schieten of electriciteitskastje.

Echter slaat de verveling een beetje toe na je overdonderd bent door het visuele geweld. Het wordt na een tijdje meer van hetzelfde, en daardoor wordt het geheel niet zo bijzonder meer.

Tegen het einde aan kwam bij mij het plezier weer terug, het spel eindigt erg spectaculair (Eco Hotel, Barge)

Grafisch is het allemaal erg in orde, en het speelt ontzettend lekker weg. Redelijk goede en vlotte besturing (springen met driehoekje?) maakt het compleet. Het spel is zo lineair als wat, er is maar 1 weg die je kunt volgen. Echter vind ik dat nooit echt zo'n punt, je weet in ieder geval zeker dat je niks over het hoofd ziet ;) De AI van de vijanden is soms wel bedroevend. Ze laten zich makkelijk zien, en duiken steeds weer op dezelfde plaats op. Als je dus weet waar ze zitten, hoef je slechts je gun die kant op te mikken en te wachten tot ze weer tevoorschijn komen. Minpuntje dus.
De meeste (offline) trophies zijn ook wel te halen, op youtube zijn ook wel filmpjes te vinden die je verder kunnen helpen.

Online heb ik niet gedaan, geen interesse in. Als ik online wil spelen, dan doe ik wel Call of Duty 4.

Al met al een heerlijke single-player ervaring dus, die zeker goed is voor 4 sterren.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 november 2009, 14:40 uur
het is een goed spel en had het niet verwacht dat het zo goed ging zijn online :p

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 december 2009, 11:54 uur
Ik geef deze een 4 om de behoorlijke graphics en multiplayer. Hoewel de multiplayer niet in balans is wat betreft de wapens. Voor een filmspel heel behoorlijk. Maar ik raad hem echter ten zeerste af als je niet een mega-fan van James Bond bent. Het is namelijk een beetje kort en simpel.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 januari 2010, 18:51 uur
Deze week nog voor een prikkie gekocht. Heb me er wel mee kunnen vermaken en het speelt ook erg lekker. Eerste indrukken van het spel waren goed, kenmerken uit de films enz. (over de daken rennen in Siena, Casino Royale). Helaas is het verhaal erg kort en had ik het vrij snel uitgespeeld. Al met al een goede shooter, die je zeker niet moet vergelijken met grotere titels.

4.0.

niet ingelogd